Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den píšu sem ohledně obrovské bolesti uzlin čelisti k tomu mám rozkouslí ret takže ho mám opuchlí až na čelist. a čelist mám též nateklou. tak nevim jestli to není nějakí zánět. není mi pod 10 ani nad 15 nechci psát věk.
Co to zase je, je tak strasne tajemne, jestli ti je 11,12,13,14? Nehledě k tomu, ze to snad je viditelne, takze by te rodice vzalimk doktorovi.
@aneyas píše:
@vokishka omlouvám se ale emimino by mi mohlo vimazat ůčet takže tak
Tak tady musis mit 16,tak nepis nesmysly.
@aneyas píše:
@vokishka omlouvám se ale emimino by mi mohlo vimazat ůčet takže tak
Za 1, tady nemas co dělat
Za 2, určitě máš rodiče a musi to byt vidět at te vezmou k dr
Za 3, nauc se psát, bolí mě oči
@vokishka musíte být hned AGRESIVNí?. já se jasně ptala a ne aby jste mi tu psali o věku ![]()
@lachtanice86 hele neurážejte hned. já vás snad krytizuji třeba za vzhled nebo něco? děkuji za pochopení.
@aneyas píše:
@vokishka musíte být hned AGRESIVNí?. já se jasně ptala a ne aby jste mi tu psali o věku
No nevim, cochces slyset. Jediny postup je jit s rodicem k lekari.
@aneyas píše:
@lachtanice86 hele neurážejte hned. já vás snad krytizuji třeba za vzhled nebo něco? děkuji za pochopení.
No tak vetsina sestaku pise lip nez ty. To by tak odpovidal tvuj projev, takovemu veku. Pokud to neni zase fake.
@vokishka PANí fake to určitě není a nebudu blbá a nebudu se tu svámi hádat. naschle
Vynechám si zmínku o hanebném pravopisu a příšerných hrubkách, svědčících spíše o aktuálním navštěvování některé nižší třídy ZŠ a odpovím. Nateklé uzliny pod čelistí, které hodně bolí, bývají znakem růstu zubů moudrosti a to opakovaně. Zuby přestanou na nějakou dobu růst a zase začnou. Je to individuální a někoho to trápí, třeba od puberty až do cca dvaceti let věku. Netvrdím ale, že mám za každou cenu pravdu a doporučuji lékaře navštívit, protože se skutečně může jednat o zánět a pokud se potíže budou zhoršovat, nebo nebudou ustupovat, okamžitě bych být tebou pelášila k lékaři.
@ElenPásková děkuji za odpověd ale pravopis je můj a jsou to mé chyby. No jak jsem už v článku psala mám celkem hodně rozkouslý spodní ret a bolí to mám to oteklé i v puse a čelist taky. Myslím že to bude nějaký zánět kvůli tomu že to mám rozkouslé.
@lachtanice86 já snad říkám že vše vím? K zubaři chodím pravidelně a nikdy jsem problémi s ničím takovím neměla.
@aneyas píše:
@lachtanice86 já snad říkám že vše vím? K zubaři chodím pravidelně a nikdy jsem problémi s ničím takovím neměla.
Teď problémy máš, lékař pomůže, jdi to říct mámě. Udělej to dřív, než si domácími pokusy uženeš otravu krve.
Rady jsi dostala, tvůj pravopis a chování je okouzlující, nicméně pravidla jsou pro všechny.
eMimino je od 16, urážky sem nepatří, takže tohle miluju
@admin prosím pěkně porušuje pravidla, trollí a uráží ![]()
Dobrý den píšu sem ohledně obrovské bolesti uzlin čelisti k tomu mám rozkouslí ret takže ho mám opuchlí až na čelist. a čelist mám též nateklou. tak nevim jestli to není nějakí zánět. není mi pod 10 ani nad 15 nechci psát věk.