Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já tam byla minulý týden - teda na UTZ, ale to je asi jedno a nějaká maminka se domlouvala s další, ať jde před ní - už nevím proč. Tak se zkus domluvit ať přijde hlídání přímo tam a prostě půjdeš na řadu potom co přijde - pro sestry by to neměl být problém - myslím, že v Podolí bude dost těch co můžou jít před tebou. Člověk se tam při čekání necítí osaměle ![]()
@Ivanas85 já taky vždycky naberu krupky, hračky, knížky. Občas je v pohodě, ale po dvaceti minutách už tam většinou zlobi. Někdy tam čekáme chvíli, jindy 2 hodiny. Kdybych mohla, nechám ji doma, ale já opravdu hlídání nemam, a ani nemam na rozházování, abych si někoho zaplatila.
Vzhledem k tomu, že jsem neměla jinou možnost, brala jsem s sebou tehdy čerstvě dvouletého prcka, ale vyšlo to tuším jednou nebo dvakrát. Vzala jsem mu knížky, malování, křupky, aby to těch potřebných 20 minut vydržel pokud možno v klidu. Dalo se to, fakt vydržel. Horší bylo to dvouhodinové čekání v čekárně, protože v Brně nezáleží na tom, na kolikátou je kdo objednaný…
No jo, jenomže tady je řeč o Podolí a v Podolí jak známo si můžou vyskakovat. mají snad ve vaší porodnici zlaté rybičky? Když máš zlaté rybičky, můžeš věšet cedulky ![]()
@Ivanas85
Ja letos v Podoli jednu maminku s ditkem v golfkach na monitorech zazila. Bylo to tam dost natesno a dalo ji dost prace ditko zabavit, ale nechali ji tam. Nevim, jak na to ty sestricky reagovaly, jestli treba nemely nejake reci, prisla jsem dovnitr az po ni.
Jinak co jsem videla ostatni maminky s batolaty, tak mely vetsinou nekoho sebou, kdo jim deti behem vysetreni hlidal.
Ja bych se ale nejvic bala, ze si mne tam po poradne nechaji a co pak s ditetem - ve dvou ze tri tehotenstvi jsem tam takhle prave po poradne kvuli tlaku zustala a domu sla az po porodu s miminkem.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.