Koho na emiminu nemůžete vystát?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4785
8.6.22 10:30
@cecetka píše:
To je ktera? :nevim:

Těch diskuzí bylo víc, ale je to třeba tahle
https://www.emimino.cz/…orem-458308/
nebo tahle
 https://www.emimino.cz/…naty-460513/

Neustále tam řeší, že jí moc nepíše a co mu má napsat ona, že jí tvrdil, že je rozvedený, ale nakonec má doma manželku, s kterou to ale samozřejmě vůbec neklape. Je z něj úplně hotová, protože je to doktor a zdá se, že má prachy :D

• načítám...
9092
@Yorkmut píše:
Ja to klidne napisu. U pripspevku Lucie Sx nebo jak, se mi chce vetsinou zvracet. Pro me je az desiva.

Mně se z ní teda nechce zvracet, ale taky mi vadí, že se staví do role odborníka skoro na cokoliv a přitom mi přijde docela hloupá.

• načítám...
7209

Já mám dvě. První je dáma, kterou ne že bych nemohla vystát, ale přijde mi taková…úchylná až slizká, ale přitom všem hraje velkou dámu. Druhou už tu moc nevídám a ta bývá vždycky protivná, útočná a uráží.

• načítám...
Klopotkova
8.6.22 10:32

Pokud někdo chcete moji upřímnost, tady ji máte :mrgreen:, vadí mi níže napsaní uživatelé
Paní Kadrnožková, dříve Kačus82, nyní reinkarnovaná pod jiným nickem, je mi velmi nesympatická, vadí mi její charakter

• její věrná kamarádka, pokud se ještě nepohádaly a to je sirikit, někdy taky zvaná jako babča sirikit - paní je důležitá, jak lejno na lopatě, stará, dobrá Aenne, již dávno reinkarnovaná pod jiným nickem s ní měla velké problémy, které se řešily
  • taky jedna - takové jsou tady podobného nicku dvě, ta, která mi vadí má fotku Hurvínka, vadí mi, protože si vždy něco vydedukuje v hlavě a udává to jako pravdu a přitom je vedle, jak ta jedle, nesedí mi její styl humoru
  • uživatelka Kfětoslava, ta na mě útočí, kde může, říká, že ze mě zvrací, když přece z něčeho a z někoho zvracím, tak se tomu, co mi zvracení způsobuje, vyhnu, ta paní evidentně ráda zvrací, protože moje diskuse a do diskusí, kde píši, na mě útočí neustále
  • potom se tady najdou další, asi tak 3 kusy, ty mi jsou nesympatické
  • z mužů je to Kalamity John - jeho styl humoru mi nesedí, je mi nesympatický, když jsem viděla jeho fotku, kterou někdy na jaře někam vložil veřejně, tak jsem se musela smát
  • dále z mužů Veselej kluk, toho už ani nečtu, je to o ničem
  • Upravit
28075
8.6.22 10:32
@unuděná píše:
No ale ty, které konkrétní nicky neuvedly, psaly totéž co ty - že jim buď nikdo nevadí, neberou si to osobně, nebo jim vadí určité skupiny lidí (trollové, anonymové, muži atd.) :nevim:

Ta anonymy aby byl čert dlužen. Ano, to je pravda, na anonymy se dát odkat nemůže. Jedině snad na nás chlapy. Na druhou stranu a tak to v reále je. To co ženám vadí na jiných ženách a tím mám namysli především diskuze, tak to chlapům odpouštějí. :roll:

• načítám...
Klopotkova
8.6.22 10:33
@Serpentini píše:
Mně se z ní teda nechce zvracet, ale taky mi vadí, že se staví do role odborníka skoro na cokoliv a přitom mi přijde docela hloupá.

Mně Lucie přijde super, k ní tady vzhlížím, třeba tak, jako k Marťance 1983.

• Upravit
9092
8.6.22 10:41

Jinak mi přijde, že tu každý má občas slabší den. Kolikrát si říkám „co zrovna tahle blbne“ :nevim: Já ale taky občas přestřelím :oops: jo a jedna uživatelka mě ráda poučuje, moralizuje a usměrňuje, asi jí něčím vadím :mrgreen:

• načítám...
28075
8.6.22 10:45
@Serpentini píše:
Jinak mi přijde, že tu každý má občas slabší den. Kolikrát si říkám „co zrovna tahle blbne“ :nevim: Já ale taky občas přestřelím :oops: jo a jedna uživatelka mě ráda poučuje, moralizuje a usměrňuje, asi jí něčím vadím :mrgreen:

Ti, co to zde myslí smrtelně vážně, tomu bych s tím slabším dnem věřil. Jsou tu i jiní, kteří to zase tak vážně tady neberou a ti si ty slabší dny vytváří cíleně. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
4223
8.6.22 10:50

Mě tak nějak nevadí nikdo. Už si dost nicků pamatuju. Já většinou pročítám diskuze, které mě zaujmou, ale většinou, než stihnu zareagovat, tak se posune diskuze někam jinam. Takže se stane, že i napíšu příspěvek, který následně smažu a jen čekám, až někdo odpoví stejně, jen to lépe formuluje, než já…

• načítám...
22074
8.6.22 10:54
@opozice píše:
Někteří chodí jako kočka kolem horké kaše a ne a ne konkretizovat. Bojíte se? Proč? Tady ve viruálu vám nikdo nic neudělá. Tady ne.

Ono je to psaní konkrétních nicků takové ošemetné… dost často se to pak zvrhne v hádky a vzájemné napadání, až to skončí zamčením diskuse adminy… takových diskusí už tu bylo, že bys je nespočítal.

Nicméně ať máš radost, mně osobně vadí jediná uživatelka, a to Pears206 - tu považuji za sice velmi chytrou, ale lidsky neuvěřitelně plochou a zlou osobu… a vypěstovala jsem si na ni takovou alergii, že diskuse, v nichž se objeví, raději zavírám. Jinak je to tak nějak jako v reálu, s někým mám podobné vidění světa, s někým se neshodnu nikdy :D

Příspěvek upraven 08.06.22 v 10:54

• načítám...
5654
8.6.22 10:54
@Serpentini píše:
Jinak mi přijde, že tu každý má občas slabší den. Kolikrát si říkám „co zrovna tahle blbne“ :nevim: Já ale taky občas přestřelím :oops: jo a jedna uživatelka mě ráda poučuje, moralizuje a usměrňuje, asi jí něčím vadím :mrgreen:

Takových „vychovatelek"mám já zde vícero. Něco ve stylu, „čéče, to přece není možný, abys byla tak blbá." :lol:

• načítám...
28075
8.6.22 10:57
@BohunkaP píše:
Ono je to psaní konkrétních nicků takové ošemetné… dost často se to pak zvrhne v hádky a vzájemné napadání, až to skončí zamčením diskuse adminy… takových diskusí už tu bylo, že bys je nespočítal.

Nicméně ať máš radost, mně osobně vadí jediná uživatelka, a to Pears206 - tu považuji za sice velmi chytrou, ale lidsky neuvěřitelně plochou a zlou osobu… a vypěstovala jsem si na ni takovou alergii, že diskuse, v nichž se objeví, raději zavírám. Jinak je to tak nějak jako v reálu, s někým mám podobné vidění světa,s někým se neshodnu nikdy :D

Příspěvek upraven 08.06.22 v 10:54

vše je o diskuzi, jak píšeš i s tím, co se neshodnu, tak se přece nebudeme hned posílat do (-!-). V reálu to nejde, možná v hospodě ano. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
7209
8.6.22 10:57
@Klopotkova píše:
Pokud někdo chcete moji upřímnost, tady ji máte :mrgreen:, vadí mi níže napsaní uživatelé
Paní Kadrnožková, dříve Kačus82, nyní reinkarnovaná pod jiným nickem, je mi velmi nesympatická, vadí mi její charakter
  • její věrná kamarádka, pokud se ještě nepohádaly a to je sirikit, někdy taky zvaná jako babča sirikit - paní je důležitá, jak lejno na lopatě, stará, dobrá Aenne, již dávno reinkarnovaná pod jiným nickem s ní měla velké problémy, které se řešily
  • taky jedna - takové jsou tady podobného nicku dvě, ta, která mi vadí má fotku Hurvínka, vadí mi, protože si vždy něco vydedukuje v hlavě a udává to jako pravdu a přitom je vedle, jak ta jedle, nesedí mi její styl humoru
  • uživatelka Kfětoslava, ta na mě útočí, kde může, říká, že ze mě zvrací, když přece z něčeho a z někoho zvracím, tak se tomu, co mi zvracení způsobuje, vyhnu, ta paní evidentně ráda zvrací, protože moje diskuse a do diskusí, kde píši, na mě útočí neustále
  • potom se tady najdou další, asi tak 3 kusy, ty mi jsou nesympatické
  • z mužů je to Kalamity John - jeho styl humoru mi nesedí, je mi nesympatický, když jsem viděla jeho fotku, kterou někdy na jaře někam vložil veřejně, tak jsem se musela smát
  • dále z mužů Veselej kluk, toho už ani nečtu, je to o ničem

A mě máš ráda, že? :mrgreen:

• načítám...
28075
8.6.22 11:00
@Popeladym píše:
Takových „vychovatelek"mám já zde vícero. Něco ve stylu, „čéče, to přece není možný, abys byla tak blbá." :lol:

nj, to tě přece nemůže urazit. Z člověka to vypadne ani neví jak. No tu svoji mluvu přenáší sem. Představ si, že když mě bylo cca 17,18 roků, tak jsem šílel, když kamarád něco řekl o své babičce -bába- tak ji pojmenovával. Oni v rodině se tak vyjadřovali, my ne. :nevim:

• načítám...
Klopotkova
8.6.22 11:03
@GabinkaCh píše:
A mě máš ráda, že? :mrgreen:

Ty máš fakt problém se sebevědomím, tEBE NEŘEŠÍM, JSI MI VOLNÁ.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí

Osadníci z Katanu