Monitory Obilní trh Brno

139
10.8.15 14:41

Monitory Obilni trh Brno

Ahoj, jsem 36+1tt a za tyden mě bude moje Mudra předávat porodnici. Ti z vas kdo tam ted dochazi na monitory miminka, jakým stylem objednavaji a na jak dlouho to tam je? Nejsem z Brna tak se toho cestovani docela děsím v tech vedrech.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
10.8.15 15:30

Co vím, tak tě objednají na konkrétní čas, ale…může přijet někdo rodit, nějaký komplikace atd a prostě upřednostní jiné pacientky, takže ano můžeš to mít na čas a jít na čas a nebo taky ne :nevim: mě už bude dr. taky předávat, já teda chci jedině Bohunice a tam je to prej ještě větší peklo, kámoška běžně čekala i tři hodiny :poblion: ale tak je to jen párkrát, tak se to dá zvládnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.8.15 15:32

@bayli Jdu tam až v pátek, ale chodila jsem tam před rokem a půl, čekání bylo tak na max. půl hodiny, ale spíš míň, většinou mě vzali do 10 minut. Na první objednání si zavoláš na číslo ambulance porodního sálu, dále tě objednají vždycky v ordinaci po vyšetření, já jsem s časy neměla problém, objednali mě tak, jak jsem potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.8.15 15:50

Dekuji za reakce..a kdyz tam půjdu poprve tak to se tam vyplňují nejaky papíry? Predpokladam ze mi založí nejakou kartu a předám i svoji kartu od svoji gyn.. jak dlouho trvalo nez vas vzali to poprvé? Budu tam volat asi teda za tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
10.8.15 21:19

@bayli Jé tak to bohužel nevím, já už jsem tam měla kartu předtím, měla jsem nějaké problémy a byla jsem tam na pohotovosti, tak mi ji zakládali tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.8.15 10:32

@Hoa Mai aha, tak treba kdyz si v pátek vzpomenete tak pisnete jaký to tam bylo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.8.15 13:06

@bayli ok, zkusím si vzpomenout :). Na ten první monitor je ale dobré se objednat co nejdřív, já jsem volala včera, objednávala se na pátek a už měli volný čas jen v 7 ráno. Já jsem z Brna, takže mi to nevadí, ale na dojíždění by to asi nebylo ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.8.15 14:21

@Hoa Mai tak já asi jeste počkám až mě moje Dr. odešle.. to by asi bylo blbé se objednat dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.8.15 15:49

@bayli jj, počkej si na žádanku. I když mě se na ni po telefonu neptali, sestra chtěla jen vědět, jestli ještě půjdu na svou gyndu nebo kdy jsem tam měla poslední kontrolu. Ale pak si tam zavolej co nejdřív, aby ti mohli dát nějaký vyhovující čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.8.15 16:01

@Hoa Mai počkám do pondeli a pak tam hned v to pondeli zavolám.. tak jestli si vzpomenete pisnete v pátek sve postřehy.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.8.15 10:21

@bayli Ahoj, tak jsem byla dneska na tom Obilňáku. Na monitor mě vzali hned jak jsem prošla dveřmi, na vyšetření jsem ale musela čekat. Chvíli po mě totiž přijely téměř současně dvě rodící maminky a ještě tam řešili další paní těsně před termínem s problémy, takže tam měli celkem šrumec. Celkem jsem tam tedy strávila hoďku a půl. Personál byl ale i tak příjemný, vyšetřovala mě dr. Halászová - mladá, milá, vyšetření v pohodě. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej :) :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.8.15 10:33

@Hoa Mai ahoj, děkuji za postřeh, tak to neni tak zlé, hodina a půl to jde…kde to v te budově je? Jak je porodní sál? Vchod z boku naproti vrátnici? A na tom monitoru se sedi nebo leží? Já jen ze jakmile lehnu na zada tak mi hned tvrdne břicho a neni mi moc dobře.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.8.15 10:46

Taky mám strach z měření tlaku… Beru od 10tt anopyrin jen malinkou dávku, protože mi naměřili vysoký tlak, měrim si ho i doma tam je ok do 130/90 ale jakmile vidim doktora tak hned vysoký… hodnoty si zapisuju tak to vezmu na monitory s sebou aby si me tam kvuli tomu nechtěli nechat.. to bych nerada.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.8.15 10:47

@bayli jj, je to na ambulanci porodního sálu, tam vzadu ze strany Údolní. Když tam půjdeš poprvé, tak ale stejně budeš muset přes hlavní vchod, jak je registrace, vyzvednout si kartu (nebo si ji nechat založit, pokud ji tam ještě nemáš). Na další kontroly už ti tam ale karta zůstane, takže už přes registraci chodit nemusíš a jdeš rovnou tam. To ti ale řeknou po telefonu při objednání, nebo se zeptej. Na monitoru sedíš v křesle, ležíš jen na UTZ, ale to je chvilička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.8.15 10:52

Taky mám strach z měření tlaku… Beru od 10tt anopyrin jen malinkou dávku, protože mi naměřili vysoký tlak, měrim si ho i doma tam je ok do 130/90 ale jakmile vidim doktora tak hned vysoký… hodnoty si zapisuju tak to vezmu na monitory s sebou aby si me tam kvuli tomu nechtěli nechat.. to bych nerada.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí