Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mokré od čeho? Výtok, propocené či co? Na pocení pomáhá natřít si stehna tuhým deodorantem, na výtok jedině slipovku, ten bývá v těhotenství velmi častý a nic s tím neuděláš jenom vydržet, pokud teda nemáš zánět, který jde zaléčit.
No zřejmě zpocená, páč kdybych měla výtok, nebo mi unikala plodová voda, tak by se mi to nedělo jen venku, nebo jo? jsem z toho už nešťastná, ale budu muset vydržet… co jiného
myslíš normálním deodorantem?? co používám?
@Anonymní píše:
No zřejmě zpocená, páč kdybych měla výtok, nebo mi unikala plodová voda, tak by se mi to nedělo jen venku, nebo jo? jsem z toho už nešťastná, ale budu muset vydržet… co jinéhomyslíš normálním deodorantem?? co používám?
Myslím, že jsi normálně propocená, v těhotenství se mi to v létě stávalo taky ![]()
No záleží jestli ti to dělá jen když je teplo nebo i v zimě.
Jinak normálním tuhým deo co používáš na podpaží, ale musí to být ještě na suchou nezpocenou pokožku.
Jen když je teplo.. když je venku zima tak je to pohoda, ale znervózňuje mě to.. tak jsem se radši zeptala… doma vůbec, nebo když jsem v klidu tak nic, ale jakmile se někam rozejdu je to hotovo
tak Já zkusím ten deodorant.. díky díky…
Taky jsem to tak měla, hodně se potím i normálně, ale v těhu to bylo stokrát horší, kalhotky jsem mívala taky propocený a normálně opruzeniny na stehnech, pod sukni jsem musela nosit krátký legíny, abych si je neodírala. Když jsem chvilku stála třeba ve frontě u pokladny, cítila jsem, jak mi podél páteře stékají kapky… Trochu pomáhá i pudr, třeba aviril dětskej zásyp, absorbuje vlhkost a není to taková chemie.
Já jsem 31tt a mám to taky. Ne pořad, ale když je horko a ještě k tomu něco dělám tak to mám i doma. Ptala jsem se por. asistent. a ta mi řekla, že kdyby to byla plodovka, tak by to teklo i v noci. Prý je to pot plus unik moči, jak mimi tlačí na močák, což se prý stává, ze po prvním porodu nejsou ty svaly tak dokonalé
Znám, v těhotenství jsem se v létě skoro bála chodit ven, jak jsem se potila mezi nohama.. Nesměla jsem nosit kalhoty ve světlých barvách, na kterých bylo poznat propocení. Na bavlně to taky bylo hodně znát, protože pěkně saje. Ale zase větrá, tak jsem si koupila černé bavlněné třičtvrteční kalhoty, na nich to nebylo poznat a měnila jsem je s šaty. Ale s odíráním stehen pod šaty jsem problém neměla, někdo šaty mít nemůže. Samozřejmostí je mít vždycky vložku nebo intimku. Pozor na kvasinkové infekce, tohle je pro ně doslova živná půda. No a obecně na tohle víc trpí silné a obézní ženy (i muži) a zblázněné hormony v těhotenství. Vydrž to, já jsem pokaždé rodila na přelomu srpna a září, takže vím, jaké to je mít ve vedrech osmiměsíční a devítiměsíční pupek a 18 kilo nahoře ![]()
Holky děkuju, pupík si ještě ponosím do srpna a pak se to snad srovná
jen jsem potřebovala slyšet, že to tak má někdo taky
že v tom nejsem sama a že je to normální… ![]()
@Anonymní píše:
Holky děkuju, pupík si ještě ponosím do srpna a pak se to snad srovnájen jsem potřebovala slyšet, že to tak má někdo taky
že v tom nejsem sama a že je to normální…
ja teda v tehotenstvi jsem byla mokra furt a to jsem nebyla silna, jo trochu nadvahu jo. Tu mam porad a mokre kalhotky mam i nadale, ale jen v dobe ovulace a to uz mam 40 za sebou
, fajn to je, ze clovek se na to muze casove pripravit, u mne to nahradni kalhotky a prodysna intimka jisti…
Ahoj holky, prošla jsem růžné diskuze, ale nikde jsem nenašla co potřebuju, tak zakládám nové téma a omlouvám za anonym…ale je mi to trapné…
Jsem ve 27tt a už to mám teda dýl, jsem silnější…176cm 89kg a můj problém je…
Jakmile vyjdu ven, tak mám za chvíli durch mokré kalhotky… cítím jak se mi šoupou stehna o sebe… a potím se, tak se ptám, máte to taky někdo tak? napadla mě i plodovka, ale to by se mi stávalo i doma při nějaké činnosti, že by bych měla mokro, ne?
Děkuji