Moje velké dilema
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ja se ji nevysmivam. pouze konstatuju, ze jsou to strasne nizke penize a divim se, ze nekoho uspokojuje za toto delat..a jelikoz je to verejna diskuse, muzu sem psat co chci, tak me nepoucuj, nejsi ani moje matka ani admim, jo zlato
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co s tim? soc zdrav snad plati ze mzdy jako kazdej, na vyplatu ma 7400za 159 hodin, tj 46kc na hodku..tomu mam jako tleskat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A vidim ze je tu spousta takovych, co by jeji praci hned brala..to se jako cenite na tak malo? to nekoho uspokoji chodit do prace za 50korun? to snad ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lopata píše:
Ja se ji nevysmivam. pouze konstatuju, ze jsou to strasne nizke penize a divim se, ze nekoho uspokojuje za toto delat..a jelikoz je to verejna diskuse, muzu sem psat co chci, tak me nepoucuj, nejsi ani moje matka ani admim, jo zlato
ne kazdy citi ze sve prace uspokojeni…nekdo je rad ze muz ezit…ne vsude s eda vybirat ne vsude jsou vyssi mzdy na hodinu, zijeme zde a tady to tak je.
- Citovat
- Upravit
@lopata píše:
Co s tim? soc zdrav snad plati ze mzdy jako kazdej, na vyplatu ma 7400za 159 hodin, tj 46kc na hodku..tomu mam jako tleskat?
co s tim? te v baru by si to musela platit sama a odecist..takze by to bylo stejne
- Citovat
- Upravit
Zakladatelka založila diskuzi na téma sázkovna x bar? @lopata rozebírá plat a více-méně všem podsouvá, že chodit do práce za minimální mzdu je prostě přežitek, nevážení si sebe samé a kdo ví, co ještě…
Pokud má někdo na výběr, tak určitě není jeho snem pracovat za málo peněz, ovšem jsou regiony, kde člověk moc nenadělá
Jsem šťastná, že jsem nikdy nemusela vyjít s těmito penězi a budu jen doufat a nejen to, že mne to nepotká. Ovšem ne všichni to štěstí v životě mají a ne všichni jsou schopni např. podnikat. NIKDO tu nepsal o nějakém uspokojení z částky na výplatnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne ty vase fraze-ne kazdy.. Ne vsude.. Ne vsichni.. Fakt docela bavi.ja se tu snazim jen rict, ze pracovat za tak malo je na zvazeni, zda to ma cenu delat, me jako zamestnance by urazelo, kdyby si me muj zamestnavatel povazoval na 50kc cistyho na hodinu..ovsem my si to oduvodnime onim nekazdy, nevsude a nevsichni a jsme spokojeni..bohuzel..jinak-at si kdochce maka za kolik chce, pokud ho to bavi a je spokojen, prosim..kazdeho volba..pak si zanadavane v diskusi nad lidmi co berou hodne, protoze jsou to zlodeji a u nas tolik penez nema ani reditel a tu svou kulicku valime dal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lopata
A to není fráze, když předpokládáš, že všichni, kdo berou málo, jsou závistiví a nadávají na lidi, kteří berou víc? Já beru od skončení druhé VŠ nadprůměrnou mzdu, nicméně ve velkém městě, rodiče na malém městě a bez vzdělání mají na výběr, buď téměř průměr, ale více směn, tvrdá práce, nebo silný podprůměr, ale pohodová práce a můžou si spolu odpoledne dát kafe. O bydlení se postarali, mají pár let do důchodu a nechtějí za prací dojíždět víc než 50km ani se za ní stěhovat. Zvolili to málo, ale klid. Mně i sourozencům přejí velké výdělky a v životě jsem je neslyšela říct, že berou almužnu. Tebe by to urazilo, oni jsou spokojení, no a co, proč by se na to někdo nemohl dívat jinou optikou než ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce to je asi dobrá, ale je fakt za almužnu. Pokud by byla samoživitelka, tak s tím absolutně nevystačí. Ale pokud jim to jako rodině stačí, proč ne? Rozhodně lepší než práce v baru, jak tu zmiňovala zakladatelka.Tamy by si nevydělala také nic moc a za horších podmínek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
@lopata
A to není fráze, když předpokládáš, že všichni, kdo berou málo, jsou závistiví a nadávají na lidi, kteří berou víc? Já beru od skončení druhé VŠ nadprůměrnou mzdu, nicméně ve velkém městě, rodiče na malém městě a bez vzdělání mají na výběr, buď téměř průměr, ale více směn, tvrdá práce, nebo silný podprůměr, ale pohodová práce a můžou si spolu odpoledne dát kafe. O bydlení se postarali, mají pár let do důchodu a nechtějí za prací dojíždět víc než 50km ani se za ní stěhovat. Zvolili to málo, ale klid. Mně i sourozencům přejí velké výdělky a v životě jsem je neslyšela říct, že berou almužnu. Tebe by to urazilo, oni jsou spokojení, no a co, proč by se na to někdo nemohl dívat jinou optikou než ty?
- Citovat
- Upravit
Tak holky asi bych měla upřesnit, že pivo tam opravdu nemáme. Je to řekla bych vzhledově hodně luxusní pobočka, kde sedím za přepážkou, a vedle v místnosti jsou 4 stolečky a plazmové televize. Co jsme řešily s kolegyní, od ledna nám mají přidat na základ 10.000,– plus prémie. Tento měsíc jsme teda překročily o dost, tak uvidíme výplaty…
Jinak v pátek jsem se měla jít domluvit do toho baru..tak se na to asi vyprdnu… ![]()
Dnes celý den při práci jsem tak přemýšlela a skutečně si vážim toho, že si zatopím kdy chci, najím se kdy si, za den si pokecám s chlapama a klídek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak holky asi bych měla upřesnit, že pivo tam opravdu nemáme. Je to řekla bych vzhledově hodně luxusní pobočka, kde sedím za přepážkou, a vedle v místnosti jsou 4 stolečky a plazmové televize. Co jsme řešily s kolegyní, od ledna nám mají přidat na základ 10.000,– plus prémie. Tento měsíc jsme teda překročily o dost, tak uvidíme výplaty…
Jinak v pátek jsem se měla jít domluvit do toho baru..tak se na to asi vyprdnu…
Dnes celý den při práci jsem tak přemýšlela a skutečně si vážim toho, že si zatopím kdy chci, najím se kdy si, za den si pokecám s chlapama a klídek
- Citovat
- Upravit
nezapominas mila zlata na zdravotni a socialni pojisteni?? jsi mimo…ano ne vsude se vydelavaji desetisice…nekdo nademnou to vysvetlil dokonale.