MOLUSKA - prosím o radu!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
22.4.08 12:11

Po 2 návštěvách na kožním a fakt děsným zážitku jsem vyzkoušela tea tree oil - nic jsem nepropichovala, jen jsem je potírala a jsou pryč…teda doufám, ale nebylo to na obličeji, jen na rukách a nohách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.4.08 13:48

Poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.08 14:29

Ahoj,
chci jen poprosit, ať s moluskama hlavně nechodíte do bazénů apod., protože tak jsem dostala molusky já. Měla je kamarádka a její maminku (mmch doktoru :roll: ) nenapadlo, že to tak chytne x dalších dětí. Bylo mi asi 8 let a vyškrabávali mi to několikrát na kožním, měla jsem jich nejmíň sto, navíc i v exému. :? Příšernej zážitek jak pro mě, tak pro mojí mamku. A držím palce, ať se toho zbavíte.
 A.

• Citovat
  • Upravit
177
22.4.08 16:07

Moluska

Ahoj, dcera toto chytila loni v bazénu a 100% nám zabraly homeopatika, Dulcamara a Thuja Occidentalis 15ch. ( ale to číslo nevím přesně), dobré je zatím za homepatikem a nechat si poradit. Já, ač na toto nevěřím, jsem to poněkolika způsobech včetně propíchnutí a mazání Betadinem nebo genciánkou vyzkoušela a je to dodnes jediný způsob, jak toto virové onemocění zaléčit bez problémů a rychle. Také je dobré brát něco na posílení imunity, u nás to byl Imunnal, nebo Wobenzym apod. :-)

Ještě tyto potvůrky se prý chytají hodně dětí, co mají ekzémy a kožní problémy, což je náš případ, takže pokdu na to trpíte, nedoporučuju bazény, jak vnitřní tak venkovní, s moluskami se běžně pouští do školek a škol, takže možnost nákazy vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
22.4.08 20:37

Holky, moluska známe :( - syn má ekzém, takže hrůza. Naštěstí snáší dobře to vyškrabování, tak jednou za čas chodíme na kožní. Jen k těm bazénům - bylo mi řečeno, že se to nepřenáší vodou, ale dotykem. Tzn. třeba ručníkem, nebo když si dítě vezme třeba takový ten plavací pás po infekčním dítěti. Takže prý do bazénu lze, ale nutno se důsledně vyvarovat kontaktu s možným zdrojem nákazy. Takže nikoli chůze bosky, ale v botech do vody, používat svoje pomůcky, svoje ručníky… což nevím, je-li prakticky proveditelné.
Držím palce!
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.4.08 08:00

Ahoj holky,

omlouvám se, že vám se lezu, ale chci se zeptat, co to jsou vlastně molusky? A jak vypadají? Nemáte někdo fotku? Já se s tím nikdy nesetkala, jen tady jsem už zahlédla pár diskusí.

Díky předem. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.4.08 20:14

Ahoj,
podívej se sem. http://bradavice.nazory.cz/
Já to sice nikdy neměla, ale je to hustý.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+