Přítel do mě nechce stříkat

Anonymní
11.5.23 11:00

Přítel do mě nechce stříkat

Ahojky, chtěla bych se o něčem poradit. Když spolu s přítelem spíme tak do mě nechce při vyvrcholení stříkat. Normálně beru antikoncepci, ale on si myslí, že když se do mě vystříká tak je i přes prášky větší šance, že otěhotním. Jenže já to miluju, když se do mě udělá. Jak mu mám vysvětlit, že se nemusí bát?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16238
11.5.23 11:02
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych se o něčem poradit. Když spolu s přítelem spíme tak do mě nechce při vyvrcholení stříkat. Normálně beru antikoncepci, ale on si myslí, že když se do mě vystříká tak je i přes prášky větší šance, že otěhotním. Jenže já to miluju, když se do mě udělá. Jak mu mám vysvětlit, že se nemusí bát?

Asi těžko, když má obavy, tak se raději tímto snaží chránit :think: Chápu, že je to hezký, ale taky chápu jeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35751
11.5.23 11:06

Asi navštěvuje tuto stránku kde „přes“ antikoncepci otěhotněla každá druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
11.5.23 11:10

Má v tom docela pravdu, takže ho chápu, ta šance se tam dost zvyšuje:)

• Citovat
  • Upravit
3958
11.5.23 11:15

Já se mu upřímně nedivím, možná spolu nejste dlouho a je zkrátka zodpovědný a nechce počít dítě. Přítelkyně mého bývalého taky brala antikoncepci a stal se z něj “nedobrovolně” ve 20 letech otec…takže lepší se chránit více než méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.5.23 11:15

Tak antikoncepce není 100% ochrana, takže se mu nedivím, pokud opravdu dítě za žádnou cenu nepřichází v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.5.23 11:22

Nejspíš ti moc nevěří, aspoň tak bych si to přebrala já ;) Navíc, kdyby o to stál, ale bál se, může si natáhnout gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
11.5.23 11:23

Ahoj zakladatelko, znám osobně dvě ženy, které přes antikoncepci otěhotněly. Takže ho celkem chápu.

Za mě je to kluk šikovná,
dávej si pozor i ty,
je má rada výchovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
11.5.23 11:23

Fakt bereš? :lol: Budeme společně doufat, že ano. Za toho předpokladu stále kudos příteli. Nebere nic v náhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
11.5.23 11:25
@JancaS84 píše:
Asi navštěvuje tuto stránku kde „přes“ antikoncepci otěhotněla každá druhá.

Ani nemusí, osobně znám 3 páry, které počaly “přes” antikoncepci, z toho jedni mají dokonce dvojvaječná dvojčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42404

Vždyť tady těhotní přes prášky každá druhá, tak není divu.
Kluk je asi hodně zodpovědnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865

To si myslí správně, že je větší šance když stříká do tebe než když mimo.
Nechce dítě no. Antikoncepce není 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
11.5.23 11:27

Nechce dítě, takže ho chápu. Ono, antikoncepce v dnešní době selhává každé druhé, ze? :think:

Nevím kolik vám je, ale jestli jste už oba přes 30, tak se radši jisti, aby nebyl otcem, když nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
11.5.23 11:29

Chytrej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8862
11.5.23 11:53

Buď ráda že je zodpovědný a nechce být brzy otcem. V případě, že nechce dítě, je jeho přístup velmi, velmi správný. Kolik Vám je let? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí