Mooncup - bolí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
25.9.18 16:38

@kaja00 Fakt? Mě štvala hned na začátku, tak jsem ji zkrátila na půl, a zatím se zdá, že by to mohlo fungovat. Víc si teď netroufám, pod tíhou vidiny, jak půl hodiny v potu tváře lovím, a nemám to za co chytit :-D Někdo to prý totiž ustřihne komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.9.18 17:17

Ha, už jsem na to asi přišla. Zřejmě se mi ten kalíšek nečekaně „otevřel“ až asi po hodině, co byl zavedenej. Ale přesto fungoval, tak pohoda :-D Ještě mi nedá spát jedna věc - používáte kalíšky i na noc? Nějak mám zafixováno, že by to mohlo zvýšit riziko TSS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.9.18 22:35

@Žena Vlk jj, četla jsem to. Mě opravdu nevadí, naopak ze začátku bych bez ní nemohla být.
Na noc používám, nic jiného nepoužívám. Naopak je to skvělá věc na noc, mě zas přijde blbý mít celou noc tampon :think: a uprostřed noci se budit nehodlám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.9.18 08:59

@kaja00 No jasně, tampon bych na noc nedala vůbec. Tak ještě promyslím, zda si troufnu i přes noc, jinak jsem nadšená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.9.18 22:11

@Žena Vlk tak já ho dřív běžně mívala přes noc a právě musím říct, že ten pocit není dobrý. Kalich je na to fakt bezvadný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
27.9.18 13:04

mám přes noc a paráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie