Moje nehty - hrůůza

39
7.4.16 09:58

moje nehty - hrůůza

Ahoj, co používáte na nehty?? 8o já vždycky mám chvíli dlouhý krásný nehty a z toho víc jak půl roku je mám šílený… :,( třepí se mě, nerostou, a jak se mi třepí, tak mi na konci vytvoří takovou bublinku, a když pod ni zajedu druhým nehtem, tak se mi nehet sloupne a zůstane jen taková ta tenká část a musím je ostříhat. Je to děsný, už nevím co s nimi mám dělat. Nevíte co pomáhá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3200
7.4.16 10:03

Já tohle mám vždy po zimě. Mívala jsem to na dvou nehtech, tohle jaro je bonusová novinka - mám to na 5 nehtech :roll: Nejhorší je, že tohle musí odrůst, což je na týdny a vypadá to hnusně - já mám tedy to třepení a odlamování vrchní vrstvy.
Koupila jsem si DonnaNails, teď to beru už třetí týden, trošku vidím zlepšení, ale otázka je, jestli by to neodrůstalo a nelepšilo se i samo. Mažu různými olejíčky, ale u sebe vidím jako zásadní tu výživu zevnitř. Ráda se ale nechám inspirovat, třeba někdo poradí nějaký zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.4.16 10:07

No právě, ty nehty vypadají jako okousané a já mám ráda výrazný laky, ale to si na ty moje paličky ani dát nemůžu :zed: jediný pěkný nehty mám na malíčkách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.4.16 10:08
@shagga1 píše:
No právě, ty nehty vypadají jako okousané a já mám ráda výrazný laky, ale to si na ty moje paličky ani dát nemůžu :zed: jediný pěkný nehty mám na malíčkách :?

Mně se naopak líbí výrazné barvy na kratších nehtech. Ovšem tím nemyslím ty oškubáky do masa, který mám teď :mrgreen:. Navíc jak se třepí, tak on ten lak rychle oprýská. No moc Ti rozumím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
7.4.16 10:11

Tak pokud máš svoje nehty pěkné, co skočit k nehtařce a nechat si je potáhnout gelovým lakem a zapéct? Já mám svoje nehty už konečně zase krásně dlouhé, ale jako malá jsem si je kousala, takže trpím na strašnou lámavost, tudíž jednou za 3 týdny skočím nechat potáhnout gelem - klidně jen průhledným a doma už si lakuju podle sebe :) nemít ten gel, tak taky vypadám, jak kdybych si nehty okousala, protože jsem si v dětství to lůžko úplně oddělala, různé kůry na to mi už nepomohly.. :(

• Citovat
  • Upravit
2084
7.4.16 10:16

Mně vždycky říkali, že se nehty loupou, když je málo železa a kyseliny listové.. a nejspíš ještě nějaké vitamíny, snad béčko :nevim: je fakt, že když jsem měla málo železa, tak se mi přesně takhle ta vrchní vrstva loupala a i se mi dělaly takovéty záděrky na kůži kolem nehtů, teď nedávno se mi prozměnu jakoby ztenčily a zkroutily, asi po špatném odlakovači
myslím, že se doporučují ty všeobecně zdravé věci, jako oříšky, zelenina, ovoce.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
7.4.16 10:17

Zkus si v lekarne koupiz biosil plus, stoji asi 50 kc, takze zadny predrazeny vitaminy. Ber mesic tobolku rano a vecer a uvidis, mne to vzdycky zabere i na vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.4.16 10:24
@Kattynka000 píše:
Tak pokud máš svoje nehty pěkné, co skočit k nehtařce a nechat si je potáhnout gelovým lakem a zapéct? Já mám svoje nehty už konečně zase krásně dlouhé, ale jako malá jsem si je kousala, takže trpím na strašnou lámavost, tudíž jednou za 3 týdny skočím nechat potáhnout gelem - klidně jen průhledným a doma už si lakuju podle sebe :) nemít ten gel, tak taky vypadám, jak kdybych si nehty okousala, protože jsem si v dětství to lůžko úplně oddělala, různé kůry na to mi už nepomohly.. :(

jo sem taky zkoušela, ale ty moje nehty jako by mi dělaly naschvály, :D tři dny byly krásný a pak se vrchní vrstva nehtů sloupla i s gelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.4.16 10:25
@sinapis.alba píše:
Mně vždycky říkali, že se nehty loupou, když je málo železa a kyseliny listové.. a nejspíš ještě nějaké vitamíny, snad béčko :nevim: je fakt, že když jsem měla málo železa, tak se mi přesně takhle ta vrchní vrstva loupala a i se mi dělaly takovéty záděrky na kůži kolem nehtů, teď nedávno se mi prozměnu jakoby ztenčily a zkroutily, asi po špatném odlakovači
myslím, že se doporučují ty všeobecně zdravé věci, jako oříšky, zelenina, ovoce.. ;)

o tom béčku jsem slyšela taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
7.4.16 10:28

@shagga1 Tak to bych vazne zkusila treba ten biosil, jak pise anivbl, taky jsem brala, ale na vlasy a pravda ze pomohl. Popr zkusit vymenit nehtarku, pokud nema na vyber i jine gely, me tohle delaly nehty, kdyz na me pouzila nejakej s prominutím sh*t pro „suche nehty“ od vietnamcu, pritom mam nehty prave „mastnejsi“.. Nepracujes treba nekde, kde se ti casto strida teplota? Vim, ze mi takto nehty zlobily i kdyz jsem delala v obchode, doplnovat zbozi do mrazaku a bylo mi jasne, ze nehty nepreziji.. :? Popr celkove doplnit vitaminy :) Nehty zkus jen zapilovat, nalakovat nejakym vitaminovym lakem pro zpevneni a treba to pomuze :)

• Citovat
  • Upravit
8179
7.4.16 10:32

Možná taky používáš nekvalitní laky a odlakovač.
A hodně myješ nádobí (a vůbec uklízíš bez rukavic). To jsem si odvodila já, dělá se mi to jen na pravé ruce.
Výživa zevnitř pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.4.16 10:37

Zkusím si koupit ten biosil, děkuji za radu :hug:, no teploty se mi v práci moc nestřídají dělám u pc, akorát můžu pořád sledovat ty nehty :D nehty si lakuji jednou týdně a používám laky z DM Rimmel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
7.4.16 10:45

Trpím na nedostatek hořčíku a přesně podle nehtů poznám, kdy mám skočit pro nové rozpustné tabletky :)
Zkusila bych jídla bohatá na vit. B, železo, vápník a hořčík. Nebo ten Biosil. Držím palce, ať je to brzo ok, vím, jak to dokáže potrápit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.4.16 11:02

Taky trpim na tohle odlupovani nehtu. nesnasim to, mam tak osklive nehty-palicky :cert: jedla jsem biosil i becko, nikdy mi nic nepomohlo. několik let jsem mela umele nehty, to byla krasa, tak pekne ruce, nestyděla jsem se je ukazovat ;) ale ted na materske na to není cas, peníze, nejsem moc mezi lidmi, tak na to kaslu. az se vratim do práce, pujdu zase do gelovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
7.4.16 12:47

Taky mám tak otřesné nehty, tak sije nechávám potahovat gelem jen na delku svych nehtu (nemám ráda vyloženě dlouhé) a je to super.ta ruka vypada uplně jinak, krásně,… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí