Mokré období
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@omites Nas malej taky chodi jen na velkej, ma schudky tak cura vestoje, a kdyz je jen nocnik nekde tak taky ve stoje
no uvidime jak to bude, nebudu ho nutit, to stejne nejak ani nedelam, a pockam. Ale nijak mi to nervy nedrasa ho posazovat na nocnik treba, jak se tu psalo kazdou hodinu nebo tak. Casu mam dost, respektive na malyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mattez prčo odnaučit dítě od plen? Tak ono jsou různé závody - kolik máte? A vy ještě máte plenky? No to je ostuda mít ještě plenky… Tlak okolí je někdy šílený.
A pak nějaký zvláštní touha mít dítě bez plen co nejdříve, jakoby se na to třeba ptali při zápisu do školy nebo kdo to zvládne kolem 18m dostal nějakou spešl cenu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak kamaradky mala je bez plenek od nejakych 16 m uplne a rika si vzdy a vydrzi, takze neverim tomu, ze do 18 mesicu to stejne nechapou. Kdyz jedou autem a ona vydrzi nez zastavi nebo kdyz jdou z prochazky ven a vydrzi nez dojdou domu (nechtela chodit venku) tak si myslim, ze to je dost cileny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
@mattez prčo odnaučit dítě od plen? Tak ono jsou různé závody - kolik máte? A vy ještě máte plenky? No to je ostuda mít ještě plenky… Tlak okolí je někdy šílený.A pak nějaký zvláštní touha mít dítě bez plen co nejdříve, jakoby se na to třeba ptali při zápisu do školy nebo kdo to zvládne kolem 18m dostal nějakou spešl cenu.
ja to takhle opravdu neberu
nejsem srovnavacsky typ, prestoze chodime na cviceni a ruzne matky se tam ruzne predhaneji
ale opravdu to leze do penez, kupujm kvalitni plenky, maly se po jinych opruzoval tak nechci menit, a nesnasim mu nechavat pocuranou plenku, takze kdyz vidim, ze je pocurany nebo kdyz jdem curat a uz tam ma, byt jen jednou, hned mu davam novou
takze to pak mizi rychle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites tak kdyz si sam tak brzo to zacaluvedomovat a rikat si tak jsem si rikala, ze to bude fajn, a prece ho nenecham se pocurat do pleny kdyz si rekne ze chce jit na zachod ze jo
no a proste ted kdyz uz to skoro umel mi prijde divny mu zas rikat jo broucku, ted zas curej do plenky, zachod neexistuje
budou mu ted dva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mattez když si řekne, tak proč ho na záchod nedat. Souhlasím. Ale věčně třeba měnit počurané tepláčky… hele, ale třeba to vyjde líp, jak ty plenky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mattez Hele a jestli ti fungují ty lentilky, tak bych klidně dávala, u nás taky fungovaly
Nevidím na tom nic špatného. Mým dětem už je 5 a 8 roků a fakt za mnou po vykonání potřeby nechodí pro lentilky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites no ja mu ted slipy davam jen kdyz si o ne rekne sam, jinak ma plenu, ale spis si o ne rika ze ho to bavi, ne ze by si chtel hlidat curani
proste to chvili nebudu resit a treba si rekne sam. jak mu rostly zuby a byly jsme v ty nemocnici tak si vykl na dudlik i pres den mit hodne a uz mi to stvalo, tak jsem si k nemu jednou sedla, vazne mu vec vysvetlila, a svete div se, polozil dudl do postylky a od ty doby je jen na spani, a predtim to bylo revu kdyz jsem mu ho chtela vzit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy
ze by treba ve skole chodili za ucitelkou
neee u nas to fungovalo chvilku, ale ted toho zacal zneuzivat protoze dostal za odmenu neco od mikulase (a to bylo trosku vetsi nez lentilka - rekl si treba jednou za den, takze zadny hromady) no a pak mu doslo ze kdyz se ctyrikrat za hodinu vycura tak pokazdy neco dostane
takze toho jen zneuziva..tak od toho na chvili upustim nebo dam uz fakt jen lentilku a smitec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necetla jsem celou diskusi…ja bych na cas vratila plinku a nestresovala sebe ani dite. Ver tomu, ze do skoly s ni nepujde. A k tomu kakani, inervace konecniku probiha u kazdeho jindy, muze se stat, ze i klidne ve 3 letech. Dokud nejsou nervy vyvinute, neudelas s tim nic ani pomoci lentilek, dite vi, ze kaka, ale ovlivnit to nedokaze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucmína on plenu ma. a jen k tomu kaani uz to dlouho umel, to rikal uplne pokazdy a jen malokdy byla nehoda jako uz zacal do plenky. i kdyz musel vydrzet chvili tak vydrzel takze mylim ze nervy ta vyvinuty uz mit musi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit