Moon Scala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
19.10.18 20:56

Moon scala

Holky, korbicku jsem vyreklamovala a jezdim měsíc ve sportaku. Je krasny, pohodlny, bohuzel opět už není černý ale fialový a to same košík. A uvolnily se šrouby. Jako za me velké zklamání. Reklamuji podruhé. A to jsem ho chtěla mít i na druhé. Asi těžko. Jestli vyreklamuji i sportak, pokusím se ho prodat. Přidáván fotky. Za me hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.10.18 20:58

@anka00 korbicku jsem vyreklamovala. Bohužel, sportak zacina fialovet. Za me velmi špatná kvalita kocarkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.18 21:13

@Rosey.xx My reklamovali ty povolene srouby a vrzani, opravili a zatim nastesti vse v poradku. Mam teda barvu coffee, ale ta tmava zatim drzi. Kdyz vidim ty fotky tak to bych jim taky hned omlatila o hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
19.10.18 21:30

@Rosey.xx To je opravdu vada materiálu, požadujte výměnu za jiný kočár v jiné barvě nebo vrácení peněz - vždyť takto je neprodejný. :? Na tohle bych si klidně vzala i soudního znalce, není pochyb o vadě. Znalců je málo - těch přes kočárky, ale tohle by mohl posoudit spíše někdo přes textilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
20.10.18 11:05

To je teda hrozne, kdyby byla neuspesna reklamace, tak se da krasne ozivit barva sprejem na textil, me takhle krasne prokoukly golfky z bazaru.
 https://www.papirnictvipavlik.cz/…100-ml-1139/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.10.18 16:46

@Rm2018 Ahoj, kočárek používáme od července a s vrzáním máme taky problém. Přijde mi, že vrže spíš madlo :? Zkoušeli jste nakonec reklamovat? Kde jste prosím promazávali? Manžel tvrdil, že nejde promazat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 16:49
@Tinka277 píše:
@Rm2018 Ahoj, kočárek používáme od července a s vrzáním máme taky problém. Přijde mi, že vrže spíš madlo :? Zkoušeli jste nakonec reklamovat? Kde jste prosím promazávali? Manžel tvrdil, že nejde promazat :roll:

Ja to strikala do kazdy diry kterou sem tam objevila. A nic nepomohlo. Az reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.10.18 16:53

@OlivovaOliva Moc děkuju za odpověď.

A můžu se zeptat kde jste ho kupovali? Jsem lehce skeptická. Hlavně nevím čím budeme po dobu reklamace jezdit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 17:09
@Tinka277 píše:
@OlivovaOliva Moc děkuju za odpověď.A můžu se zeptat kde jste ho kupovali? Jsem lehce skeptická. Hlavně nevím čím budeme po dobu reklamace jezdit :?

My ho kupovali ve Špuntíku. Tam půjčují náhradní, ale my máme dva kočárky takže jsme to řešit nemuseli. Zkuste se pozeptat tam kde jste ho koupili, jestli taky nepůjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
30.12.18 17:41

My používáme od června 2018. Máme moon scala cream. Jsem spokojená. Jezdí dobře i v terénu. S odstupem času bych asi uvítala uzavřený košík pod kočárem, ale to je pro me detail. Zatím využíváme jen korbu, tak uvidím co sporťák, ale předpokládám, že časem asi koupíme jen jednoduše skládací sporťák. Tenhle není složitý, ale přece musim naložit nejdřív podvozek atd. Jinak zvládám složení v pohodě, kočár není nijak ťěžký. Každopádně při dalším dítěti asi pořídím houpací 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.1.19 20:07

Taky mám Moon Scala(Cream) a taky už bych nekoupila! Jako na rovném terénu super, ovládání jednou rukou v pohodě, skvělej košík, skládání taky v pohodě(zjistili jsme,že jde složit i podvozek se sporťákem, pokud nástavbu dáme čelem od rodiče), vypadá nádherně, světlá barva drží pěkně. Ale jde o mínusy: komfort jízdy pro dítě v terénu-hrůza-jezdíme převážně kostky, v létě jsem zkoušela mírný i horší terén a ten teda nedává, vrže konstrukce-ve skupince na FB mi bylo porazeno promazat-mazala jsem vše, co se dá a vrže konstrukce,přijde mi,že v kloubu, kola zadní v pohodě, přední se zasekávají a opotřebovávají, dřevěný dekor je hned odřený, přijde mi,že se hýblo uchycení nástaveb do strany (není vycentrované), sem tam se uvolní nějaký šroubek a je třeba dotáhnout.Asi půjde na reklamaci. Volila bych už jiný,ale možná jsem jen náročná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.19 20:11

@l.ufinka90 vubec nejste narocna. Dokud jsme meli hlubokou korbu bylo vse super, ale jak sme presli na sportak cely kocar se rozvrzal, zacaly povolovat srouby, podvozek cely nakrivo a dokonce nam vyjizdelo madlo. Po reklamaci je to teda v poradku ale uz bych nekoupila. Hlavne ty jo za ty penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.1.19 18:41

@OlivovaOliva Náš začal už s korbou…a taky mi přijde nakřivo…Mě nejvíc naštvala na FB jedna paní,která je prodává: prý za ty peníze,co bysme chtěli :) Za 18 a půl tisíce by se za mnou nemuseli lidé otáčet, jak mi vrže kočárek :lol: Jsem ráda,že nejsem blázen, přítel na kočárku chybu nevidí. Nj,ale on ho veze max. jednou týdně,že. Už jsme se i pohádali, poněvadž jsem ho chtěla prodat…(kočárek, ne přítele :D ) Asi taky zkusím reklamaci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.3.19 09:55

Moon scala

Dobrý den, je pravda, že je kočárek špatně ovladatelný pokud se sporťák otočí zády k nám. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
29.9.19 13:31

@l.ufinka90 Zdravím prosím vás píšete, že máte barvu kočárku cream, můžu se zeptat jak se udržuje? Např. V létě kdy léta spousty much a broučků, stačí přetřit mokrým hadříkem jak píšou nebo se musí vždy prát? Mám vybraný kočárek nuova, ale materiál je stejný, líbí se mi ty světle barvičky, ale mám strach z údržby. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí