Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj všem
kdo by jste věděl o někom,kdo prodává dětský zahradní domeček po svých odrostlých ratolestech,budu ráda za každou informaci
Může být plastový,ale i dřevěný
MOC MOC DÍKY
Ahoj Denny, sehnala jsi nakonec neco? Nebo ste kupovali novy domecek?
ahoj…
no nic nesehnali,mámještě inzerát na netu,ale mám pocit,že to bude asi nadlidský výkon něco sehnat.
Za nový se mi nechce dávat ty peníze ![]()
Holky nemáte prosím některá zkušenost s tímto zahradním domkem? Jaká je kvalita plastu? A hlavně - nevadí menší výška než je u jiných domečků (tady je prý 95 cm)?
Díky za info! 
S kvalitou plastu neporadim, ale přijde mi nízký. My máme vysoký 115cm a určitě bych brala i vyšší a to jsou holce 3 roky. U toho nízkýho se bude dost ohýbat. nevim no snad napíše někdo kdo má s tímhle zkušenost. Ale za mě čim vyšší tim lepší ať vydrží dětem co nejdýl.
Holky, jsou tu mezi Vámi zahradnice? Já mám bio obor, ale o tomhle moc nevím
Chci posbírat u nás v lese vzrostlejší nálety břízy, tak kolem 2 m výšky, ale nevím, jak velký kořenový val, aby to stromek přežil. Chci tenké vysoké, tak maximálně dvouleté stromky. na naší zahradě je zasadím do kruhu a vrcholy svážu, pokud stromy přežijí a porostou, budu je tvraovat a zastřihovat a chci takto udělat domeček:) Viděla jsem tento nápad s okrasnými třešněmi, ale ty mnohem pomaleji rostou, přece jen pionýrské rostliny rostou snadno a rychle:) Děkuji za radu ![]()
@MarieOVMUC Limitovaná budeš hlavně tím, co unesete/uvezete. Rozhodně bal co největší. A teda nevím, ony ty břízy fakt strašně rychle rostou, abys je nakonec stíhala hlídat…
![]()
@Genovesa píše:
@MarieOVMUC Limitovaná budeš hlavně tím, co unesete/uvezete. Rozhodně bal co největší. A teda nevím, ony ty břízy fakt strašně rychle rostou, abys je nakonec stíhala hlídat…![]()
les mám z barákem:D na zahradě jsem denně, nůžky na keře mám taky.. co bych nestíhala:D při extrémním útoku bříz
to vždy může řešit horká voda a nasazení nejedovaté stálozelené popínavky na mrtvou břízovou konstrukci:D:D
@MarieOVMUC Jo, to je fakt. Je to hezký nápad.
. Bříza roste tady kousek z mezery v cihlách na baráku, myslím, že přežijou všechno. Jinak já mám pocit, že mám v létě místo levé ruky nůžky
.