moluska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
15.5.07 22:06

moluska

ahoj Holky, nemáte někdo zkušenost s léčbnou molusek u ročního prcka? chodíme plavat, tak se nám asi zadařilo..... díky, Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2619
15.5.07 22:19

Ahojky,

nase mala je mela taky, tri malinka na hlvicce. Detska nas poslala na kozni a tam ji je normalne skalpelem seskrabli. Dr rikala, ze kdyby se ji to zase objevilo, tak to staci strhnout nehtem (vymacknout jako bedar). Udelal se ji jeste jeden, ten jsem takhle zpacifikovala a od te doby mame klid.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.5.07 22:25

Smím se zeptat, co je moluska?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
16.5.07 00:11

Ahojky

Lesi, vypada to jako malinka bradavicka. Bobulka na stopce a je to viroveho puvodu. Da se to chytit treba v bazenu. Ta bobulka je prave plna tech virovych castic. Alespon tak mi to rikala dr na koznim.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.5.07 09:18

Aha, jsem zase chytřejší, přiznávám, že jsem to nikdy neslyšela…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
16.5.07 09:25

Lesi, ja taky ne, dokud jsme je nemely ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.5.07 20:57

nadinko,
podívej se tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.5.07 15:43

Ahojky,
taky jsme měli čest,též z bazénu. Moluska jsou bradavice virového původu hodně infekční , hlavně u malých dětí. Důležité je podchytit první mateřskou, jinak pak se rozšíří a může jich být až stovky po těle.
Takže po pídění na internetu a konzultace s dětskou. Vymáčknout, dokud nevyteče kapka krve, pak je teprve šance ,že zmizí. Vydezinfikovat, nejlépe třeba Betadinem , nepálí. Celé tělo potírat čajovníkovým olejem (do klasického krému na tělo dát pár kapek). My jsme měli na něj alergickou reakci ,takže jsme stříkali Effective star (dezinfekce), dá se ale objednat pouze přes internet. Než se jich zbavíte může to trvat několik týdnů ,ale i měsíců ,záleží na množství. Pomáhá taky moře. Homeopatika.
Samozžejmostí je častá výměna spodního prádla. Ve vyhledávači najdeš pár odkazů s užitečnýma informacema a fotem.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+