MONKEYSGYM Praha 9 Harfa

1326
19.11.14 21:27

MONKEYSGYM Praha 9 Harfa

Máte někdo osobní zkušenost s MONKEYSGYM v Praze prosím? Nikde nemůžu najít jejich ceník. Fotky i popis vypadají dobře. Chtěla bych tam s malou začít chodit cvičit - kategorie ŠPUNTI (12-18 měsíců).

Pokud tam někdo chodíte, budu ráda za osobní zkušenosti, příp. i pokud někdo víte cenu kurzu? Díky předem.

Jinak uvítám i jiné typy, kam chodit s malou na nějaké fajn zábavné cvičení/hraní, kde jsou stejně staré děti. Bydlím na Praze 3. Plavání už máme, ale tohle nám teď chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
19.11.14 21:50

Já byla moc spokojená http://pohyb-detem.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.11.14 21:50

Byli jsme na zkusebni hodine na P5,ale nase 3leta se nechtela pustit maminky, tak jsme to zabalily driv. Cenu na P9 jsem slysela cca 190kc za lekci. jinak se mi to libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.11.14 22:02

Taky jsem slyšela, že cena je něco kolem 200 za lekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.11.14 22:12

Mají to nádherne, ale ty ceny… neteř tam chodila a bylo to snad 250 kc/h. A když bylo Dítě nemocne, nahrazovalo se jen v tom dalším týdnu. Ale jinak byla s přístupem moc spokojena. Hodi se to pro uplna prtata, že tam mají čisto, vsude molitan atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
19.11.14 22:22
@Lucili píše:
Já byla moc spokojená http://pohyb-detem.cz/

souhlasim, take chodime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.11.14 22:38

Ahoj, my tam chodíme, ale do Neposedů (2 až 2 a půl roku). Cena je šílená, myslím 250 Kč za 45 min. Ale je to super, děti tam opravdu cvičí (není to máchání rukama nohama na básničku :-) ), učí se na nářadí (chodí po kladině, žebřinách, bradla..), každý týden jim postaví novou opičí dráhu, prolézají tunely, skáčou do obručí… + mají pěkné zázemí, kde mají hračky a můžete si tam dát sváču, uvaří vám kafe. Můžete se přihlásit na bezplatnou zkušební hodinu a uvidíte, taky jsem to tak udělala a chodíme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.11.14 11:45

Hm, no tak to asi pujdu tu hodinu zdarma take vyzkouset. Nechtela jsem se namlsat a pak zjistit, ze to stoji jeste vic nez plavani (320 Kč za 30 min. lekci + volny pobyt v hernicce s detmi 60 min. po plavani).

Take se mi to prave libi :-) a dobre se tam parkuje v tom OC pekne pod strechou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.11.14 12:47

@bellezza @Lucili

Uz na to mrkam, dekuji za tip. Jsou vsude, jenom ne na P3 nebo P9. Ty mam dosahove nejlepsi. No prohlednu poradne podle mapy, kde maji jakou pobocku. Ceny jsou tam asi nizsi ze? Kdyz vydelim cenu kurzu, tak mi vychazi hodina cca na 176 Kc, mam to dobre? :-)

Chodite nektere na Prahu 8 - Palmovka?? Jake to tam je s parkovanim?

A hodinu zdarma asi nemaji coz? Musi se rovnou uhradit kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
20.11.14 16:16

@adlita na Palmovce nevim, jedine parkovat na Libenaku, ale o volnych mistech k parkovani pochybuju. My jezdime do Tancirny vedle Mall.cz a parking celkem v klidu.
Ted jsem platila na dalsi kurzy cenu 2300 za 14 lekci, takze ti to vychazi +- dobre. A hodina zdarma netusim, ale napis jim a domluv se, zatim nam vysli ve vsem vstric.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
20.11.14 19:54

@adlita Hodinu zadarmo nemaji, ale muzes prvni hodinu zaplatit hotove. Ja chodila driv na Palmovku a doporucovali parkovat kousek u Alberta. Pak jsem chodila po zatopeni Palmovky do Tancirny, jezdim Mhd, ale ostatni si na parkovani nestezovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
20.11.14 20:55

@bellezza @Lucili dekuji za podrobne info :-) omrknu to osobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie