Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina667 píše: Více
Nic mu do toho není, vůbec když víš, že jsi v pořádku.
Už to nech plavat. Víš, že jsi zdravá a to je hlavni. Nic bych mu zpětné neříkala. Ono už ta samotná diskuze o sexuální minulosti, kor tak detailní, mi přijde zvláštní. Podle mě to vyrovnaný chlap, který je spokojený sám se sebou, nemá potřebu řešit. ![]()
Už by som to znova nevyťahovala, bola si na testoch, všetko v poriadku, nerieš to.
Když už jsi mu řekla, že jsi neměla, tak to nech tak. Zbytečné se k tomu vracet. Pouze by došlo k tomu, že jsi ho oklamala, nejsi upřímná a podobně. Však ono o nic zásadního nejde.
Je mu do toho prd a ano, pokud nejsi těhotná a nejsi nemocná, tak o nic zásadního nešlo.
Ani se mu nepřiznávej
Z vlastní skušenosti ti říkám že je někdy lepší když chlap neví jak kdyby věděl. Oni se přes to dostávají hůř jak my ženy.
No a on měl vždycky s každou kondom? ![]()
Mě se na to ještě nikdy nikdo neptal. Když víš, že jsi zdravá, tak to neřeš a netrap se tím.
Fakt do toho nikomu nic neni, ani tvemu parterovi, takze jsi udelala dobre, byla to tzv milostiva lez. A uz to hod za hlavu.
Ono vubec podobne zpovidani se z minulosti nadela kolikrat vic spatne krve nez uzitku.
@Martina667 Sám určitě v minulosti souložil bez kondomu. Už se v tom nehrabej.
@Ahep píše: Více
Možná, že je žárlivec a mohl by jí to jednou vyčíst.
No já nevím, týden zpátky měla zakladatelka v jiné diskusi chlamydie.
Ahoj, chtela bych vas nazor. Bavili jsme se s partnerem o sex. minulosti nas dvou a on se me ptal, jestli jsem s nekym neco mela bez kondomu. Jednou se mi to bohuzel stalo, ale nepriznala jsem se mu. Bylo to predtim, nez jsme spolu zacali chodit a byla jsem pak i na testech, jestli jsem nahodou neco nechytila. Akorat jsem ted takova, ze jsem mu nerekla pravdu a nevim, zda se do toho vracet. Na jednu stranu si rikam, ze je to osobni vec a nic mu do toho neni, ale na druhou stranu jsem z toho takova nesva, ze jsem lhala..