Dětský zahradní domeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8041
8.5.07 14:43

Dětský zahradní domeček

ahoj všem

kdo by jste věděl o někom,kdo prodává dětský zahradní domeček po svých odrostlých ratolestech,budu ráda za každou informaci
Může být plastový,ale i dřevěný

MOC MOC DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.5.07 23:37

domecek

Ahoj Denny, sehnala jsi nakonec neco? Nebo ste kupovali novy domecek?

• Citovat
  • Upravit
8041
16.5.07 19:48

ahoj…
no nic nesehnali,mámještě inzerát na netu,ale mám pocit,že to bude asi nadlidský výkon něco sehnat.
Za nový se mi nechce dávat ty peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.11.13 17:34

Holky nemáte prosím některá zkušenost s tímto zahradním domkem? Jaká je kvalita plastu? A hlavně - nevadí menší výška než je u jiných domečků (tady je prý 95 cm)?

Díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.11.13 17:42

@RyBANA

S kvalitou plastu neporadim, ale přijde mi nízký. My máme vysoký 115cm a určitě bych brala i vyšší a to jsou holce 3 roky. U toho nízkýho se bude dost ohýbat. nevim no snad napíše někdo kdo má s tímhle zkušenost. Ale za mě čim vyšší tim lepší ať vydrží dětem co nejdýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.15 08:50

Holky, jsou tu mezi Vámi zahradnice? Já mám bio obor, ale o tomhle moc nevím :D Chci posbírat u nás v lese vzrostlejší nálety břízy, tak kolem 2 m výšky, ale nevím, jak velký kořenový val, aby to stromek přežil. Chci tenké vysoké, tak maximálně dvouleté stromky. na naší zahradě je zasadím do kruhu a vrcholy svážu, pokud stromy přežijí a porostou, budu je tvraovat a zastřihovat a chci takto udělat domeček:) Viděla jsem tento nápad s okrasnými třešněmi, ale ty mnohem pomaleji rostou, přece jen pionýrské rostliny rostou snadno a rychle:) Děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.9.15 09:37

@MarieOVMUC Limitovaná budeš hlavně tím, co unesete/uvezete. Rozhodně bal co největší. A teda nevím, ony ty břízy fakt strašně rychle rostou, abys je nakonec stíhala hlídat… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.15 10:15
@Genovesa píše:
@MarieOVMUC Limitovaná budeš hlavně tím, co unesete/uvezete. Rozhodně bal co největší. A teda nevím, ony ty břízy fakt strašně rychle rostou, abys je nakonec stíhala hlídat… :think: :lol:

les mám z barákem:D na zahradě jsem denně, nůžky na keře mám taky.. co bych nestíhala:D při extrémním útoku bříz :D to vždy může řešit horká voda a nasazení nejedovaté stálozelené popínavky na mrtvou břízovou konstrukci:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
1.9.15 10:27

@MarieOVMUC Jo, to je fakt. Je to hezký nápad. :palec:. Bříza roste tady kousek z mezery v cihlách na baráku, myslím, že přežijou všechno. Jinak já mám pocit, že mám v létě místo levé ruky nůžky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí