Mononukleóza, podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26873
8.10.21 09:46
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel má mononukleóza. Je to prý nemoc z líbání. Skoro měsíc jsme se neviděli. Co si o tom myslíte? Podvádí mě? :think:

Mononukleozu jsem mela asi ve 12 nebo 13 letech. Premyslim, koho jsem podvedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.10.21 09:47
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel má mononukleóza. Je to prý nemoc z líbání. Skoro měsíc jsme se neviděli. Co si o tom myslíte? Podvádí mě? :think:

Ano :mrgreen:
Není to jen z líbání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.10.21 09:47
@cecetka píše:
Mononukleozu jsem mela asi ve 12 nebo 13 letech. Premyslim, koho jsem podvedla :mrgreen:

Plyšáčka usínáčka. Styď se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
8.10.21 10:38

Myslím že až 80 % lidí starších 40 let má na EB virozu protilátky a ani o tom neví. Infekcí prošli lehce. Ti kteří jsou ale při kontaktu s virem (šířícím se třeba i prskáním) oslabeni, mohou mít smůlu a nemoc se u nich rozvine do mononukleozy. ( Vadí mi ty kecy onemoci z líbání, zvlášť když vidím malé dítě ve špatném stavu s touto nemocí. ) Pak je u toho důležitá jaterní dieta a podpora jater. Může totiž zůstat jejich trvalé poškození. Taky mozek u toho trpí. Dostat to v zkouškovém, tak jste v kýblu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
8.10.21 11:10

@JanaDaR to naše učitelky nám vystrojily svatbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
8.10.21 12:24
@Anonymní píše:

Ale prdlajs, muzes to chytit z cehokoliv jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42485
8.10.21 13:32
@Svistice píše:
By mě zajímalo, z čeho dostávají mononukleózu třeba šestileté děti.
By to chtělo zapojit mozek.
Kdyby měl žloutenku, Covid, opar, tak to má taky z toho, že tě podvádí?

Ty jsi nikdy nedala pusu šestiletému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.10.21 13:36
@Havlova píše:
Ty jsi nikdy nedala pusu šestiletému?

A to víš že dala. Ale zakladatelka hledá za virovým onemocněním nevěru. To asi jako bych na dítě, až se mu zase udělá nějaký opar nebo lišej naběhla, kde se s kým ocicmávalo, když já ani tatínek nic na tlamě nemáme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42485
8.10.21 13:54
@Svistice píše:
A to víš že dala. Ale zakladatelka hledá za virovým onemocněním nevěru. To asi jako bych na dítě, až se mu zase udělá nějaký opar nebo lišej naběhla, kde se s kým ocicmávalo, když já ani tatínek nic na tlamě nemáme. :mrgreen:

Třeba nevěrný byl. A nebo ne. Třeba dal pusu mámě, napil se z flašky od kámoše, prsknul na něj někdo v buse. Kdyby si lidé byli schopni najít alespoň první odkaz v googlu nabo na seznamu, hned by měli míň problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.10.21 14:17
@Anonymní píše:

ja doufam, ze byl, ze dalsi chudak si domu neprivede takovouhle blben.ku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.21 21:17

@Okta dobrý den, chci se zeptat. Teď jsem prodělala mononukleozu a krev už mám v pořádku, dodržuji již jen dietu. Nevíte, či vadí stále líbání nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
2296
18.10.21 11:16

Už napořád budete při oslabení organizmu virus vylučovat. Takže je to na imunitě vlastní a na imunitě ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.21 17:35

@Okta dobře, děkuji. A může to nějak ublížit teď i mně?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex