Moje velké dilema
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A v tom baru je to úplně načerno, bez smlouvy a peníze na ruku? Chcete druhé dítě? Já bych si asi vážila smlouvy na neurčito, možnosti jít výjimečně na očr nebo neschopenku, započítání alespoň něčeho do důchodu a na případnou mateřskou. A nejdou v baru dělat jen brigády, žebys třeba 3× měsíčně šla a přivydělala si?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj ženský,
ráda bych se prosím anonymně s Vámi podělila o svoji současnou situaci a nechala si nějak malinko poradit.. doma o tom též diskutujeme.
Dělám od září v sázkovce, práce čistá, fajn chlapy, celé dny se vybavuju víceméně, sedím u PC a max. uklidím tři stolky, co tam mám. Dosud jsem byla spokojená, práce v teple, jím kdy chci, kávuju kdy chci. Smlouvu mám od prosince na dobu neurčitou, a od 1.12 už mám po zkušebce. Ve smlouvě mám psaný 9600,– základ a prémie podle tržeb, zda splníme limit tržeb.
První měsíc jsem oddělala 19dní, 156h a výplatu jsem dostala 8400,– plus 19ks stravenek 90ti korunových. Dostala jsem vysvětlení o tom, že první měsíc apod.
Tento měsíc mi přišla výplata 7390,– za 19dní a 159h. Plus teda 19ks stravenek devadesátikorunových. Volali z Prahy, že jsme nesplnily limity a nemáme prémie.
Ted listopadovou jsem zvědavá, jelikož mám 25dní odděláno a jsme dvacet tisíc nad limitem.![]()
![]()
Jde o to, že před touto prací jsem dělala tady vedle baráku v herně, v nonstopu, vyloženě s bednama, šipkama, apod. Dostávala jsem peníze ihned na ruku, po týdnu, měsíčně, jak kdo chtěl. Oddělala jsem průměrně 15dní v měsíci a za dvanáctku jsem dostala 800,–. Mám tu možnost znovu.. Odešla jsem kvůli tomu, že jsem si myslela, jak to bude super čistá práce a fajn apod. ale za skutečně almužnu..
Opravdu váhám… poradíte mi ve výběru?
Váhám, zda se vrátit. Nemám problém s nočníma, dělá se od 20-8 ráno nebo naopak den.
Akorát nyní je z toho jen bar, hezky nově udělaný uvnitř, bez automatů, jen šipky a jukebox a točenej kozel
Máme tříletou holčičku, těch pár nočních co bych měla, by jí partner zvládl..![]()
uz kvuli prostredi bych zustala tam kde jsem.
- Citovat
- Upravit
@zrcadlo píše:
A v tom baru je to úplně načerno, bez smlouvy a peníze na ruku? Chcete druhé dítě? Já bych si asi vážila smlouvy na neurčito, možnosti jít výjimečně na očr nebo neschopenku, započítání alespoň něčeho do důchodu a na případnou mateřskou. A nejdou v baru dělat jen brigády, žebys třeba 3× měsíčně šla a přivydělala si?
- Citovat
- Upravit
Pro mě je to jak z jiného světa a nedělala bych ani jedno. Rozhodni se podle toho, co v poměru čas a peníze vyhovuje líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom baru je to na DPP, zdravotku bych si platila sama a socku případně taky. Ale stále bych měla přes desítku, na to hodně koukám.. ![]()
Já vím, že na HPP je to důležité, ale hypo nemáme, s platem jsme dva, já menším dílem teda
a další dítě neplánujeme ![]()
- Citovat
- Upravit
Zustala bych v sazkovcce, kde mas smlouvu a domluvila si brigadu vedle v baru k tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
Zustala bych v sazkovcce, kde mas smlouvu a domluvila si brigadu vedle v baru k tomu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V tom baru je to na DPP, zdravotku bych si platila sama a socku případně taky. Ale stále bych měla přes desítku, na to hodně koukám..
