Moje/Vaše poprvé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.4.25 20:38

Moje/Vaše poprvé

Ahoj holky,

Je mi 16 let. Začínám uvažovat nad tím že už jsem vyzrálá a připravená na to mít svoje „poprvé“.
Mám přítele (17 let) už má zkušenosti.
Chtěla bych udělat ten 1.krok já, ale nevím jak.
Nevím jaké polohy poprvé zkusit!
Jaké polohy by byli podle Vás nejsnadší a nejlepší?
Jaké bylo Vaše poprvé?
Bolí to?

Radši anonym :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.4.25 22:33
@Anonymní píše: Více

Bylo mi skoro 19.jemu taky zbalil me na discu na to, ze mi uvari vicechodovy obed az rodice odjedou na chatu. Varil tedy exelentne a po dezertu sestrelil i me, taky mel zjevne na.no, protoze to ani nebolelo a libilo se. To ze ma pritelkyni mi zdelil az pote, pry to ale nevadi, ze jsem pry hodne dobra, uz jsme se nevideli..jeje to uz je pravek

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
2.4.25 22:51

Ve třinácti si mě podala trenérka na atletice. Nebudu psát detaily, ale i jako velmi zkušený muž hodnotím ten sex na žebříčku hodně vysoko. V desítce není, ale do dvacítky by se asi dostal. Dnes je paní 68, ale stále je to sexy žena a na jejích 65. narozeninách jsme si užili. A to už by v desítce bylo zcela určitě. Lidi věkem ztrácí zábrany a hlavně starší ženy se nebojí říkat věci, které by jako mladé z pusy nevypustily. Pokud jde o polohy… Bylo jich sedm.

• Citovat
  • Upravit
1038
3.4.25 05:26
@obet.stalkingu píše: Více

I Ty kecko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.4.25 06:46
:lol: :lol: :lol: Hodně pobavilo po ránu :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
3.4.25 14:09
@unuděná píše: Více

To bylo odpoledne, měli jsme tréninky od čtyř. Pondělí, středa a pátek, později čtyřikrát týdně a dvakrát z toho dvoufázově.

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
3.4.25 14:11
@Apolena05 píše: Více

Přesně tohle říkala ona mně, když jsem říkal, že nevím, jestli se mi líbí i starší holky a ženský. Tenkrát se nosily takový příšerný trenky, tak mohla vidět, že tím „nevím“ blafuju. Ale po tom prvním čísle jsem se osmělil, na puberťáka asi hodně.

• Citovat
  • Upravit
53190
3.4.25 14:17

Vydej to knižně, na to mamyny poletěj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
3.4.25 15:52
@unuděná píše: Více

Jsem autorem skečů a vtipných scének, beletrie mi moc nejde. Bohužel dost mé tvorby uniklo (mou vlastní blbostí) a mají ji k dispozici lidské stvůry. Které mají na svědomí i můj nick. A sem chodí taky. Za blbost se platí, unuděná. Ale pustit se do války s někým jako já, to taky není moc chytré. Ale to bych moc prozrazoval. :cert:

Unuděná… To je skoro jako znuděná. Nevíš, o čem to plácám, co? :P

Cvičila bys upažování v předklonu na zadní delty s rameny, nebo se zády? Já s obojím, protože ramena a záda cvičím dohromady.

• Citovat
  • Upravit
1038
3.4.25 16:09

Ty by ses měl především osmělit zvednout telefon a objednat se na psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
3.4.25 16:29

Někteří lidé by to měli s osmělováním, nazvu ho ale přesněji drzostí, především řádně omezit. A to i pro jejich vlastní dobro. Ale klidně si pindej, já jsem na to zvyklý. Since 8/2023. I když… Možná spíš since 8/2009.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.25 18:11

Mě šla jen poloha na zádech. Jakmile jsem se hýbala, bolelo to, píchalo. Bylo mi 15 a stalo se to na trávníku :mrgreen:.On ženatej, já naivní. Vrátit čas, počkám do 20 let v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1038
3.4.25 21:29

Pleteš si drzost s naprosto přesným úderem „hřebíčku na hlavičku“ ťunťo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.25 00:43

Ona byla o 3 roky starší a hrozně to chtěla. Já byl tele, bylo mi 15. Jenže než jsem zjistil jak přesně na to, bylo po všem :lol: Ale pochválila mě, řekla, že jsem byl lepší než Vojta. Ten prý ani nenašel vstupní bránu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
4.4.25 17:14

Že jsi něco přesně trefila na hlavičku, u toho tě nechám. Ta moje drzost se ale týkala něčeho jiného, co nemá s emiminem nic společného. I když jak tak koukám, tak už to něco společného s emimčem začíná mít. Chtěl bych vidět ksichty obou psychoušů, až jim dojde, jak moc mimo celou dobu byli. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová