Koho na emiminu nemůžete vystát?

Klopotkova
7.6.22 22:53

Koho na e-miminu nemůžete vystát?

Přeji pěkný večer všem diskutujícím.
Nevím, zda tohle téma projde e-miminovskou cenzurou, pokud není vhodné, tak jej samozřejmě smažte.
Tohle téma zakládám vyloženě pro pobavení.
Je tady na e-miminu někdo, kdo je vám nesympatický, s kým nesouhlasíte nebo koho tady vyloženě nemůžete vystát?
Já tady mám asi 5 takových kandidátů.
Ano, tohle je virtuální svět, který netřeba brát až tak vážně, ale přesto… :P
Rozhodně bych nerada, aby z této diskuse vznikly hádky, urážky, osočování.
Pojďme si nalít čistého vína v naprosté slušnosti, půjde to?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
91
7.6.22 22:55
@Klopotkova píše:
Nevím, zda tohle téma projde e-miminovskou cenzurou, pokud není vhodné, tak jej samozřejmě smažte.
Je tady na e-miminu někdo, kdo je vám nesympatický, s kým nesouhlasíte nebo koho tady vyloženě nemůžete vystát?
Pojďme si nalít čistého vína v naprosté slušnosti, půjde to?

Tak téma této diskuze je jako dělané k tomu, aby vznikly hádky, urážky a osočování…

• načítám...
12503
7.6.22 22:56

@Klopotkova Když napíšu @Klopotkova, tak to je ok? :mrgreen:

• načítám...
Janli
7.6.22 23:00

Jednu takovou, co se tu před pár měsíci ve velkým stylu rozloučila, všem vysvětlila, jak jsme úplně tupý a ona s náma nechce mít nic společnýho… 8). A už je to tu zas…, že?

• Upravit
7188
7.6.22 23:03

Nesleduju to vylozene po nickach, některý názory mě vyloženě dokážou vytočit, ale že bych si je spojovala s nickem, to ne. Vadí mi spíš zbytečně útočný komentáře, zevšeobecňující a tak. Ale nerikam, že sama jsem svatá.

• načítám...
2721
7.6.22 23:05

Na emiminu nemůžu vystát sebe. Mám užitečnější a lepší věci na práci, ale furt sem lezu.

Jo a pak mi přijde, že starší osoby, tak 40+, jsou často usedlé až zapšklé a všude byly dvakrát (to já taky :lol:).

• načítám...
4400
7.6.22 23:08

Neberu si to osobně, takže mi žádná konkrétní uživatelka nevadí. Navíc si moc nepamatuju, kdo co psal :lol: Vím, že s některými souhlasím celkem často, jiné jsou v určitých tématech většinou v opozici, ale určitě proti nim nic nemám. Prostě jiné názory a hlavně, životní situace, zkušenosti.

• načítám...
36024
7.6.22 23:09

Tu anonymní 16 letou magorku co se furt bojí aby nebyla těhotná.

• načítám...
Janli
7.6.22 23:10
@Sedmnactnulajedna píše:
Na emiminu nemůžu vystát sebe. Mám užitečnější a lepší věci na práci, ale furt sem lezu.Jo a pak mi přijde, že starší osoby, tak 40+, jsou často usedlé až zapšklé a všude byly dvakrát (to já taky :lol:).

Jo, tebe taky nemůžu vystát! Jsi moudřejší, máš větší nadhled, líp formuluješ myšlenky než já… na tebe si ještě dám bacha :cert:

• Upravit
2721
7.6.22 23:11
@Janli píše:
Jo, tebe taky nemůžu vystát! Jsi moudřejší, máš větší nadhled, líp formuluješ myšlenky než já… na tebe si ještě dám bacha :cert:

A není ti 40+? :think: :)

• načítám...
Janli
7.6.22 23:14
@Sedmnactnulajedna píše:
A není ti 40+? :think: :)
:oops: jenom trochu… 8)
  • Upravit
14638
7.6.22 23:24
@JancaS84 píše:
Tu anonymní 16 letou magorku co se furt bojí aby nebyla těhotná.

Ježiši tak to jsme dvě, zrovna nedávno jsem uvažovala, jestli mě tu někdy někdo iritoval víc, než ona :roll: A to jsem se vzhledem k věku snažila být ze začátku opravdu empatická a pomoct jí, ale to se prostě nedá. A pak taky slečna, co má za přítele nešukavého pařmena a šílenou exku, se kterou běhají stejné závody.

• načítám...
5653
7.6.22 23:39
@Klopotkova píše:
Pojďme si nalít čistého vína v naprosté slušnosti, půjde to?

No, nemám to tak. Nemám žádný takový nick. Zdá se mi to tak lepší. Když něco čtu, je mi fuk, kdo to napsal, záleží na tom, co píše. Nemám problém osrdíčkovat v diskuzích názor někoho, kdo mě nesnáší.

• načítám...
TRG
5494
7.6.22 23:47

Musím přiznat, že mám spíš alergii na určitý typ témat a názorů.
Tématům se člověk celkem snadno vyhne a v diskusích na určité téma rovnou přeskakuju určité nicky.

Poslední dobou mě vytáčí ty otázky neschopných vysokoškoláků, kteří ani nenapíšou na kterou chodí školu, nezkusí se zeptat spolužáků, googlit, cokoliv (!) a rovnou tu shání odpověď na problém s jejich zanedbanými povinnostmi (krom jedné nedávné výjimky na státnicovou otázku). :lol:

A taky se tu dneska v diskusi o „na co mám nárok“ mihla moje oblíbená věta: „Já jsem si to zjišťovala, ale každej říká něco jinýho, tak jsem se chtěla zeptat ještě tady.“ (Čti: byla jsem líná zadat ten samý dotaz do Googlu a pročíst první dva až tři odkazy. Že bych si zavolala na úřad, to nehrozí.)

Ale diskuse o obavách z těhotenství taky stály za to. A štítná žláza byla dost frustrující. Ale tam mi bylo zakladatelky nakonec snad spíš líto.

• načítám...
TO_IT
7.6.22 23:54

Ano, zde na emiminu je někdo, koho nemohu vystát.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu