Montessori houpačka

9
18.10.20 04:41

Montessori houpačka

Ahoj budeme kupovat prckovi k vánocům montessori houpačku ale zjistila jsem že na internetu je více druhů a to především houpačku zakončenou dřevěnou tyckou a nebo bez. Mohli by jste mi poradit co je lepší, prosím? A případně pokud už máte jak jste spokojený a odkud jste objednavali? Předem děkuji za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
18.10.20 09:05

Tu s tou tyckou na koncich, dite se za to muze chytit a lepe se mu houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.10.20 12:30
@Svistice píše:
Tu s tou tyckou na koncich, dite se za to muze chytit a lepe se mu houpe.

To já právě myslela že tam jsou ty madla po straně na držení a houpani. Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.4.21 12:08

Taky máme zkušenost s oběma a ta tyčka (utukutu) byla pro děti rozhodně příjemnější.

@Svistice píše:
Tu s tou tyckou na koncich, dite se za to muze chytit a lepe se mu houpe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.4.21 13:46

Děkuji za rady. Pořídili jsme nakonec s tou tyčkou a musím říct bylo to skvělé rozhodnutí. U nás jede houpačka, pong každý den. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.21 11:38

Za nás spokojenost s prknem Utukutu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.21 20:37

Ahoj, chtěla bych koupit Montessori houpačku dětem (1 a 4 roky) je jich na trhu několik, která se vám osvědčila jako nejlepší? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.7.21 21:29

@Barus6 psala jsem už výš. Ta s tyčku je za nás rozhodně lepší. Protože se dítě může držet v dobré šířce, dle své velikosti. Což u vašeho věkového rozpětí bude stejně důležité, jako u našich dětí. Takže za mě Utukutu. I proto, že jí nazývají houpačkou veselou/chytrou a ne Montessori. Protože s Montessori tyhle houpačky nemají nic společného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
28.7.21 22:22

Já mám montesori od Elis design, mám celou sestavu s piklerákem a malá si na ni hraje houpe nebo ji postavíme prolezačku či skluzavku jen z desky a pikleráku. Houpačku má od roka a půl. Jsou tam úchyty na obou stranách a nikdy ji to nedělalo problém, ani prsty dolů nestrčila. Je to kvalitní zpracování a má i polstr do houpačky, tak se tam s křupkama občas uvelebí pohupuje se a čučí na pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.7.21 22:53

@Barus6 Ahoj jelikož já jsem scháněla skoro na poslední chvíli tak jsem vybrala z montehra.cz tam měli ještě volnou kapacitu. S houpačkou jsem spokojená a především s komunikací. Lze si u nich také zvolit svojí barevou kombinaci. Vybrala jsem houpačku XXL která je zakončená dřevěnou tyčí a je pravda že malý se drží neustále tam. Po straně ani moc ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.21 11:12

Zdravím, ta houpačka je opravdu skvělá, chvíli není v klidu :D a máme tuto https://montessorihracky.cz/…9900183.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.12.21 11:37

@Domcuskha my stihli ještě celý tohle kombo: https://www.utukutu.cz/…ctra-duhova/ a je to opravdu pecka. Ta kompatibilita a možnost přeskládání. Samostatně nebo dohromady. Máme i ten věšák na zeď. Stačil jeden, takže v případě potřeby jde triangl pod postel a houpačka na zeď a mám volný obývák. Jinak jedno velký hřiště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí