Moon S3 kol.2007-trojkolka-máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
28.2.07 19:17

Moon S3 kol.2007-trojkolka-máte někdo?

Ahoj,

zaujal mne tento kočárek, ráda bych znala Vaši zkušenost s tímto kočárkem, v případě, že jej některá máte? Oproti Jané Nomad, o kterém také uvažuji mě zaujala jednak příznivější cena, a jednak možnost obrátit sport.sedačku pro i proti směru. Nikde jsem ani nenašla váhu kočárku :?:
Přivítám i všeobecné zkušenosti na kočárky MOON :) U Nomadu mě odrazují přední zdvojená kolečka,kvůli ježdění v zimě a sněhu, a to že nelze obrátit korbičku na oba směry
Tak nevím, poradíte, který byste si zvolili?

http://www.detskyraj.cz/…3+nanoz_.jpg

Přikládám ještě odkaz na info o kočárku:
http://www.detskyraj.cz/…3-+-nanoznik

Děkuji moc.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Moon S3?

Přidejte zkušenost s Moon S3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1364
28.2.07 19:51

ahoj,
zkušenosti s kočárkem nemám, ale také jsem při výběru tříkolky na tento typ narazila, musím říct,ž e všechny moje požadavky jak na design, váhu, brzdy splňuje právě jane, ale nekoupím ji jen kvůli tomu, že se nedá otočit po a proti směru jízdy :( nakonec asi skončím u quinnyho …jsem z toho všeho vybírání úplně hotová :)
jinak váhu u moonu jsem taky nenašla, takže ti vlastně vůbec neporadím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
28.2.07 20:06

Czakino , třeba mi poradíš :) , viděla jsi kočárek v reálu? Zajímal by mě, jestli je prostorný jako Jané (uvádí 35 cm lůžko, to se mi jeví jako slušné-ať se mi tam vleze fusak v zime :idea: ) a jaký je ten materiál, není to moc šusťákovina?
U nás nikde poblíž není, budu se muset vydat do nejbližšího obchodu, kde ho mají, a ten je 60 km vzdálený.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
28.2.07 21:14

Ahoj, já o něm uvažovala v těhotenství, ale chtěla jsem ten s těma zdvojenýma kolečkama. Hodně jsem hleděla na váhu a ta u něj nebyla. Jinak vypadal velice dobře a i potah byl pěkný. Ta trojkolka je dost podobná Quinny spedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.3.07 08:10

ahoj… tohle píšou na ajuty… Kolekce 2007. Sportovní trojkolka s předním otočným kolem pro lehkou manipulaci, má teleskopicky nastavitelné madlo. Sportovní sedačka je otočná po a proti směru jízdy, sedačka je polohovací s nastavitelným podnožníkem, bezpečnostní madlo a pětibodové pásy. Velmi skladný a lehký 12,5kg. Od narození lze dodat s hlubokou korbičkou do šesti měsíců s praktickým madlem v boudičce. Můžete na:,–(it na adaptéry (cena 490Kč doplňte při objednávce do poznámky) autosedačku 0+ od firmy Maxi-cosi.

odkaz: http://www.ajuty.cz/…ail.561.html

Tak dobře vyber… Netty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.07 08:24

já moona viděla v reálu a určitě neváží jen 12,5 kg, byl s tou hlubokou korbičkou, a vůbec jsem ho nemohla nadzvednout, jako když najíždíš na obrubník a i ta korbička je příšerně malá, já byhc do něj nešla

• Citovat
  • Upravit
4419
1.3.07 09:40

Ahoj, u nás jezdí tahle trojkolka jen jako sporťák a připadá mi to jako na panenky. Taky bych do něj nešla, zdá se mi fakt děsně malý. S trojkoulkoi, co mám já se to nedá absolutně srovnat. Fakt je to hodně malý kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
1.3.07 09:54

tak vidíš Katko, už tu máš odpěvědí dost :)
já kočárek v reálu neviděla, taky zatím brousím jen po netu a rozhodně bych tříkolky, které si vyberu jako možné, budu chtít také vidět v reálu… občas mám pocit, že jsem dost náročná, že vždy kočárku něco prostě chybí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.07 11:25

Ahojky,tiez ma na prvy pohlad zaujal tento kocik na nete. Ked som ho bola omrknut v obchode moje nadsenie opadlo..Mne osobne pripada ako lacnesia napodobenina mixu Quiny Buzz a Jane.Potah bol hrozne divnej kvality ani neviem popisat material.Nakonec sme kupili drahsieho Buzza a som 100% spokojna.Najlepsie je naozaj ked si sama na vlastne oci kocik pozries a zistis,ci ti bude vyhovovat alebo nie :wink:Kolko ludi tolko chuti :lol:

• Citovat
  • Upravit
3011
1.3.07 11:26

Všem moc děkuji za názory. Tak to bohužel vypadá, že musím začít vybírat znova :! podle Vašich zkušeností, je kočárek příliš malý, pro mne tedy nevyhovující.

Czakino , a na jaký kočárek si děláš zálusk :?: Já jsem ve výběru kočárku taky dost náročná, možná budu divná, ale už máme 4 kočárek :oops: , a pořád nejsem spokojená! Někde jsem tu už psala, na téma, zda existuje tento vysněný kočárek, nebo tak nějak byl ten název, a víceméně, jsme došli k závěru, že neexistuje :)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
1.3.07 11:36

Jak tady píšete o těch trojkolkách. Možná mě za to zburcujete :wink: :? , ale já na těch trojkolkách za několik tisíc fakt nic nevidím. Nic proti nikomu, teda :wink: . My máme tuto:

http://www.ekocarky.cz/…ircle-kombi/

Máme ten American Style. Jezdím s ním už skoro dva roky a je to ten nejlepší kočárek, co jsem kdy vozila. Fakt je perfektní. Neporuchový, prostorný, skvěle ovladatelný a cenově výhodný. Toť jen moje zkušenost s touto trojkolkou. Původně jsem chtěla jednou na druhé mimi nový kočárek, ale nechám si tenhle. Je jako nový, dobře se ošetřuje a jsem s ním děsně spokojená. Tak snad mě neukamenujete :wink: :oops: :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.3.07 11:44

Packo a je prostorná sedačka, nemůžeš mi změřit šířku? Malý je docela obřík :) tak ať se nám vejde s fusakem dovnitř.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
1.3.07 11:52

Katrin, to ti klidně změřím, ale napíšu to až odpoledne. Malej jde spát a PC je v pokojíčku, takže až se vzbudí. Ale Honzíkovi je přes dva roky, a i teď v bundě se tam vozí. Fusak teda v tomhle počasí už nemáme, ale prostorný se mi zdá. Změřím a pak napíšu. Jo a náš Hanes zrovna drobek není :wink: :? :P . Napíšu odpolko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
1.3.07 11:53

Jo a sedačka jde otočit po směru i proti směru jízdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
1.3.07 13:38

Ahoj, tak šíře sedačky je plus mínus 34-35 cm. Jestli jsem měřila dobře :wink: . Takhle to asi nevypadá moc, ale my s velikostí opravdu problémy nemáme. Chce to vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí