Mokré kalhotky celý den

Anonymní
11.5.23 15:51

Mokré kalhotky celý den

Zdravím, s přítelem si po ránu rádi užíváme sex, když máme trochu víc času. Jenže problém je, že jak ráno souložíme tak já pak celý den teču, takže mám celý den mokré kalhotky. I přesto, že po sexu že sebe nechám vykapat jeho sperma (už jsme zkoušeli, i když se do mě neudělá), pak se jdu vysprchovat, ale stejně za chvíli jsem mokrá. Už jen ta představa toho co mě čeká, mě od raního sexu odrazuje… řeší někdo to stejné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.5.23 15:53

Intimky. Na nic jiného jsem nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
37286
11.5.23 16:13
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem si po ránu rádi užíváme sex, když máme trochu víc času. Jenže problém je, že jak ráno souložíme tak já pak celý den teču, takže mám celý den mokré kalhotky. I přesto, že po sexu že sebe nechám vykapat jeho sperma (už jsme zkoušeli, i když se do mě neudělá), pak se jdu vysprchovat, ale stejně za chvíli jsem mokrá. Už jen ta představa toho co mě čeká, mě od raního sexu odrazuje… řeší někdo to stejné?

Dej si intimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.5.23 16:24
@Anonymní píše:

Vložka nebo kondom. Výstřik mimo zónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 17:01

Vlozka nebo menstruacni kalhotky.

• Citovat
  • Upravit
8718
11.5.23 17:04
@Anonymní píše:

Když budeš napřed psát a až potom honit, nebudeš mít chyby ve větách ;) Fakt věříš tomu, že si sexuálně zralá holka nebude vědět rady s tím, když z ní něco teče? Copak asi dělá při menstruaci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12904
11.5.23 17:14
@rmot píše:
Když budeš napřed psát a až potom honit, nebudeš mít chyby ve větách ;) Fakt věříš tomu, že si sexuálně zralá holka nebude vědět rady s tím, když z ní něco teče? Copak asi dělá při menstruaci? :)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
11.5.23 18:16

Muzes chodit navostro a problem je vyresen :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.5.23 19:23
@Fukitol píše:
Muzes chodit navostro a problem je vyresen :palec: :mrgreen:

Ale to bude mít mokré ponožky v sandálích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
11.5.23 19:29
@Anonymní píše:

Vytahnout ho predem

Příspěvek upraven 11.05.23 v 19:30

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
11.5.23 19:30
@rmot píše:
Když budeš napřed psát a až potom honit, nebudeš mít chyby ve větách ;) Fakt věříš tomu, že si sexuálně zralá holka nebude vědět rady s tím, když z ní něco teče? Copak asi dělá při menstruaci? :)

Běžte s těmi chybami už někde, je to trapne

• Citovat
  • Upravit
43764
11.5.23 19:34
@Russet píše:
Ale to bude mít mokré ponožky v sandálích.
:mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6734
11.5.23 19:40
@Cizinka 999 píše:
Běžte s těmi chybami už někde, je to trapne

tak tu neslo tak celkom o chyby, tie boli dost vedlajsie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 20:17

Tak já mám stejný problém i bez sexu :cert: A už nevím, co s tím, nepřijde mi úplně ok ten dennodenní diskomfort :zed:

• Citovat
  • Upravit
3788
11.5.23 20:34

Já to mám taky. Hlavně když neberu antikoncepci. Nosím slipove vložky. Zase lepší než kdyby nám to drhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí