Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Molekulární vodík je nejlepší antioxidant, pomohl u více nemocí. Vyvarujte se doplňků se zakázanou látkou, zejména u MLM společností a jejich překupníků z USA !!! Doporučuji polykací tablety REALH2 což je nejlepší forma užití pro naše tělo. Odzkoušeno a přímo od vynálezce ze Srbska s garancí kvality.
Ja s manzelem berem od simplyhandsome a spokojenost. Vyresilo nam to problemy s cholesterolem, zanety a unavou
Ahoj, já používám lahev na molekulární vodík a jsem s ní spokojená. Mám teď určitě více energie a zažívací problémy zmizely. Používám lahev XDHS201 koupila jsem ji na healthystyle cz. Škoda, že nemají mojí oblíbenou barvu ![]()
Lahev jsem taky mel, 30k sem za ni dal
a pak delal testy v laborce a zjistil, ze to co se dostane do tela je tak mizivy mnozstvi, ze sem sahnul taky po tabletach. Jak nekdo psal beru to od simplyhandsome a pecka
Na jejich webu to maj za 1470,– ja to bral pres nejakou akci, kdy sem mel jeste slevu 10%
Já jsem s lahví spokojená. Účinky to má a nemusím kupovat pravidelně tablety. ![]()
@lucie.cerna45 píše:
Já jsem s lahví spokojená. Účinky to má a nemusím kupovat pravidelně tablety.
Jenze lahev neni tak ucinna, taky jednu mam doma, stala me asi 30 tisic
pak jsem jen cumel s otevrenou pusou jak to nefunguje. Vodik se ma vytvorit rovnou v tele. Z piti vodikove vody do tela dostanete strasne malo vodiku
O jakou láhev se jednalo? Máte odkaz? 30 tisíc je opravdu hodně ![]()
@lucie.cerna45 píše:
O jakou láhev se jednalo? Máte odkaz? 30 tisíc je opravdu hodně
Podobna teto
https://www.nutraday.cz/…h2-prenosny/
Mam ji asi 4-5 let, driv ty ceny byly jeste vic prehnany
mě se líbí, že u lahve nemusíš nic dalšího kupovat a jen dolévat vodu. Taky je snadno přenosná. ![]()
@marcela.zem píše:
mě se líbí, že u lahve nemusíš nic dalšího kupovat a jen dolévat vodu. Taky je snadno přenosná.
To je jasny, kazdej at ma co mu vyhovuje. Ja beru tablety a vysledky mam famozni. Kazdopadne jsem rad, ze ucinky vodiku se dostavaj mezi lidi. Kdyz budete mit penize bokem, tak zkuste tablety a pak poreferujte. Ja beru od simplyhandsome vyrobce sevenpoint2
Zdravim, nahodou nemate niekto skusenosti s tymto generatorom? http://aktivnavoda.sk/…ogen-booster Poznam REAL H2 tablety, ale nechce sa mi zakazdym kupovat nove a nove balenie. Oplati sa investovat do takehoto zariadenia? Vdaka za akekolvek info a pripadne skusenosti.