Monte školka - dost divný program

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.21 18:35
@Cuddy píše:
@Svistice tak to mate jeste dobre, nasemu diteti nektery den nedorazi zadna pani ucitelka a kdyz uz dorazi, tak zustava ve skolce a deti jdou na prochazku samy.

Nikdo nemá na mého synovce. Ten s vážnou tváří tvrdil ve třetí třídě paní učitelce, že nemohl napsat úkoly, protože má pět mladších sourozenců (má jednu starší sestru, která chodila do stejné školy), a maminka s tatínkem chodí do hospody a on musí těm dětem vařit a starat se o ně!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.21 18:42

Me syn tvrdil pred rokem, ze ho vsichni ze skolky zahnali do kouta a hazeli po nem kameny… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.21 18:47

Syn si taky strašně vymýšlí. Naposled nám tvrdil, že u nich na Mikuláše po škole chodili čerti Krapušáci, vypravoval to opravdu věrohodně, takže jsme mu to pár dní žrali a divili se, že je pustili do školy… Pár dní na to mi volala učitelka, že syn straší děti strašidelnou maskou a ať mu domluvíme, protože do školy nesměli ani čerti aby se děti nebáli…Pak mi došlo že celou dobu kecal :D

• Citovat
  • Upravit
13751
2.6.21 19:13
@Anonymní píše: :D no sem kazdopadne rada, ze jsem potkala nekoho kdo ma patologickeho lhare jako predskolaka… jako zaklad mu verim, ale to co nekdy dokaze… si navymyslet, to je sila… :zed: :nevim: :mrgreen:velbloud pobavil :D :D :D

Myslím, že bys na něj neměla pohlížet jako na „patologického lháře“. Děti jsou prostě malé, mají jiné vnímání prostoru a času. Není to lhaní, ale spíš prostě jiné vnímání skutečnosti plus představivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.6.21 19:52

Co říká dítě skutečně není směrodatné. Já jsem měla strach, že na mě tchyně prošle sociálku, protože syn tvrdil, že nesnídal, neobědval, nevečeřel, protože maminka nevaří, ona se učí italsky. A tchyně mu to baštila.
Ve školce u nás býval vyvěšený týdenní rozpis aktivit, takže se dalo trochu sledovat, co děti dělají. U vás není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
3.6.21 07:31

Dcera už mi půl roku vypráví, co ve školce dělali, s kým si hrála, že se na ni paní učitelka zlobila apod. Do školky poprvé nastoupí v září :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
3.6.21 07:38

Znám jednoho malého borce, který po návratu ze 14 denního pobytu v apartmánu na pláži Stredozemniho moře pravil:" Líbilo se mi tam, škoda, že se nebylo, kde koupat." :pankac:

• Citovat
  • Upravit
80011
3.6.21 08:19

@lombrico A všechny ty maminky a tatove, co nedělají nikdy nic! Běžná odpověď na otázku co dělají rodiče - nic. Přestože táta třeba staví garáž a máma právě vymalovala půlku baráku. A starší dítě ještě doplní vypravenkou o tom, co chudáček musí doma všechno oddrit za line rodiče a protěžované sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.6.21 08:21

Nšěkde ve školce jsem viděla na nástěnce napsáno - Nevěřte všemu co vám dítě říká že dělalo ve školce… my jim na oplátku nebudeme věřit všechno co říká o vás. :)))

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.6.21 08:24

@inkakřivák sousedka mi říkala že jejich syn když mu byly 4

maminka se nikdy nesměje
maminka nikdy nevaří jíme jogurty
nikam nejezdíme jsme chudy ( jsou vysoce nadpříjmový koelem 200 tis měsíčně)

• Citovat
  • Upravit
2558
3.6.21 08:30

U nás se děti ráno přivítali, popřálo se těm co něco slaví, řekli si v kolečku jaký měli předchozí den, rozcvička, pak kdo chtěl šel vyrábět, kdo ne, hrál si s hračkama, procházka před obědem, spinkání po obědě a odpoledne při hezkym počasí byli venku na zahradě nebo volná zábava ve školce, kde si postupně brali děti na procvičování logopedie, prolínali to nacvičováním vystoupení pro rodiče/důchodce/ na pouť…- každou chvíli byla nějaká besídka, hrama na interaktivní tabuli, keramikou, navštevama centra ochránců zvířat, učením angličtiny, učením jry na flétnu,…a to je to úplně obyčejná vesnická školka bez zaměření a nějakejch elips…jestli Vám ta vaše nevyhovuje, zkuste jí změnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.6.21 09:09

@inkakřivák :mrgreen: mame doma něco podobného, syn jel k babičce a vyprávěl ji, ze ho doma vůbec nekrmime a má porad hlad a ze mu nechci koupit ovoce :lol: akorat smůla, ze babička mu věří, takže na zpáteční cestu ho nabalila taskou jídla, abych chudák nestrádal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
3.6.21 09:20

@Kriss Tina Tak tašky ber. Moje vnoučata mi historky o tom, že je rodiče nekrmí, nevypraveji. Přesto jedny dostaly včera povidlové buchty domů, druhé v neděli palačinky. A jejich rodiče pravidelně dostávají kompoty, okurky tu salát, tu nějaké maso. A já mám radost a oni usetrenou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76491
4.6.21 17:34
@Cuddy píše:
@Svistice tak to mate jeste dobre, nasemu diteti nektery den nedorazi zadna pani ucitelka a kdyz uz dorazi, tak zustava ve skolce a deti jdou na prochazku samy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: mám záchvat smíchu, dík tvému dítku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76491
4.6.21 17:37
@Anonymní píše:
Nikdo nemá na mého synovce. Ten s vážnou tváří tvrdil ve třetí třídě paní učitelce, že nemohl napsat úkoly, protože má pět mladších sourozenců (má jednu starší sestru, která chodila do stejné školy), a maminka s tatínkem chodí do hospody a on musí těm dětem vařit a starat se o ně!

ty jo, tak to je fakt lepší :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin