Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Laaja píše:
Ahoj,
my ho měli tak do těch 10-11m dětí. Pak už spouštěl falešné poplachy, jak cestovali po postýlce a tahali za ty dráty, takže jsem je prodala.
taktéž
koale píše:
Jo a až ho nebudu používat u Matýska, tak ho dám pod manžela, dost často totiž v noci napjatě čekám kdy už se konečně nadechne
Já čekám,až začne Matyáš cestovat po postýlce, a jestli nezačne cestovat,tak asi do roka
u klárky 4 měsíce, u viktora do půl roka. a spala jsem klidně i potom ![]()
Používám a budu používat tak dlouho, dokud (jak tu někdo psal) nezačne malej rvát dráty a nebo dokud to nezačne házet plané poplachy. Za ten klid to rozhodně stojí
jak to tak pozoruju, málokdo už ho dnes nemá ![]()
Ahoj, nám bylo dr řečeno, že si máme malou nechat spát do roka v ložnici, kvůli možnému NÁHLÉMU UMRTÍ
. Takže si myslím, že i monitor určo do roka.
Jestli necháš dýl, tak se nic neděje. ![]()
ahoj, my jsme ho mely pujceny z porodnice na pul roku, myslim, ze to bohate stacilo. Co vim, tak nejkritictejsi je prave ten prvni pulrok.
my ho používáme od narození malé a dr říkala, že do roka, pokud nebude dávat plané poplachy, malé je 9 měsíců, tak si myslím, že ty 3 měsíce ho ještě používat budeme, malá spí sama v pokojíčku, tak jsem za tento vynález ráda!
Do 8 měsíců.Pak začaly falešné poplachy jak se sunula až ke krajím.no a taky měla v oblibě do něj v noci kopat a mě to budilo ![]()
Já mám 2 desky, a i když mi Ríša cestuje, tak neplaší. Je mu 10 měsíců a zatím ho nehodlám rušit. ![]()