Já vím, že na HPP je to důležité, ale hypo nemáme, s platem jsme dva, já menším dílem tedaa další dítě neplánujeme
hele nikde neni psano ze se pres tu desitkou neprehoupnes…dyt s tema stravenkama ji temer mas
![]()
- Citovat
- Upravit
Jen takhle brigádně na ´jen tak´ to bohužel nejde.. musím v měsíci oddělat kolem patnácti dnů, aby jsme tam střídali ve čtyřech ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V tom baru je to na DPP, zdravotku bych si platila sama a socku případně taky. Ale stále bych měla přes desítku, na to hodně koukám..
Já vím, že na HPP je to důležité, ale hypo nemáme, s platem jsme dva, já menším dílem tedaa další dítě neplánujeme
Započítej stravenky, povinné zdravotní přes tisícovku měsíčně, proplacenou dovolenou!!! a myslím, že se ti vyplatí stávající zaměstnání. A to nemluvím o případném úrazu nebo dlouhodobější nemoci, stát se může cokoliv a s DPP nemáš nárok skoro na nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych volila denní práci s jistou smlouvou na neurčito. Než někde v baru a věř, že mám zkušenost s obojím. I tak přeci můžeš udělat nějakou noční navíc v baru. Ale v té sázkovce bych se držela zuby nehty
Smlouvu na neurčito dnes jen tak nedostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
Ja bych ze sazkovky nesla, takova super prace! zavidim!
Super práce ano… ale tolik hodin tam jsem…a na hodinu mám kolik??
![]()
Nevím…stále váhám.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Super práce ano… ale tolik hodin tam jsem…a na hodinu mám kolik??![]()
Nevím…stále váhám.
kolik mas na hodinu?
- Citovat
- Upravit
Ahoj ženský,

ráda bych se prosím anonymně s Vámi podělila o svoji současnou situaci a nechala si nějak malinko poradit.. doma o tom též diskutujeme.
Dělám od září v sázkovce, práce čistá, fajn chlapy, celé dny se vybavuju víceméně, sedím u PC a max. uklidím tři stolky, co tam mám. Dosud jsem byla spokojená, práce v teple, jím kdy chci, kávuju kdy chci. Smlouvu mám od prosince na dobu neurčitou, a od 1.12 už mám po zkušebce. Ve smlouvě mám psaný 9600,– základ a prémie podle tržeb, zda splníme limit tržeb.
První měsíc jsem oddělala 19dní, 156h a výplatu jsem dostala 8400,– plus 19ks stravenek 90ti korunových. Dostala jsem vysvětlení o tom, že první měsíc apod.
Tento měsíc mi přišla výplata 7390,– za 19dní a 159h. Plus teda 19ks stravenek devadesátikorunových. Volali z Prahy, že jsme nesplnily limity a nemáme prémie.
Ted listopadovou jsem zvědavá, jelikož mám 25dní odděláno a jsme dvacet tisíc nad limitem.
Jde o to, že před touto prací jsem dělala tady vedle baráku v herně, v nonstopu, vyloženě s bednama, šipkama, apod. Dostávala jsem peníze ihned na ruku, po týdnu, měsíčně, jak kdo chtěl. Oddělala jsem průměrně 15dní v měsíci a za dvanáctku jsem dostala 800,–. Mám tu možnost znovu.. Odešla jsem kvůli tomu, že jsem si myslela, jak to bude super čistá práce a fajn apod. ale za skutečně almužnu..

Váhám, zda se vrátit. Nemám problém s nočníma, dělá se od 20-8 ráno nebo naopak den.
Akorát nyní je z toho jen bar, hezky nově udělaný uvnitř, bez automatů, jen šipky a jukebox a točenej kozel
Máme tříletou holčičku, těch pár nočních co bych měla, by jí partner zvládl..
Opravdu váhám… poradíte mi ve výběru?