Ampule s placentou proti padání vlasů

22
29.3.16 13:13

Ampule s placentou proti padání vlasů

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s ampulemi s placentou proti padání vlasů?? Přestala jsem kojit a už mi toho na hlavě moc nezbývá :/ Dlabu methionin a mažu hlavu reghaarem a vlasy mi padají furt :( začínám už mít depky z toho že vypadam jak rákosníček.. Nebo jestli nevíte o nečem, co mi to zastaví, nebo aspoň omezí.. Děkuju moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3787
29.3.16 13:30

@Ajaník

Bereš něco vnitřně na vlasy? Ono těch přípravků je taky strašně moc a záleží na tom, co komu „sedne“…Já teda speciálně na vlasy neberu, ale každý den si dám GS – Vápník, hořčík, zinek FORTE plus – je tam navíc biotin a vitamín D3. V průběhu dne si pak ještě dám Panthenol – buď od dr. Mullera nebo Panthenol od Altermedu – tam je navíc selen a vitamíny E a C.

Na ty placentové ampule jsem se jednou dívala taky, ale nakonec je nekoupila.

Já už třičtvrtě roku po každém umytí vlasů (3× týdne) si udělám masáž WELEDOU – Rozmarýnové vlasové tonikum, stačí navlhčit konečky prstů a promasírovat všude pokožku na hlavě – ještě když je to vlhké. Je to výborná věc, všude to doporučuju, zkus to pohledat, já objednávám přes BENU – lékárnu. Vlasy nepadají, vypadnou jenom ty, které mají samozřejmě, ale žádné drastické sbírání vlasů všude možně.

Jinak pomáhá i henna – obalí vlasy tenkou vrstvičkou a vlasy pak vypadají „hustěji“ – ale nejde to na chemicky barvené vlasy nebo trvalou, já hennou barvím skoro 20 let, tak mám na to už vlasy navyklý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
29.3.16 13:37

Já ampulky používám a nemůžu si je vynachválit a taky dlabu methionin. Začali mi růst nové vlasy, vypadám jak když sem dostala ránu elektřiny jak jsou malé tak stojí, ale hlavně že rostou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.3.16 13:43

@NikolH juuu a prosím tě, jaky ampulky kupuješ?? A objednáváš nebo se dají sehnat treba v lékárně? Ja už jsem z toho v háji a budu ráda i za to že mi budou trčet, hlavně ať tam jsou :D @Gerberka hennu jsem také používala, ale teď se barvim chemkou.. Ale jako zábal by to mohl trochu zapůsobit ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.3.16 13:45

@NikolH a jestě za jak dlouho cca začnou fungovat?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.3.16 13:45

@NikolH a jestě za jak dlouho cca začnou fungovat?? :think: