Molusky svědění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.12.21 16:46

Molusky svedeni

Ahoj,

U dcery se objevily molusky, u foktorky jsme nebyly, musime volat a kdyz zo neni akutni leci po telefonu, poslala jsem ji na mail fotky s dle toho diagnostikovala a napsala jen, ze se neleci a ze zmizi samy, ze to muze ale trvat. Jenze dceru to dost svedi, jednu ma rozskrabanou..nemate tip co na ne a co na svedeni, diky! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10867
13.12.21 17:22

Molusky svedi s rozhodně jen tak nezmizí. S moluskami jsem se u mladší dcery potýkala asi tři čtvrtě roku. Přinesla je ze školky. Musely se velmi opatrně mačkat, poněvadž ta tekutina je velmi nakažlivá a v cuku letu je to všude. Snažila jsem se být velmi opatrná, ale dcera si strhavala naplasti a tím si to solidně roznesla. Ještě jsme čímsi potirali. To dost pálí, každopádně to bylo nejvíce účinné, protože ta moluska hned uschla. Chodiva se odstraňovat i na kožní, ale to je nic moc. Je to nakažlivé a silně přenosné. Samostatný ručník, žádná veřejná koupaliště a bazény. Ve školce bys to hlasit měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
13.12.21 17:25

Pokud užít jí má rozdrapanou, tak pocitej s dalším výsevem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
13.12.21 17:33

Ahojky moje 5 léta dcerka měla molusku a dr nás poslala pod narkózou a naštěstí sem našla velmi účinný lék a molusky úplně zmizely i dr koukala že jak jich měla fakt moc tak tomu nevěřila napiš klidně zprávu ráda ti to prozradím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
13.12.21 17:35

@Trojlístek my je měly tky a dětská je tez neřešila, řekla mi tenkrát, že se obvykle neléčí, protože odcházejí samy. Ale může to také trvat až rok.ja bych dezinfikovala to rozškrábané, aby se nezanítilo a dbát na zvyšené mytí rukou a ručníky jsou samozřejmost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.12.21 17:49

@Trojlístek u nas to zmizelo teda samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
13.12.21 19:22

Syn s tím taky bojoval. S větším či menším úspěchem jsme použili všechno možné. Dost pomohl molusan masticka od Karla Hádka, ALe Zbavili sme se toho až když jsme v lékárně koupili takový zmrazovací sprej na bradavice. Narozdíl od jiných způsobů to bylo bezbolestné, rychlé a nesmradlavé. Takže doporučuji investovat ty tři stovky.
Ono jak se to zmrazí, tak to ani nekrvaci a proto se to nevysypává dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí