Koho na emiminu nemůžete vystát?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1709
8.6.22 09:32
@Yorkmut píše:
Ja to klidne napisu. U pripspevku Lucie Sx nebo jak, se mi chce vetsinou zvracet. Pro me je az desiva.

Mam to úplně stejně.

• načítám...
12635
8.6.22 09:37

@Klopotkova @unuděná Dobrá schýza, ty jo. :lol:

• načítám...
35414
8.6.22 09:42
@Yorkmut píše:
Ja to klidne napisu. U pripspevku Lucie Sx nebo jak, se mi chce vetsinou zvracet. Pro me je az desiva.

Mluvis mi z duse. Vlastne me tolik jako ona neirituje nikdo. Asi hlavne proto, jak se rada vyjadruje k jednomu konkretnimu tematu ( a jeste se pasuje do role odbornika, zrejme z google univerzity). Jeji paranoidni konstrukce jsou neuveritelne ( ale pro nektere jedince zjevne bohuzel uveritelne)

• načítám...
33969
8.6.22 09:43
@Betty MacDonald píše:
Asi tak, přece jen je to anonymní prostředí a všechny a všechno je třeba brát s rezervou, vždyť tady se toho dá napsat…
Samozřejmě, jsou tu i tací, které mám ráda a dokonce je znám, vím že jsou skuteční a na nic si nehrají.
Pak je tu pár takových, co mají smysl pro humor, s těmi se bavím báječně.
Pak je tu pár takových, co mi nesedí názorově, to se stává. A taky pár těch, co jsou mi nesympatičtí… A nakonec ta proti všem :mrgreen:

Přesně tak :palec: :palec:

• načítám...
28075
8.6.22 09:47

Díky tomu, že je popsáno jen šest stránek jsem si dal práci a přečetl všechno. Jsem celkem zklamán z několika postřehů.
Konečně založené téma, kdy je vidět tak trochu jednotlivé povahy v reále.
Někteří chodí jako kočka kolem horké kaše a ne a ne konkretizovat. Bojíte se? Proč? Tady ve viruálu vám nikdo nic neudělá. Tady ne.
Ty odvážnější a to jsou převážně pisatelky se semo tamo odváží a nějaké jméno ze sebe vyklopí, ale se spoustou odůvodnění, na které se nikdo neptá.
Protože znám jak pánské pracující kolektivy, tak i dámské pracující kolektivy, tak tu je nejvíce vidět, že se ženy zmiňují nejvíce o svých spolupisatelkách. Žeby opačné pohlaví je natolik naplňovalo a z tohoto důvodu na ně zapomnělo? My pánové jsme tak trochu šejdrem, což je pro mě zklamání, neboť jsem čekal, že se mezi nenáviděnými i já objevím.
Takže za sebe. Mě tu nevadí nikdo. Proč taky. Z reálného pohledu takovéto diskuze stejně jako jiné weby neodpovídají reálné pravdě. Jeden je pro někoho dobrý, jiný zase ne. A po zkušenostech jsem došel ke zjištění a věřím, že mě dají někteří za pravdu je rozdíl se projevit ve virtuálu a v reálu. Někdo to tu bere vážně, hned omdlévá z toho, že něco není dle jeho představ, jiný se tomu zasměje. Sto různých lidí, sto různých povah. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
80220
8.6.22 10:01

@VitaminC A co se divíš? Ty mladé jsou šílené. Třeba ta moje, prý jezdím moc často. Jak často? Vždyť já tam jsem jen tak čtyřikrát do týdne, a kolikrát přijedu až před obědem! Nechápu komu to může vadit. A jak se chová k mému synkovi! Vždyť ona mu ani knedlíky a maso na talíři nenakraji, jako já. A kafe? Jsem si všimla mockrát, že mu nerozmuchala cukr. K tomu přece nemůžu mlčet. A vnoučata tyra, přivezu jim pár čokolád a hned jim to bere. A co ztropila za scénu v cukrárně, když jsem dala malé napít kávy, to byla ostuda. Teď chodím bez ní a hezký si to užijeme. Děti dostanou milovanou kolu, napít kafe ( dostávají jen kvalitní preso, to si nemyslí, já na nich nešetřím), nějaký zákusek, zmrzlinu a na cestu, aby jim nevyhlásilo, pytlíček bonbónů a čokoládu. A tuhle v zoo, to bylo teprve krásné.

• načítám...
ludmilaadamkova
8.6.22 10:13

@opozice demnetní trolové bohužel nejdou konkretizovat, protože nemám kapacitu a ani nechci si pamatovat na jejich nicky. Navíc často ty nicky mění neb třeba dostanou ban.

Je mi líto že ti nemůžu dát konrétní odkazy případně i odkazy na diskuze když to chceš mít nutně přesně popsané co kdo kdy kde a jak a proč.

• Upravit
8880
8.6.22 10:14

Já mám pocit, že tu sedím porad, a přesto tu místní osazenstvo vlastně neznám. Jako jo, mám nějaký nicky, který si už pamatuju, ale že by mi nekdo v hlavě ležel až natolik, že bych ho nemohla vystát… nebo možná jo, Ou už preskakuju a nečtu. Stejně tak většinu chlapů, u těch mi fakt není jasný, proč tu jsou.

• načítám...
28075
8.6.22 10:21
@ludmilaadamkova píše:
@opozice demnetní trolové bohužel nejdou konkretizovat, protože nemám kapacitu a ani nechci si pamatovat na jejich nicky. Navíc často ty nicky mění neb třeba dostanou ban.Je mi líto že ti nemůžu dát konrétní odkazy případně i odkazy na diskuze když to chceš mít nutně přesně popsané co kdo kdy kde a jak a proč.

nejde o odkazy, ty nic neřeší, ale tak nějak jsem myslel, že se objeví více jmen. :mrgreen: :think:

• načítám...
53190
8.6.22 10:22
@opozice píše:
nejde o odkazy, ty nic neřeší, ale tak nějak jsem myslel, že se objeví více jmen. :mrgreen: :think:

Ty jsi taky žádné neuvedl :P

• načítám...
15432
8.6.22 10:23
@Yorkmut píše:

Souhlasím

• načítám...
6920
8.6.22 10:27

Nemám ráda Klopotkovou a Vitamin C. To raději prchám…

• načítám...
Janli
8.6.22 10:28

@opozice v jednom tě opravím. Tohle odpovídá pravdě víc než realita. Ne to, co o sobě lidi napíšou, ale to, jak se projevují. Tady vidíš až do hloubi jejich duše. Tady ti napíšou, co si skutečně myslí. Tenhle web mi dává lepší obrázek o smýšlení lidí než jakejkoliv psychologickej výzkum.

• Upravit
28075
8.6.22 10:28
@unuděná píše:
Ty jsi taky žádné neuvedl :P

Já jsem psal, že mě nevadí nikdo. Tak nemám co uvádět. Když to shrnu, tak jste mě sympa všichni. I za různé dohady, protože, jak by ten svět vypadal, kdyby všechno bylo OK. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
53190
8.6.22 10:30
@opozice píše:
Já jsem psal, že mě nevadí nikdo. Tak nemám co uvádět. Když to shrnu, tak jste mě sympa všichni. I za různé dohady, protože, jak by ten svět vypadal, kdyby všechno bylo OK. :mrgreen: :nevim:

No ale ty, které konkrétní nicky neuvedly, psaly totéž co ty - že jim buď nikdo nevadí, neberou si to osobně, nebo jim vadí určité skupiny lidí (trollové, anonymové, muži atd.) :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu