Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Jackyholm píše: Že by Státní zemědělská a potravinářská inspekce lhala?
Prestante spamovat, rekl jsem, ze vam sem pozdeji nahraji ofiko dokument od szpi. Muzete to pak posoudit sama ![]()
@trni11 píše:
Prestante spamovat, rekl jsem, ze vam sem pozdeji nahraji ofiko dokument od szpi. Muzete to pak posoudit sama
Tak dočkáme se toho oficiálního dokumentu od SZPI nebo to jsou jenom propagační kecy jednoho z prodejců tohoto „zázraku“, který tady spamuje jenom v této diskuzi? ![]()
@Jackyholm píše:
Molekulární vodík je nejlepší antioxidant, pomohl u více nemocí. Vyvarujte se doplňků se zakázanou látkou, zejména u MLM společností a jejich překupníků z USA !!! Doporučuji polykací tablety REALH2 což je nejlepší forma užití pro naše tělo. Odzkoušeno a přímo od vynálezce ze Srbska s garancí kvality.
dobrý den, mohu prosím vědět, zda to může pomoci i na covidové potíže, překrvený žaludek a po operaci žlučníku, navíc jsem diabetik. Už ani nežiju, vyzkoušela jsem všechno možné, ale nic. Můžete i, prosím, příp. poslat odkaz na skutečně ověřený? Je toho tolik, že se v tom už ani nelze vyznat. Děkuji moc. Hanka
@trni11 píše:
Podobna teto Mam ji asi 4-5 let, driv ty ceny byly jeste vic prehnany
Za tenhle čínský ksindl jsem zaplatila přes 15 000, po roce užívání skončil v popeláku.
Kdo jste tu potvrzoval souvislost s oxidačním/redukčním činidlem, měli jste pravdu. Generuje to hladovou vodu, odvádí to minerály z těla.
Zase zloději z multilevlu marketingu, vymejmárna mozků, nekriticky vychvalují aušus, aby se napakovali na dalších lidech. To jeji vodíkové mýdlo je taky pěkný aušus co dokáže pěkně poškodit pokožku.
@Renda 76 píše: Více
Naštěstí doba pokročila, vývoj jde dopředu, stejně tak jako produkty a přístroje s molekulárním vodíkem.
Aktuálně vodíkové terapie nabízí 90% českých lázní, dentální kliniky, infůzní centra a další.
Viz.
edit admin: smazán link
A na výše zmíněný dotaz, ano i na Postcovidový syndrom má molekulární vodík pozitivní účinek.
Krásný den všem.
Zdravím poradí někdo? Tatínek parkinsonik..zacínající neurodegenerativní změny na mozku..Jaký mol. vodík používat aby se stav nezhoršoval?
@jege píše: Více
Jezis to je uzasny
. Honem rychle si jdu rozsirit obzory. Nechapu, jak jsem mohla az doposud funguvat jako vedecky pracovnik bez znalosti tohoto zazraku. Pripomina mi to Pi-vodu - to byly snad nejake devadesatky? a mamcina kolegyne si pro ni jezdila az do daleke Prahy.
@Hobitka píše: Více
Vidlák se nechá opít molekulárním vodíkem. A co ty? Tady máš 1. díl.
![]()
@jege Ono se to da vsechno poklikat uz pod tim prvnim odkazem
, ale dik.
Kazdopadne rekla bych, ze sance na urcitou „funkcnost“ tu porad je, protoze do nekterych lidi jinak vodu jako tekutinu nedostanes a i blbe zlepseni pitneho rezimu muze mit zazracne ucinky
. Protoze nekteri lide vodu pit nebudou, dokud za ni neutrati tisice
.
@Hobitka píše: Více
Přesně, když je to zadarmo, tak to přece nemůže fungovat, ale když si to zaplatí, tak to přece musí fungovat, a čím je to dražší, tím lépe.
![]()
Aspoň budou někteří fakt dodržovat pitný režim. ![]()