Molekulární vodík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
22.1.19 13:19

Molekulární vodík je nejlepší antioxidant, pomohl u více nemocí. Vyvarujte se doplňků se zakázanou látkou, zejména u MLM společností a jejich překupníků z USA !!! Doporučuji polykací tablety REALH2 což je nejlepší forma užití pro naše tělo. Odzkoušeno a přímo od vynálezce ze Srbska s garancí kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.1.19 13:20

REAL H2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.1.19 14:04

Jake produkty mate na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 14:06

Ja s manzelem berem od simplyhandsome a spokojenost. Vyresilo nam to problemy s cholesterolem, zanety a unavou

• Citovat
  • Upravit
23.2.19 12:13

Ahoj, já používám lahev na molekulární vodík a jsem s ní spokojená. Mám teď určitě více energie a zažívací problémy zmizely. Používám lahev XDHS201 koupila jsem ji na healthystyle cz. Škoda, že nemají mojí oblíbenou barvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.2.19 12:17

Lahev jsem taky mel, 30k sem za ni dal :lol: a pak delal testy v laborce a zjistil, ze to co se dostane do tela je tak mizivy mnozstvi, ze sem sahnul taky po tabletach. Jak nekdo psal beru to od simplyhandsome a pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 13:26

A kolik stojí tablety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.2.19 14:51

Na jejich webu to maj za 1470,– ja to bral pres nejakou akci, kdy sem mel jeste slevu 10%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 21:10

Já jsem s lahví spokojená. Účinky to má a nemusím kupovat pravidelně tablety. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.3.19 21:32
@lucie.cerna45 píše:
Já jsem s lahví spokojená. Účinky to má a nemusím kupovat pravidelně tablety. :mavam:

Jenze lahev neni tak ucinna, taky jednu mam doma, stala me asi 30 tisic :lol: pak jsem jen cumel s otevrenou pusou jak to nefunguje. Vodik se ma vytvorit rovnou v tele. Z piti vodikove vody do tela dostanete strasne malo vodiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 21:54

O jakou láhev se jednalo? Máte odkaz? 30 tisíc je opravdu hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.3.19 21:57
@lucie.cerna45 píše:
O jakou láhev se jednalo? Máte odkaz? 30 tisíc je opravdu hodně ;)

Podobna teto

https://www.nutraday.cz/…h2-prenosny/

Mam ji asi 4-5 let, driv ty ceny byly jeste vic prehnany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 13:04

mě se líbí, že u lahve nemusíš nic dalšího kupovat a jen dolévat vodu. Taky je snadno přenosná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.3.19 13:23
@marcela.zem píše:
mě se líbí, že u lahve nemusíš nic dalšího kupovat a jen dolévat vodu. Taky je snadno přenosná. :lol:

To je jasny, kazdej at ma co mu vyhovuje. Ja beru tablety a vysledky mam famozni. Kazdopadne jsem rad, ze ucinky vodiku se dostavaj mezi lidi. Kdyz budete mit penize bokem, tak zkuste tablety a pak poreferujte. Ja beru od simplyhandsome vyrobce sevenpoint2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.19 14:09

Zdravim, nahodou nemate niekto skusenosti s tymto generatorom? http://aktivnavoda.sk/…ogen-booster Poznam REAL H2 tablety, ale nechce sa mi zakazdym kupovat nove a nove balenie. Oplati sa investovat do takehoto zariadenia? Vdaka za akekolvek info a pripadne skusenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex