Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ženy, poraďte jaký druh nebo značku koupit - nechci super drahý, ale ani nic levnýho, aby to fungovalo jako spíš nefungovalo, takž dilema, pro co se rozhodnout…další dotaz k tomu - jak dlouho se to dítěti vůbec dává, do kdy asi tak se má takto,,hlídat,,…?
@KT77 měla jsem Tomy a v pohodě..cena tuším 1200 kč. jak dlouho? jak chceš. My koupili supermoderní matraci - je moc vysoká, takže jsme monitor poslali dál do světa - používaný 4 m ![]()
Já začnu od konce, jo? Obecně se doporučuje do roka, protože do té doby hrozí SIDS. Výrobci ale třeba doporučují dát monitor pryč, jakmile se na něm dítě v postýlce postaví. U prvního synátora jsem ho měla asi do toho roka s tím, že od nějakých 9 měsíců jsem ho pouštěla jen sporadicky. U mladšího jsem ho téměř nepoužila, možná nějaké tři měsíce na obědové spaní, protože jsem ho měla v posteli a v jeho 9 měsících jsem ho zrušila, protože pořád tahal za kábl a rozepínal klipsu. Měla jsem českou Nanny, byla jsem spokojená. Pár poplachů bylo, jestli falešných, to si netroufám tvrdit. Baterky jsem měnila za celou dobu jednou. Ještě jsem ho prodala dál.
Já jsem strašně spokojená s monitorem dechu na plínku, Snuza Go
Ale pokud chceš klasický, měla jsem půjčený z porodnice Babysense a nebyl s ním žádný problém.
Do 1 roku hrozí SIDS, takže asi tak ![]()
Máme babysense 5, zatím jedeme na jednu desku ale mladý /4m/ začíná cestovat, takže vyfasuje i druhou desku. poplach nebyl ani jednou, baterky sem prvně měnila včera. jede u nás denně, mladý je ve svém pokoji. používat ho chci do cca 9 měsíce. resp do té doby než si ho všimne a začne devastovat centrální jednotku na postýlce ![]()
Dobrý den,
doporučuji kouknout na monitor dechu v Bazaru. Najdete tam skoro nové a za lepší cenu. ![]()
![]()
Monika
Jsem teprve ve fázi pořizování výbavičky, ale koupili jsme BabySense II. Ségra ho používá už skoro rok, měli ho prý i v porodnici a je moc spokojená, žádný falešný alarm, nic. Rozhodovala jsem se ještě mezi BabySense V, ale nakonec zvítězila dvojka kvůli velikosti desek.
Máme Baby Sense II. Vůbec jsme netušili, že něco takového existuje, ale kámoška, která rodila 2 měsíce před manželkou mi vyprávěla, jak to jejich dítěti prakticky zachránilo život, tak jsem to ještě před příjezdem mimča z porodnice koupil.
Žádný falešný poplach, funguje to opravdu dobře a klidněji se nám spí.
@KT77 měla jsem (mám) babysense II - koupeno z druhé ruky, jsou kvalitní, měli jsme i v porodnici..byla jsem za něj ráda hlavně když malá spávala v jiné místnosti. Měla ho asi do roka.
Mne pripada kvalitni Nanny, ale pozor na ty z druhe ruky, pak to muze hazet falesne alarmy.
My máme Nanny a maximální psokojenost, malé je 11 měs a pořád ho máme, je sice fakt, že jak začala v postýlce divočit, tak už jednou planý poplach byl, ale jinak super
… jesli můžu poradit, já kupovala od jedné mamči na Mimibazaru, po jednom mimču, ještě byl rok v záruce a za super cenu ![]()
Máme půjčený z porodnice babysence II, používán zatím 3 měsíce a bez poplachu, určitě doporučuji.