Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jestli tě podvádí nepoznáš podle mononukleozy, nemoc z líbání se tomu říká jen lidově, nakazit se dá i jinak,…
Víc mě teda překvapila včerejší diskuze o tom, že manžel je pozitivní ma syfilis ale ona si je jistá, že ji nepodvádí - tam už bych byla trochu na pozoru ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel má mononukleóza. Je to prý nemoc z líbání. Skoro měsíc jsme se neviděli. Co si o tom myslíte? Podvádí mě?
By mě zajímalo, z čeho dostávají mononukleózu třeba šestileté děti.
By to chtělo zapojit mozek.
Kdyby měl žloutenku, Covid, opar, tak to má taky z toho, že tě podvádí?
Na zakladce ji mela spolužačka ve 3. třídě
v té době se mohla tak maximálně pusinkovat s rodiči…
@janickaIII co ty víš, u nás sme se s klukama pusinkovali už ve školce… Za prolejzackama aby nás neviděla učitelka
ale mononukleózu pokud vím nikdo teda neměl…
@JanaDaR já sem do jestli nechodila. ale ve školce sem byla od dvou let a můj chlapec se jmenoval Tomáš..bohužel v létě před první třídou se odstěhovali
asi mě to poznamenalo protože pak sem začla s klukama chodit až v 16
a nebo to bylo tím že moje mamka byla jedna z nejpřísnějších učitelek na one základce ![]()
Já ji měla ve 14 a s nikým jsem se teda nelíbala…Může to člověk chytit z neumyté skleničky a celkově odjinud, než z líbání.
Neni to nemoc z libani.. RIKA se ji, mimo jine, nemoc z libani, protoze se prenasi prevazne slinami a blizkym kontaktem…ale to je napriklad i piti ze stejne sklenice apod…proto se tato nemoc rada siri napr na tabore, kde se na nejake peclive odkladani a myti hrnicku nehledi..
@Vladusxx moje láska se jmenovala Vojtíšek. Na zahradě jsme se schovávali za smrčky a bylo z toho velké haló. ![]()
Svatá prostato. Proč si o tom proboha něco nepřečteš? Google najde ledascos. Pak by ses takhle blbě neptala.
Ahoj, přítel má mononukleóza. Je to prý nemoc z líbání. Skoro měsíc jsme se neviděli. Co si o tom myslíte? Podvádí mě?