Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janli píše:
Jednu takovou, co se tu před pár měsíci ve velkým stylu rozloučila, všem vysvětlila, jak jsme úplně tupý a ona s náma nechce mít nic společnýho…. A už je to tu zas…, že?
Ano. Dokazala sproste urazit kdekoho, s velkym humbukem odejit tesne pred tim, nez by ji admin zrejme zablokoval, a pak se vratit, delat jakoze nic (nectu tady vsechno, mozna se nekde omluvila, ale nevim o tom), tak to je material. ![]()
Ale teda nemam pocit, ze bych ji nemohla vystat, diskuse az tak neprozivam, jen je smesna a trapna.
Jednu nejmenovanou evidentne erudovanou specialni pedagozku, ktera v tom oboru i pracuje, ale postizenym detem a jejich rodicum nepreje prispevek na peci a dalsi vyhody nebo penize plynouci z toho, ze maji postizene dite. Postizeni (dle jejiho nazoru) jsou prakticky jen pritez pro spolecnost a neprinaseji ji hodnoty, ktere prinaseji talentovane deti (jako ma ona). Vsechny, a to i jen trochu odlisne deti, se podle ni, maji vzdelavat oddelene od ostatni deti. Jsou to takove znepokojive nazory zjevne inteligentniho cloveka (pracujiciho v tomto oboru), ktery logicky argumentuje. Nechape, ze vsechny maminky by rady vymenily ty prispevky od statu za to, aby mely zdrave dite.
Asi 5 kandidátek, rádoby chytračky z úřadů a jedna, která dobré rady nedává a jediné na co má buňky je český jazyk.
Štvou mě založené diskuse na téma, kdy trpí dítě, nicméně zakladatelka si myslí, že nikoli, že má přeci vše. Tak to nemá a to mi hodně vadí, že ta dotyčná nemá dostatek sebereflexe.
Štvou mě založené diskuse s prilozenou fotkou dítěte. To je enormně hloupé chování.
Ujeté jsou diskuse precitlivelych těhotných, jakože najednou se svět skrz ně musí zákonitě změnit ![]()
Rovněž postrádám logiku u diskusí, kdy se něco dítěti stane a místo toho, aby to řešil doktor, tak tady ztrácí čas. Sice mají svědomí černo černé, ale místo toho aby vzaly děcko k doktorovi, tak kejhají tady ![]()
Vadí mi tady jedno klovající hejno, co se pravidelně slétává a klove. Jedna z nich k tomu obcas vynáší informace z uzavřené skupiny, ale tu úplně ignoruju.
@Trojlístek píše:
Asi 5 kandidátek, rádoby chytračky z úřadů a jedna, která dobré rady nedává a jediné na co má buňky je český jazyk.Štvou mě založené diskuse na téma, kdy trpí dítě, nicméně zakladatelka si myslí, že nikoli, že má přeci vše. Tak to nemá a to mi hodně vadí, že ta dotyčná nemá dostatek sebereflexe.
Štvou mě založené diskuse s prilozenou fotkou dítěte. To je enormně hloupé chování.
Ujeté jsou diskuse precitlivelych těhotných, jakože najednou se svět skrz ně musí zákonitě změnit
Rovněž postrádám logiku u diskusí, kdy se něco dítěti stane a místo toho, aby to řešil doktor, tak tady ztrácí čas. Sice mají svědomí černo černé, ale místo toho aby vzaly děcko k doktorovi, tak kejhají tady
Nejspíš myslíme stejnou chytračku, která umi poukazovat pouze na gramatické chyby. Ta je „chytrá“ až na půdu, ale argument žádný. Jediné co umí, je pouze urážet.
@Trojlístek píše:
Asi 5 kandidátek, rádoby chytračky z úřadů a jedna, která dobré rady nedává a jediné na co má buňky je český jazyk.Štvou mě založené diskuse na téma, kdy trpí dítě, nicméně zakladatelka si myslí, že nikoli, že má přeci vše. Tak to nemá a to mi hodně vadí, že ta dotyčná nemá dostatek sebereflexe.
Ujeté jsou diskuse precitlivelych těhotných, jakože najednou se svět skrz ně musí zákonitě změnit
Rovněž postrádám logiku u diskusí, kdy se něco dítěti stane a místo toho, aby to řešil doktor, tak tady ztrácí čas. Sice mají svědomí černo černé, ale místo toho aby vzaly děcko k doktorovi, tak kejhají tady
Asi vim, kterou myslis
![]()
@Pitaya1 píše:
Vadí mi tady jedno klovající hejno, co se pravidelně slétává a klove. Jedna z nich k tomu obcas vynáší informace z uzavřené skupiny, ale tu úplně ignoruju.
Jojo, rozeserou to vsude ![]()
Mně taky jedna vadí. Je prakticky v každé diskuzi a je to obdivuhodná směsice absence netolerance, nesvobody, zabedněnosti a jájínkovství.
@Klopotkova Většinu pánského osazenstva az na 2…
Příspěvek upraven 08.06.22 v 09:48
Mě vadí jedna jediná, protože je evidentně nemocná a nikdo ji to nedokáže vysvětlit.
Zakládá stále dokola diskuzi o možnosti nákazy listeriozou v těhotenství. Mění jen rizikové jídlo, co snědla a nebo stadium těhotenství.
Ostatní… Jsem tu 12 let, takže se tu vystřídalo ledacos.
No a pak mě nebaví už Klopotková, která založila tuto diskuzi a teď budu jen čekat, kdy se dozvím cosi o lízání zadků. ![]()
Pak mě přijdou úplně pitomé dotazy, jestli se může nechat omáčka v hrnci na sporáku, chladnout o hodinu déle apod.
@Freeandwild píše:
Ta s tím mexickým chirurgem
Náhodou, ta je boží!
Vadí mi klopotkova.
@inkakřivák píše:
Náhodou, ta je boží!
Vadí mi klopotkova.
Mně vadí š Ty, jsi prostě křivák.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat