Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mám celkem de.bil.ní dotaz, ale co už.
Pořídila jsem si mop na vytírání podlahy a když vytírám, zbyde mi nějaký bordel a teď muj problém, když jsem vytírala hadrem, normálně jsem to setřela a vyhodila, ale s mopem? To se dělá jak?
Máte na to nějaký figl?
Vezmu na to kousek papírové utěrky/kapesníku/toaleťáku a hodím do koše.
Já pouštím těsně před vytíráním robota, tak mi fakt zůstávají jen osamělý kousky bordelu.
Vyluxuješ před tím
no můžeš to vymáchat v ty vodě, ale přijde mi to ekl teda.
Seberes to třeba ubrouskem. Měla ses zeptat dřív, poradila bych ti mop nekupovat ![]()
@mackA159 píše:
Seberes to třeba ubrouskem. Měla ses zeptat dřív, poradila bych ti mop nekupovat
co je špatného na mopu?
@MrsNorris píše:
Vezmu na to kousek papírové utěrky/kapesníku/toaleťáku a hodím do koše.Já pouštím těsně před vytíráním robota, tak mi fakt zůstávají jen osamělý kousky bordelu.
k tomu jsem taky došla, robota nemám
@mackA159 píše:
Seberes to třeba ubrouskem. Měla ses zeptat dřív, poradila bych ti mop nekupovat
taky nechápu, proč nekupovat?
@Veru1987 píše:
co je špatného na mopu?
Právě to, že nesbírá. Prostě podlahu nevytře jako hadr a dvě ruce.
@mackA159 píše:
Právě to, že nesbírá. Prostě podlahu nevytře jako hadr a dvě ruce.
tak já nejdříve povysávám než jdu vytírat… fakt důkladně. A záleží jaký mop, že? Takový ten třásňový třeba ani omylem… mám od leifheit dražší a nedám na něj dopustit…vytřeno mám dokonalé.
@Veru1987 píše:
tak já nejdříve povysávám než jdu vytírat… fakt důkladně. A záleží jaký mop, že? Takový ten třásňový třeba ani omylem… mám od leifheit dražší a nedám na něj dopustit…vytřeno mám dokonalé.
Taky vysavam, taky mám Leifheit…a stejně se to nevyrovná obyč hadru ![]()
@Veru1987 píše:
taky mám leifheit, jsem spokojená,
Tohle sbírání smetí do kýblu, kterým se pak vytírá, jsem nikdy moc nepochopila. ![]()
Ja nejdřív vysavam, přišlo mi strašně nechutné rovnou vytírat a hrnout tím mopem všechny drobky, vlasy a bordel ![]()
@mackA159 píše:
Taky vysavam, taky mám Leifheit…a stejně se to nevyrovná obyč hadru
tak nevím hadrem ručně prostě nevytírám…nemyslím si že podlahu mám doma špinavou…vytírám tak 1-2× týdně
@Kriss Tina píše:
Ja nejdřív vysavam, přišlo mi strašně nechutné rovnou vytírat a hrnout tím mopem všechny drobky, vlasy a bordel
tak tak.. a občas jak nahrnu nějaký prach co jsem vysavačem opomenula tak vezmu papírovým ubrouskem a do koše…