Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dochází na kontroly, měl tachykardii ale poslední dva roky v pořádku. Nic mu není.
Tak to má štěstí, že má doma partnerku, která ví mnohem líp, než lékař, že mu nic není ![]()
No jen aby to prášky nezačalo a zas nějakými operacemi nepokračovalo. Pořád jen kontroly a kontroly
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dochází na kontroly, měl tachykardii ale poslední dva roky v pořádku. Nic mu není.
Tachykardii ma zjevne stale. Hypertenzi k tomu. Ale jo, jinak je uplne v poradku. ![]()
@Anonymní píše:
No jen aby to prášky nezačalo a zas nějakými operacemi nepokračovalo. Pořád jen kontroly a kontroly
Kdyz nebude brat prasky a nezmeni zivotni styl, bude jeste rad, aby nejaka operace byla. Jinak to muze byt samozrejme bez leku, kontrol i operace. Akorat ta smrt prijde o hodne driv.
@Anonymní píše:
@mroe a doživotní prášky to jako vyřeší?
A co by to podle tebe vyresilo lip? Mmch, kdyz se nekdo huntuje pul zivota, muze byt jeste rad, ze nejake prasky vubec existujou.
@mroe s tím, že za životní styl si může sám souhlasím. Ale doživotní cpani se hromadou léků mi tedy přiijde hrozne.
@Anonymní píše:
@mroe s tím, že za životní styl si může sám souhlasím. Ale doživotní cpani se hromadou léků mi tedy přiijde hrozne.
Některým už ale nic jiného nezbyde když se většinu života huntuji. Pak nemůžou čekat že se stav zlepší lusknutim prstu. Muže začít brat léky a zároveň se o sebe začít poradne starat, když mu to půjde, bude moct prášky snížit/vysadit, když ne, tak aspoň ho za par let neklepne ![]()
@Anonymní píše:
Neodpovedela jsi. Jake jine reseni vidis, aby ti brzy neumrel?
@Anonymní píše:
Takze je lepsi nic nedelat a at umre?
Ja vubec nechapu tve mysleni.
@Anonymní píše:
Mám z operací hrůzu.
Vždyť s každou operací musíš souhlasit, když ne, tak tě nikdo neodoperuje. Stejně tak léky. Jen pokud jsi odpůrce resuscitace, tak to musíš sepsat u právníka a nosit stále sebou, protože bez nálezu ověřeného papíru se resuscitace provádí…
@mroe no nevim, vyssi to sice je, ale na umirani snad uplne ne, abych uklidnila:) ale rest by to chtelo, to jo
@Anonymní píše:
Kdyby mu nic nebylo, tak by asi neměl vysoký tlak a nepotŕeboval léky
![]()
Ale tak jestli jste tak moc proti léčbě, zkuste přesně o půlnoci za úplňku utrhnout sedmikrásky co rostou u jezírka za sedmero horami a pak si z nich uvařit čaj ![]()
@hulala píše:
@mroe no nevim, vyssi to sice je, ale na umirani snad uplne ne, abych uklidnila:) ale rest by to chtelo, to jo
A myslis, ze se bude s casem snizovat? Jaka hranice je podle tebe uz na umirani a je na miste s tim neco delat? Takze reseni je podle tebe…nedelat nic?