Mop Boma-máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jančakecalka
14.12.14 12:37

Mop Boma-máte někdo?

Máte někdo tento mop, jste s ním spokojené?
Přemýšlím o něm, že si ho koupím, ale nenašla jsem žádnou recenzi, zatím.
Vyplatí se?
Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
14.12.14 12:40

Omlouvám se, přehmátla jsem se, má to být mop BONA ;)

• Citovat
  • Upravit
5822
14.12.14 15:52

@Jančakecalka Nemám, ale tento týden jsem o něm uvažovala, jenomže ho mám na lino a dlaždice a nenašla jsem do něho na tyto povrchy náplň. Jinak musím říci, že ač moc na peníze nekoukám, ty náhradní náplně i na mě jsou docela drahé. Nakonec jsem si objednala ten samý mop od viledy přes www.4home.cz a jsem max. spokojená, mám ho od pátku a ideální, může se tam dát jakákoli náplň i třeba jen voda, ale já si koupila tu jejich originál, cca 80,– a doporučuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.12.14 16:02

@jopo Jé,díky za typ, mrknu se a uvidím ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
9.3.16 08:25

Ahoj, mám ten mop doma a je teda super, vyhovuje mi a i dcera s ním ráda šmrdlá podlahu :D
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kde se na netu dají koupit ty náhradní náplně? U nás ve městě to sice prodávají, ale maj na prodejně většinou tak dvě balení, ale já si vždycky koupím tak čtyři najednou, abych tam dlouho nemusela jít. Chtěla jsem, jestli by mi to paní v prodejně neobjednala, ale ona že ne, že má vždy jen to, co jí přivezou :roll:
Tak bych si to chtěla koupit přes net, ale nanašla jsem kde :think:
Nevíte někdo, prosím? Díky moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
391
9.3.16 08:38

Ahoj. Mam doma tyden a jsem nadsena. Dle recenzi se do toho da dat taky jina napln. Az dopouzivam original chci do toho dat treba pronto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.3.16 08:43
@nico2 píše:
Ahoj. Mam doma tyden a jsem nadsena. Dle recenzi se do toho da dat taky jina napln. Az dopouzivam original chci do toho dat treba pronto

To jsem už taky zkoušela, ale nějak nevim, výsledek mi nepřišel nějak skvělej, máme doma dva malé psy a dítko, takže s tim uklízím někdy i víckrát za den. Známá do toho leje i jarovou vodu :),no, nevim, bojim se cokoliv zkoušet, máme na podlaze speciální lak, tak aby se nezničil :( Ten origoš mi přišel nejlepší.
Já jsem z něj taky nadšená, jde to s tim skvěle a nemusim se tahat s kýblem a ždímat mop, což s mýma problémama se zády to je výhra pro mě a naší holčinu to taky moc baví :* Dokonce i manžel si někdy rád přejede podlahu :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný