Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak jsem si objednala toho z obchodu Vltava, ale zatím ho nesehnali ![]()
Ale dobrá zpráva je, že jsem včera byla v Praze na Novodvorské Plaze a tam v prodejně Gratulant mají opravdu hodně mončičáků ![]()
Takže kdyby jste je ještě některá sháněla, tak v prodejnách Gratulant je mají určitě. Jen jejich ceny nejsou moc lidové…
Teeda, tak oni se přece jen ještě dělají … já jednoho měla (růžový zajíc) a malá ho teď má po mě - naštěstí jsem ho nijak nezničila a moje předvídavá máma ho schovala (jako spoustu jiných hraček, které se teď hodí)
Sice trochu starší diskuze, ale třeba to ještě někomu pomůže - na mončičáky jsem narazila v Pompu, od dvou do pěti stovek myslím. Ale myslím že jen ty hnědé.
Krásný mončičáky, dokonce i mrkací mají v Quelle. Takový ty klasický, hnědý s prstíkem do pusy.
Mončičáci se dělají stále už od roku 1974 ![]()
ahojky lidi,moje 32leta maminka v dectvi mela hrozne moc moncicaku a tak ji chi neco od moncici koupit.
![]()
Těch obchodů je dokonce velká spousta, doporučuju vyhledat na Heuréce: http://www.heureka.cz/?h[fraze]=mon%C4%8Di%C4%8D%C3%A1k&m=f
Achjo, já měla tohohle: http://zmrzlina-misa.cz/…moncicak.jpg Ten je tak ošklivej, až je krásnej. Ale měla jsem k němu obrovskej citovej vztah a vzpomínky, a až mě slza ukápla, když jsem ho viděla. ![]()
Uff to som uz pekne davno nevidela to uz neleti… mozno na nejakom bazere urcite to niekto doma este ma a preda alebo aj daruje ich inym detom..
Ja tohodle moncicaka doma mam a hodne zachovaleho. oproti tomu co je na fotce urcite ten muj je hezci. prodam. vice info do zprav.
@Clarkia Jé, toho mám takyy
Ještě by měl být někde na půdě u našich.
@Karmelinda@seznam.cz píše:
Ja tohodle moncicaka doma mam a hodne zachovaleho. oproti tomu co je na fotce urcite ten muj je hezci. prodam. vice info do zprav.
tedy vice info na e-mail. nejsem tu registrovana…
Tak ty jsem neviděla roky!! Věděli jste, že se to píše monchichi?
Ale že jsem jich měla! Pamatuju si, že jsme se o ně se sestřenicí vsázeli a já tenkrát vyhrávala nejen tyhle mončičáky, ale i céčka ![]()
Ahojky, prosím nemáte někdo doma (a prodal by jste ) růžového mončičáka zajíčka??
Udělali by jste mi moc velkou radost, chci pro svého syna - čekají miminko a on tu hračku měl od narození snad do 7 let, tak by to bylo perfektní překvapení.
Cenu respektuji
.