Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych se o něčem poradit. Když spolu s přítelem spíme tak do mě nechce při vyvrcholení stříkat. Normálně beru antikoncepci, ale on si myslí, že když se do mě vystříká tak je i přes prášky větší šance, že otěhotním. Jenže já to miluju, když se do mě udělá. Jak mu mám vysvětlit, že se nemusí bát?
Asi těžko, když má obavy, tak se raději tímto snaží chránit
Chápu, že je to hezký, ale taky chápu jeho ![]()
Asi navštěvuje tuto stránku kde „přes“ antikoncepci otěhotněla každá druhá.
Má v tom docela pravdu, takže ho chápu, ta šance se tam dost zvyšuje:)
Já se mu upřímně nedivím, možná spolu nejste dlouho a je zkrátka zodpovědný a nechce počít dítě. Přítelkyně mého bývalého taky brala antikoncepci a stal se z něj “nedobrovolně” ve 20 letech otec…takže lepší se chránit více než méně.
Tak antikoncepce není 100% ochrana, takže se mu nedivím, pokud opravdu dítě za žádnou cenu nepřichází v úvahu.
Nejspíš ti moc nevěří, aspoň tak bych si to přebrala já
Navíc, kdyby o to stál, ale bál se, může si natáhnout gumu.
Ahoj zakladatelko, znám osobně dvě ženy, které přes antikoncepci otěhotněly. Takže ho celkem chápu.
Za mě je to kluk šikovná,
dávej si pozor i ty,
je má rada výchovná.
Fakt bereš?
Budeme společně doufat, že ano. Za toho předpokladu stále kudos příteli. Nebere nic v náhodu.
@JancaS84 píše:
Asi navštěvuje tuto stránku kde „přes“ antikoncepci otěhotněla každá druhá.
Ani nemusí, osobně znám 3 páry, které počaly “přes” antikoncepci, z toho jedni mají dokonce dvojvaječná dvojčata ![]()
Vždyť tady těhotní přes prášky každá druhá, tak není divu.
Kluk je asi hodně zodpovědnej.
To si myslí správně, že je větší šance když stříká do tebe než když mimo.
Nechce dítě no. Antikoncepce není 100%.
Nechce dítě, takže ho chápu. Ono, antikoncepce v dnešní době selhává každé druhé, ze? ![]()
Nevím kolik vám je, ale jestli jste už oba přes 30, tak se radši jisti, aby nebyl otcem, když nechce.
Buď ráda že je zodpovědný a nechce být brzy otcem. V případě, že nechce dítě, je jeho přístup velmi, velmi správný. Kolik Vám je let? ![]()
Ahojky, chtěla bych se o něčem poradit. Když spolu s přítelem spíme tak do mě nechce při vyvrcholení stříkat. Normálně beru antikoncepci, ale on si myslí, že když se do mě vystříká tak je i přes prášky větší šance, že otěhotním. Jenže já to miluju, když se do mě udělá. Jak mu mám vysvětlit, že se nemusí bát?