Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
chtěl bych to podat ve stručnosti.
Začalo to hodně rychle, náhodně setkání a poté schůzky, v té době se ona vídala s kluky ale ti nebyli připraveni na vztah, já se vídal minulého šílené toxického 3,5leteho vztahu ale já necítil
Říkal jsem si že do toho vztahu dám a proč ne.
Aktuálně najíždíme na 4 měsíc vztahu a mám pocit že ten její počáteční zápal upadá, že úplně není šťastná z času kdy jsme spolu a mám pocit jakoby to bylo tak že mi nechce říct že chce být třeba s kamarádkami a ne čas trávit semnou.
úplně mě zamrazilo, řekl jsem jí zlato klidně jdi a ona že stejnak nechce že se ozve jen když něco potřebuje. Říkám dobře, na začátku vztahu jsme se bavili a řekl jsem narovinu jak si představuji náš vztah, upřímně, bez lží, intrik a podvodu
Partnerku miluji, dlouho jsem takhle upřímně nemiloval ale upřímně mám strach, zažil jsem si své s psychopatickou manipulativni,,dívkou,,
Nemohu se zbavit pocitu že jsme to uspěchali, po pár letech jsem opravdu začal milovat a jsem připravený na vážný vztah, to jsme také probrali, šel jsem proti svým přesvědčením že chci o něco málo starší ženu a začít budovat společnou budoucnost, partnerka mě natolik zaujala přístupem k životu a tak celkově a po xx krásné propovídaných chvílích jsem uvěřil že i s mladší partnerkou by to šlo, bohužel teď mám pocit že to upadá a partnerka se spíše straní, neodpovídá na zprávy(když už tak stroze), stále si vypisuje s někým…
Nechci být žárlivec, nebo nějak kontrolovat partnerku opravdu ne, nechci vztah kde se budu klepat co my vyvádí když nejsme spolu, i když on k tomu měl své důvody tak já bych raději i když by to bylo hrozně těžký ustoupil v cestě, ať je tedy s jiným, když má tu potřebu být nevěrná. Často mě atakuje s tím jak mě miluje, že jsem nejlepší, že chce už být jenom semnou, občas mi přijde že ujišťuje sebe.
Nebo na filmovou scénu kde muž podváděl svoji ženu a pak přišel domů a žárlil na ni že není sama doma k tomu mi řekla, vidíš,
No asi jsem se rozepsal víc než jsem chtěl, pokud by někdo chtěl, můžeme pokecat.
Děkuji za rady co si mám o tom myslet a jak by jste zareagovali třeba vy.
Mam aktuálně pocit jakoby chtěla abych ji nějak konfrontoval a vznikla hádka a při té by mohla vše vyřešit.
Příspěvek upraven 12.05.23 v 13:19
Já to prostě věděl. Já to věděl. Já jsem si byl jist. Na 100% jsem věděl, že jsem normální.
Chlape, tebe jsem vůbec nepochopil. Máte prostě vztahové líbánky. Ta její večeře? A co jako?
Příspěvek upraven 10.05.23 v 19:56
Přečetla jsem to, ale nevím, co je vlastně ten problém? Že neodpovídá na zprávy nebo jen stroze, zatímco s jinými si vypisuje? ![]()
@vokishka píše: