Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Žirafka D. no právě… ty ozvy… taky jsem z toho dost nesvá… a dr se o nich vůbec nezmiňuje, jak kdyby ani potřeba nebyly, tak se na to musím zeptat sama.
@P4ja Pro Město jsem se nerozhodla jen kvůli těm ozvám, ale hlavně kvůli tomu, že více známých z okolí si ho chválí. Rozhodovala jsem se dlouho a hodně jsem zvažovala… Teď spíš řeším ty srd. ozvy a jsem zvědavá, co mi na to moje dr na kontrole řekne…
@Ivet808 píše:
@P4ja špatné zkušenosti? to je těžký.. někdo si to chválí, někdo zase ne. to je stejný jako s Bohunickým špitálem a ostatním
Naštěstí ne moje vlastní.
@Ivet808 Tak to já řešila spíš kojení a případně možnost novorozenecké JIP.
@Ivet808 hele rodila jsem 2010 na obilňáku a 2013 v Bohunicích, nikdy jsem nebyla předána do péče porodnice. Na ozvy jsem tedy chodila ke své dr, u druhého jsem ve 39+0 dostala od gynekoložky papír ať se objednám na příští kontrolu do porodnice, kam jsem zavolala a dostala termín přesně 40+0 v 8h ráno na ozvy a kontrolu (nedošlo k tomu porodila jsem 39+6) a nic víc. Takže si myslím, že to není trend dnešní doby ale dlouhodobě. Váhu mimča jsem měla změřenu ve 32tt a pak při příjmu v porodnici než jsem šla na porodní sál, je to jedno stejně se u obou sekli přes půl kila, takže toto bych taky nehrotila. Síla jizvy se myslím kontroluje UZ a ten ti snad doktorka dělá ne? A na kontrolu jak se plodu daří by snad UZ stačit mohl, nebo ještě udělat průtoky to by taky mohlo něco napovědět, i když neříkám, že by tě KTG neuklidnilo, ale kvůli tomu bych si gynekoložku ani porodnici nevybrala.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.