Mončičáci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
15.5.07 15:00

Mončičáci

Ahojky, nevíte, jestli se ještě dělají Mončičáci? At už ty klasické opičky s palečkem do pusy nebo ty pískací: modrý pejsek, bílá kočička, růžový zajíček, žlutý medvídek nebo co to bylo. Vyrábí se to ještě nebo už se po tom sháním marně? Díky Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5677
15.5.07 15:08

Ahojky, myslím že už se nedělají. Pamatuju si je ještě když jsem byla malá :-)
tak přemýšlím, že možná někde doma na půdě bych je ještě vyhrabala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.5.07 15:10

No, já jsem je taky měla, ale nějak jso už dávno pryč. Kdybys je náhodou nechtěla, tak bych je od Tebe koupila. Ale pokud je nechceš. E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.5.07 15:11

Ahoj, zkus se zeptat na MMB, tam to určitě někdo bude mít. Už se nedělají, ale spousta maminek je bude mít určitě ještě doma. My je máme, ale nedáme :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
15.5.07 15:14

My je taky máme…u babičky na půdě. Manžel vůbec nevěděl, co to Mončičák je a to je o 7 let starší…tak za nich se to snad taky vyrábělo, ne. Měli jsme je hrozně rádi.
No, to jen taková vsuvka :D :wink:
Tak ať seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
15.5.07 15:17

Chi, tak jsem si šla toho svého oprášit :D
Měla jsem jako malá jednoho bílého a toho jsem milovala, oplétala ho, ňuchňala ;-) taky dle toho vypadal ;-) koupila mi ho mamka na pouti…si pamatuju :-) no a pak jsem si pořídila ještě jednoho a toho nevyndala z igelitu, až vlastně nedávno. Je netknutý, jen uši mu vybledly a bílá srst krapet prachem zešedla. Ještě je na něm i cedulka ;-) Made in China :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.5.07 15:32

Mončíčáci

Ahooj…jeejku aj já je pametám ze svého dětství milovala sem modrého pejska piráta a vím, že u rodičů mám snad všechny barvy co tehdá existovali jen modrásek je v hrůzném stavu byl nejvíce používán.Nu a pak toho malého hnědého už máme druhého, jelikož první segra ztratila tehdá někde ve vlaku tak po něm brečela, že naši koupili ho znova.Pamatuju si, že pak začali dělat takové malinko větší mončičáky s jinými vystouplými obličejíky také sme je chtěli, ale to už rodiče nesvolili a nekoupili nám je a tak tehdá zůstalo jen u obdivování /měli jiné barvy i červeny, sv. zelený, hnědy a jistě i jiné barvy/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.5.07 15:39

Nevím, jestli se prodávají ještě teď, ale minulý rok jsem si jednoho nového mončičáka koupila v obchodním centru Letňany. Má klasický gumový obličejík a v ručičce drží lahvičku. Je hnědý (opička) a oblečený do červené kombinézky. Já jsem koupila toho nejmenšího, co tam měli, stál asi 150Kč. Prodávali i větší, ty stály kolem 700 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.5.07 15:54

Ty hnedi - opicky se jeste prodavaji vetsinou jsem je videla v prodejnach Gratulant. Jinak ja mela doma modreho, muz mel doma ruzoveho a zadarilo se mi koupit pres MMB ty ostatni, takze je mame doma komplet .-)))) Jsou maminy ktere je prodavaji cca okolo 200 a jsou maminy ktere je nechaji za pohodovou cenu, takze zalezi na koho narazis. Loni jsme je vozili sebou neb je mel maly rad a budili rozruch .-))))) Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
15.5.07 17:29

jééééé mončiči :D :D :D

Já si ještě pamatuju, že můj první byl tehdy z tuzexu..za bony :)

Ale to byl takový ten hnědý, taková opička, maličký, seděl v košíčku, ale doteď vidím, jak se našim protáčely panenky, když ho šli platit. :wink:

Později jsme s bráškou dostali i ty barevné - já růžového, nikdy žádná jiná hračka, panenka, plyšák neměla takový úspěch..S tím jsem fakt spala snad ještě na ekonomce.
A pak modrého a ten je dodnes uložen v naprosto nepoužitém stavu.

Každopádně kdyby náhodou někdo zjistil, že se ještě dělají, budu ráda za info :)

miselline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.07 17:31

Holky, o mončičácích už nějaká diskuse probíhala a prý se vyrábějí pořád. Až budu mít víc času, pokusím se ji najít, jestli mne nepředběhnete. Byly tam i odkazy na výrobce a dovozce k nám. Akorát ty ceny jsou někde jinde než za našeho mládí. Naštěstí máme dva zděděné-po mně a po mojí sestře a jsou velice oblíbení =o)

Radina

• Citovat
  • Upravit
4419
15.5.07 19:31

Ahoj, já tihle Mončičáci, přesně takový hnědý, který jsem měla i já :wink: :P , fakt na chlup stejný jsem viděla v Bambuli, v Intersparu v Hradci Králové. Tak někde jinde snad prodejna Bambule bude taky, tak se mrkněte. Ale stojí skoro 500 Kč, to jsem koulela očima :roll: . Tak zkuste tam.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.5.07 21:44

Holky, ony se snad ještě i dělají… Asi před rokem nebo dvěma jsem o nich četla někajý článek - jen už vůbec netuším kde… Ale byly tam jak ty původní, tak i nové… Zkuste Google.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.5.07 21:47

Tak jsem zkusila zapátrat i tady: http://emimino.cz/modules.php?…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.5.07 22:22

V tomhle obchodě jednoho prodávají :D
http://www1.vltava.cz/…dsDetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek