Tlak 150 tep 93

Anonymní
7.10.21 20:03

Tlak 150 tep 93

Ahoj, partner dnes po kontrole holterem tep 93 tlak 150,dolní nevim. Za měsíc znovu kontrola holtera a teď léky. Jsem velký odpůrce léků. Rady jak řešit jinak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26867
7.10.21 20:06
@Anonymní píše:
Ahoj, partner dnes po kontrole holterem tep 93 tlak 150,dolní nevim. Za měsíc znovu kontrola holtera a teď léky. Jsem velký odpůrce léků. Rady jak řešit jinak?

Neni to tve zdravi, ale jeho.
Pokud je obezni, nehybe se, kouri, pije alkohol… pak zmena zivotniho stylu pomuze. Pokud zije „zdrave“, pak pomuze lekar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
7.10.21 20:12
@Anonymní píše:
Ahoj, partner dnes po kontrole holterem tep 93 tlak 150,dolní nevim. Za měsíc znovu kontrola holtera a teď léky. Jsem velký odpůrce léků. Rady jak řešit jinak?

To ze ty si velký odpůrce léků s tim souvisí jak? Je to jeho zdraví. Řešení? Co jeho životní styl? Strava? Pohyb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.21 20:18

A je to taková tragédie ze by to potřebovalo léky?

• Citovat
  • Upravit
14376
7.10.21 20:20
@Anonymní píše:

Můžeš čekat, až dostane infarkt :zed: jsou prostě nemoci, které se musí léčit za pomocí léků. Těžko nějakou babkovskou radou vrátíš jeho srdce do normálu. Třeba česnek ke snížení tlaku přispívá, ale určitě ho nesnižuje natolik, aby nebyly léky potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
7.10.21 20:21
@Anonymní píše:

Tragédie to je, mel by se začít hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.10.21 20:21
@Anonymní píše:

To se vážně ptáš? Sportuje partner? Normální tlak je 120/80,má ho prostě vysoký. Tep přes 90 už taky není zrovna málo. Když se nebude léčit, bude se mu to jen zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
7.10.21 20:27

Co je tobě do partnerovo léků? To mu je chceš zakázat? Jeho tělo, jeho zdraví. Někdy pomůže změna životního stylu, někdy se lékům nevyhnes. Jestli budeš radši, až ho klepne, než aby si zobnul nějaký prášek, tak to už je tvůj boj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
7.10.21 20:28

Bože :zed: tady ale nejde o Vaše zdraví, ale zdraví Vašeho partnera. A ano, je to problém. Tlak má opravdu vysoký… Hlavně mu předpokládám není úplně dobře. Před porodem jsem měla tlak 230/110 a jako fakt žádná hitparáda to nebyla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.21 20:32

Tak 230 a 150 je drobet rozdíl, ne? A je mu výborně, nic mu není. Navíc blb celou dobu chlastal, myslím že mu to stouplo i z toho, obvykle měl u doktora tlak 140, tep do 85

• Citovat
  • Upravit
10868
7.10.21 20:34
@Anonymní píše:

No ty prece rikas, ze jsi proti lekum, tak to asi jako tragedii beres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
7.10.21 20:35
@Anonymní píše:
Tak 230 a 150 je drobet rozdíl, ne? A je mu výborně, nic mu není. Navíc blb celou dobu chlastal, myslím že mu to stouplo i z toho, obvykle měl u doktora tlak 140, tep do píše: Více

A proč se měřil, když je mu teda dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.21 20:37

@Kriss Tina dochází na kontroly, měl tachykardii ale poslední dva roky v pořádku. Nic mu není.

• Citovat
  • Upravit
5926
7.10.21 20:46
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dochází na kontroly, měl tachykardii ale poslední dva roky v pořádku. Nic mu není.

A proč se do toho pleteš. Lékař mu nedá prášky aby je zobal jak lentilky jen tak.Asi mu něco je, když mu zase vyskakuje tlak. Pokud je bude brát, tím líp. Tebe bych chtěla mít doma, mě někdo zakazovat prášky nebo léčbu tak poletí kosmickou rychlostí z baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
7.10.21 20:47
@Anonymní píše:
Tak 230 a 150 je drobet rozdíl, ne? A je mu výborně, nic mu není. Navíc blb celou dobu chlastal, myslím že mu to stouplo i z toho, obvykle měl u doktora tlak 140, tep do píše: Více

No, to ale taky neni zrovna super, pokud mu neni aspon sedesat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast