Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Do jakého věku jste používali monitor dechu?
Ptám se, protože moje známá je těhotná, tak ať vím, jestli jí ho mám slibovat nebo ne.
Maty má 16 měsíců a stále ho máme
Pořád tam máme původní baterky, tak čekám až se vybijou ![]()
My jsme používali monitor dechu skoro do roka. Vím, že je to docela dlouhá doba, ale měli jsme tu možnost ho mít zadarmo půjčený tak dlouho a za ten klidný spánek mi to rozhodně stálo ![]()
Ahoj. My máme vlastní (koupený od kamaráda), takže nás čas netlačil. U obou holek jsem ho nechala do té doby, než začal být pro holky nebezpečný (tahaly za dráty, ať už byly schované nebo ne). U Anežky si to nepamatuju, u Máji relativně nedávno (takže hodně dlouho po roce). Říkala jsem si, že než ho mít v krabici, je lepší ho mít zapojený.
My máme svůj monitor dechu, tak to vidím asi taky na ten jeden rok.
Ahoj,
my ho měli tak do těch 10-11m dětí. Pak už spouštěl falešné poplachy, jak cestovali po postýlce a tahali za ty dráty, takže jsem je prodala.
asi do roka možná dva měsíce nad rok… pak už se víc motal.. a občas byl planý poplach.. tak jsem ho vyndala.. a prodala.. ale je to věc k nezaplacení! ![]()
Budu ho brzy rusit- takze tak 5mesicu. malej moc cestuje a haze mi to polachy ![]()
Malýmu je půl roku a pořád ho používám. Dokud nebude dělat falešné poplachy, tak ho tam nechám. Takže to vypadá, že tam bude dokud se Mates nebude stěhovat do dospělácký postele
Peníze to nežere ( až na ty baterky), tak proč nebýt stále v klidu ![]()
Jo a až ho nebudu používat u Matýska, tak ho dám pod manžela
, dost často totiž v noci napjatě čekám kdy už se konečně nadechne ![]()
Ahoj do 14 měsíců - a docela se mi osvědčil pak po pádu a při laryngitidě.
Mi ho používali tak rok. Jinak malá spala pořád u nás v pelíšku ![]()