Moje malá (6,5 měsíce) nechce pít

5
16.5.11 09:56

moje malá (6,5 měsíce) nechce pít

Ahoj holky, mám 6,5 měsíční holčičku. Příkrmy ovoce, zeleninu, maso a kaše jí bez problémů. Kojila jsem ji ráno po probuzení a večer před spaním a ještě dávám nutrilon. Od pátku už ale nechce. Začala se mi vztekat, vrtět se a kopat nohama a vždycky se zatne a nemůžu ji ani přitáhnout k prsu. Vyzkoušela jsem všechny polohy co znám z kurzů a nic. Mám odstříkávat a dávat ji to z lahve nebo se mám na to vykašlat, ale co s mlíkem v prsou? Neudělá to něco? Máte s tím nějaká zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7511
16.5.11 10:02

Ahoj zkus jí to mlíčko odstříkat do lahvičky a prso jí nabídnout v noci, kdy je rozespalá. Ono se to časem spraví, děti tohle občas dělají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.5.11 10:03

No já kojím zhruba obdobně jako ty - ráno, odpoledne a v noci, jinak dopoledne, poledne příkrm a večer před spaním kaše nebo UM hajaja. S mlíkem v prsou tedy problém nemám. Jen asi první týden, co jsme dávali příkrmy byla více nalitá, ale od té doby ať třeba nekojím z jednoho celého půl dne, tak žádný problém. Pokud ale tvoje malá nepije vůbec, tak bych se bála, abych o mléko nepřišla. Spíš být tebou zjistím, v čem je problém - může mít nějaké bolesti při pití? Nechceš se poradit s dětskou lékařkou?
Můj Štěpánek se také při kojení posledních asi 14 dní docela vzpěčuje, ale spíše až po napití, vždycky se rozeřve a mám pocit, jestli ho něco v bříšku netlačí… Nicméně právě jsme prodělali šestou nemoc a to v těch horečkách se tedy nevzpěčoval. Třeba to po skončení nemoci taky odezní. Třeba to s tím souviselo :nevim: A nebo je to věkem - nám je sedm měsíců :-)
Držím palce, ať to vyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
16.5.11 10:48

Zdravím, mi jsme tohle zažívali nějak okolo 5M bylo to tím že jsem dostala své dny a malému se u prsa vůbec nelíbilo.. odstříkala jsem a dala z lahvičky, měl to asi 3 dny a pak to přešlo.. furt to zkoušej, příčin může být dost.. bříško, zoubky… Ať je to brzy lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová