Hlen ve 35.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
11.5.14 18:29

hlen ve 35tt

Maminky chci se jen optat, ted budu zacinat 35tt… Hrozí mi predcasny porod, musim lezet a td. Na posledni kontrole dr rikal, ze uz citi hlavicku a ze musim jeste tak dva tydny vydrzet. Ted dva dny, zeme vychazi dost hojny hlen, je takovy zluto zelinkavy sem tam malinko naruzoveli, ale toho hlenu je opravdu hodne. Muze to byt uz zatka? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.5.14 18:39

Ano může.. Já jí neměla týdny, nicméně já byla bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.5.14 18:44
@Sibyla0 píše:
Ano může.. Já jí neměla týdny, nicméně já byla bez problémů.

nemela tydny? Nebo mela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.5.14 18:48

@Veronikax Zátku jsem neměla dlouhé týdny. Těhotenství bez problémů, malá narvaná dole, to jo, ale neotvírala jsem se a žádné ležení. Nakonec vyvolávali ve 42+4. Ale jak píšu, já bych asi neporodila nikdy, u mě odchod zátky prostě nic neznamenal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
11.5.14 18:50

Já byla 35+0,když mi odešla zátka a 35+1 jsem porodila. Každý to má jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.5.14 18:53

Poprvé jsem byla asi bez zátky a malý se tlačil, hlavička naléhala. Podruhé asi odešla pět hodin před porodem.
Ta zátka sama o sobě nemá vypovídající hodnotu, pokud začnou i kontrakce…praskne voda…tak to začne. :nevim: Nelze zabránit už ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.5.14 19:00
@Terina89 píše:
Já byla 35+0,když mi odešla zátka a 35+1 jsem porodila. Každý to má jinak ;)

A jak natom bylo miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.5.14 19:02
@kozisek píše:
Poprvé jsem byla asi bez zátky a malý se tlačil, hlavička naléhala. Podruhé asi odešla pět hodin před porodem.
Ta zátka sama o sobě nemá vypovídající hodnotu, pokud začnou i kontrakce…praskne voda…tak to začne. :nevim: Nelze zabránit už ničemu :nevim:

Snad vydrzime jeste tech deset dni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.5.14 19:07

@Veronikax Hele, já tohle měla s prvním, pořád připravenou tašku do porodnice, byla jsem otevřená, hlavička naléhala od toho 32.tt., nakonec jsem rodila více jak týden po termínu, hrozilo vyvolání, pak začaly kontrakce a do tří hodin byl venku. Jako nelze usuzovat, to neví nikdo, lež a nenervuj se, některé věci prostě ovlivnit nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.5.14 19:17
@kozisek píše:
@Veronikax Hele, já tohle měla s prvním, pořád připravenou tašku do porodnice, byla jsem otevřená, hlavička naléhala od toho 32.tt., nakonec jsem rodila více jak týden po termínu, hrozilo vyvolání, pak začaly kontrakce a do tří hodin byl venku. Jako nelze usuzovat, to neví nikdo, lež a nenervuj se, některé věci prostě ovlivnit ne
@kozisek píše:
@Veronikax Hele, já tohle měla s prvním, pořád připravenou tašku do porodnice, byla jsem otevřená, hlavička naléhala od toho 32.tt., nakonec jsem rodila více jak týden po termínu, hrozilo vyvolání, pak začaly kontrakce a do tří hodin byl venku. Jako nelze usuzovat, to neví nikdo, lež a nenervuj se, některé věci prostě ovlivnit nelze.

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.14 19:37

@Veronikax může to být zátka, ale nemusí to znamenat vůbec nic :hug: klid ;) Mi odešla zátka 20 tt a rodila jsem v termínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
11.5.14 19:49
@Veronikax píše:
A jak natom bylo miminko?

Naštěstí dobře, byl jenom 3 dny v inkubátoru na teple ;-) Po týdnu jsme šli domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.5.14 20:30

Určitě to být zátka může a nemusí. Mě odcházela postupně. Poprvé jsem jí zaznamenala a byla jsem 34+5. A synek se narodil ve 36tt. Takže těch 10 dní.
Hlavně buď v klidu a nestresuj se tím. :kytka: Vše bude tak, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
11.5.14 20:38

Mě odcházela taky asi od 36.tt :) ale nakone den před porodem ( asi po hamiltonu :nevim: ) ze me vypadl doslova kus, že jsem se musela snad deset minut utirat a pořád to lezlo ven :-) ale dokud nejsou pravidelný kontrakce nebo neprdne voda tak se nic neděje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.5.14 20:48
@Shakti.T píše:
Určitě to být zátka může a nemusí. Mě odcházela postupně. Poprvé jsem jí zaznamenala a byla jsem 34+5. A synek se narodil ve 36tt. Takže těch 10 dní.
Hlavně buď v klidu a nestresuj se tím. :kytka: Vše bude tak, jak má být.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky