Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky zlaté.....všem všem moc a moc díky
![]()
všechny vaše příspěvky jsem poctivě pročetla a zkusím, co se dá…ten Imazol mám-je to krémpasta, tak to zkusim…vím, že je na něm napsáno, že je proti mikvajícím plísňovým onemocněním a já blbka v lékárně normálně slyšela, jak lékárník ho někomu dával a říkal-hlavně ne na mokvající rány…hm takže nechápu, proč to říkal.....
Jinak samozřejmě ubrousky te´d nepoužívám…vím, že už když nám doktor předepisoval ten Imazol, pač malá měla asi ve dvou měsících takovej zarudlej flíček na kačence a nechtěla se zahojit-tak doktor říkal-žádné ubrousky, žádná pěna do koupele-prostě žádná chemie, která dráždí.Zvykly jsme si teď doma na žínku a asi u ní zůstanu…
A poprosím našeho pediatra, jestli by nám teda taky něco nepředepsal, abych to tu měla pro případ nouze…
Ještě jednou moc a moc díky všem ![]()
všechno jsou užitečné rady........ ![]()
tak my s opruzeninama bojovali celé léto - zkoušela jsem téměř vše, pak už jsem v zoufalství i každou půlku patlala něčím jiným abych viděla co zabírá, nakonec nám až zázračně pomohl měsíčkový olej. Tak kdyby Imazol nezabral, doporučuju jej jako další alternativu. Držím pěsti ať je brzy prdelka zase OK ![]()
Tak dej pak vědět, jak to zabralo…:) Ať je malá brzo v pohodě… ![]()
ahojky, mě se to taky u malé stávalo,a vždycky pomohl bepanthen.
Ahojky nám dost pomohl oprudík konopný krém http://www.drmax-lekarna.cz/…m-75-ml.html
Anebo teda ondřejova mast ale oprudík máme doma pořád, Patrik na to taky trpí tak hned jak se mu prcka začervená tak mažu ![]()
Přej brzké zahojení ![]()
jak tady nekdo radil - hlavne nepouzivat ubrousky, jestli ne cistou vodu, tak omyvat cajem z rapiku nebo hermanku. Proste mit nekolik desitek latkovych ubrousku pri ruce neustale namocene v tom caji a tim utirat misto kupovanych ubrousku. Pak to clovek vypere a muze nanovo. Hodne stesti!
Holky ještě jednom moc a moc díky za fakt užitečný rady a odkazy ![]()
Koupila jsem včera měsíčkový olej a musím říct, že je to na tu prdelku úplnej zázrak ![]()
Jinak díky za ty poslední odkazy-na to se ještě podrobně podívám ![]()
Já jsem taky pro ten pityol, ten jedinej zabral,používat max10-11 dní.Ale za 2 dny byl klid ![]()
Ahoj nebuďte z toho špatná,mám doma klučíka s atopem a vím co žijete!Nám se osvědčilo mazat zadeček Infadolanem a na to až teprve namazat krem na opruzeniny Nivea.Je to velmi hutný krém ,obsahuje zinek. A na to mokvavé je dobrá Vitela ichtamo,pod tu nic nemažte,dejte to na suchou čistou pokožku,učinkuje velmi rychle.Nebojte bude to dobré!!!!