Monitor plodu s dítětem v kočárku - Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
18.11.14 21:11

Monitor plodu s dítětem v kočárku

Dobrý den maminky,
má některá z vás zkušenost s monitorem plodu v porodnici, že tam sebou měla dítě v kočárku? Případně zda jste byly svědky toho, že na monitoru měla nějaká maminka sebou dítě v kočárku.
Konkrétně se mi jedná o porodnici v Praze v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6698
18.11.14 21:20

@Ivanas85 No byla jsem tam na monitoru asi 3×, ale nikdy jsem tam žádnou maminku s kočárkem nepotkala. On ten monitor někdy trvá dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
18.11.14 21:21

@Ivanas85 taky jsem tam nikdy žádnou neviděla :nevim: je to na dlouho-neumim si představit jak by to to v tom kočárku dalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
18.11.14 21:23

A navíc tam není moc prostoru, kam ten kočárek zaparkovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.11.14 21:25

@Saffiraa @Liszane
Děkuji za reakce.
Já sama jsem byla na monitoru více než 10× a také jsem tam nikdy maminku s kočárkem nepotkala… Jen jsem se zkusila optat, jestli s tím nemá někdo zkušenost, protože mi zítra dorazí hlídání do porodnice o hodinu později, než jsem objednaná na monitor.
Nejrozumnější by mělo být se domluvit na místě, že půjdu na monitor o tu hodinu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.11.14 21:25

@Ivanas85 Ne. Jednak by se tam kočárek ani nevešel a jednak si myslím, že to dítě nevydrží. Monitor trvá klidně přes půl hodiny, v Podolí ho ještě rádi opakují při sebemenší nejasnosti a je tam docela vedro.

• Citovat
  • Upravit
115
18.11.14 21:28

@Elenloth
Jojo, díky.
Opakování vím, mě nechali loni opakovat i 3×, že jsem šla během jedno dne 4× na monitor a druhý den pozvali zas. Případné opakování je už ale v pohodě, to budu mít hlídání.
Každopádně tam je beztak vždy tak narváno, že se člověk stejně často nedostane v ten svůj čas, takže by jim mohlo být jedno, že půjdu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.11.14 21:28

Nedokazu si to predstavit. Mne teda monitor v prvnich dvou tehotenstvich minul, prvne ho v porodnici zkratka plosne nedelali, podruhe jsem chodila k soukrome PA a ta taky monitor netocila a potreti mi hlidala mamka, moje tehdy 16m dite by nevydrzelo sedet v kocaru ani omylem v jedne mistnosti 20-40min. Tak dlouho nevydrzi ani pytlik medvidku :lol:
Maminku s ditem v batolecim veku jsem potkala na poradnach jen jednou a uz jen to cekani bylo zrejme narocne a to tam byl hraci koutek, pani vypadala, ze priste dite radsi uvaze doma za nohu.
Se super klidnym az apatickym ditetem to asi pujde, asi te s kocarem nevyhodi, ale primarne bych se preobjednala ci sehnala hlidani jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.11.14 21:43

Já nebyla s kočárkem, ale s rok a půl starým dítětem, který chtělo domů. Pocuc. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1394
18.11.14 21:47

Zrovna neco podobného teď řeším. Zanedlouho začnu chodit na monitory a hlídání proste nemam, rodiče v práci, druhá babička daleko. Hlídání bych měla vždycky až odpoledne, ale u nás se monitory dělají od 8 do 13 hodin. Malé budou dva. V kočárku určitě sedět nevydrží, navíc porodnice v našem městě je ve třetím patře. To bych asi nedala. Vůbec nevím jak to budu dělat, malá by to tam zbourala, už takhle když jde se mnou na gyndu se občas stydím, co dokazuje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.11.14 21:52

Když jsem musela s malou k Dr., tak jsem ji vždycky brala tablet a pouštěla ji tam krtečka nebo jiné pohádky, když už byla větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.11.14 21:53

@smudlik.esta Te me je 12 mesicu a jeste nechodi. Do poradny se mnou chodi a to je v pohode. Zatim ji staci krupky, mobil, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
18.11.14 21:54

Pozor visí jim tam cedule, že tam nemůžeš chodit s druhým dítětem - že by to organizačně nezvládali - samozřejmě pokud k němu nemáš někoho na hlídání kdo počká na chodbě - tak asi fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.11.14 21:56

@julie74 Te jsem si nevsimla. Diky. Hlidani prave bude, ale opozdi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
18.11.14 21:59

Tak u nas v porodnici jsem videla maminky s kocarkama a dokonce tam je i detsky koutek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková