Rande s doktorem

Anonymní
17.3.22 17:52

Rande s doktorem

Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.

Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13215
17.3.22 17:58

Jestli to chceš někam posunout, tak nepiš. To on má uhánět tebe. Nedělej ze sebe snadnou kořist. O to větší cenu pak budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
17.3.22 18:03
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?

Jsi si jistá, že je to doktor? Ještě chybí, aby z tebe začaltahat peníze :mrgreen:
Jo, to že jsi nešla k němu, ho odradilo, už určitě loví jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 18:04

@arinecka ano, jsem si jistá. Ale proč by loví jinde, když jsem mu rekla, ze o vikendu přijdu?

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
3912
17.3.22 18:05
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?

Je to normální po schůzce, která nevedla k sexu.

Vykašli se na něj, bude Tě mít jen na sex. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.3.22 18:05

A kdybyses s nim vyspala a on komunikoval takhle, tak byses citila lip? Nepis mu, bud se ozve sam, nebo nic..taky jsi mohla byt dalsi zarez…pokud ses s nim chtela vyspat a mrzi te, ze uz se to nestane, tak jsi mela jit k nemu bez ohledu na budoucnost…nech tomu volny prubeh, neuhanej a randi dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
17.3.22 18:06
@Anonymní píše:
@arinecka ano, jsem si jistá. Ale proč by loví jinde, když jsem mu rekla, ze o vikendu přijdu?Zakl.

Ale on chtěl sex včera. Ne dneska. Ne zítra. Ne pozítří. Včera. A není teda o co stát když nemůže počkat dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 18:08

@K2 8611

Můžeš to rozvést? Proč je to normální po schůzce, která nevedla k sexu? Ví, ze jsem rekla, ze o víkendu přijdu

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
984
17.3.22 18:10

Pokud jsi v pohodě s tím, že půjde jen o sex, tak bych to neřešila. A pravděpodobně to tak vnímá taky, že nepíše…nemusí se snažit, pakliže jste se domluvili na víkend…hotovka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 18:15

@LenaNell

No, jsem ok s tím, ze by to bylo jen na sex..ale cítím se rozhodne na víc.. vůbec netuším, jak to vidí on..

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
5950
17.3.22 18:15

A co by ti měl psát? Na sexu domluvený jste, tak co by řešil… spíš mi přijde, že ty na ten výhradně sexuální vztah připravená nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 18:18

@blobfish

Jak říkám, vůbec netuším, jak to vidí…nic jsme si k tomu neřekli… je to latino, oni jsou hrozne horkokrevni, takže asi i ty pěkné věci, co mi včera řekl, musím brát s rezervou.. :think:

• Citovat
  • Upravit
10863
17.3.22 18:19
@Anonymní píše:
@blobfishJak říkám, vůbec netuším, jak to vidí…nic jsme si k tomu neřekli… je to latino, oni jsou hrozne horkokrevni, takže asi i ty pěkné věci, co mi včera řekl, musím brát s rezervou.. :think:

No jste domluveni na ten sex, tak ted asi pracuje na dalsich zenach. :nevim:
Ty mu to asi rusit nebudes, kdyz nenapise, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.3.22 18:21

Nechala bych ho byt, at se snazi. Jen z toho mam pocit, ze vztaj z toho nebude, mozna tak milenecky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
17.3.22 18:24
@Anonymní píše:
@LenaNell

No, jsem ok s tím, ze by to bylo jen na sex..ale cítím se rozhodne na víc.. vůbec netuším, jak to vidí on..

Zakl.

To chápu, přece jen jsme rády dobývány, tak či tak, ať jde jen o sex nebo ne…Každopádně bych čekala alespoň sms před domluveným víkendem. Pokud by nenapsal, zda víkend platí a alespoň, že se třebas těší, sama bych nepsala a nechodila. Na rovinu jste si neřekli…hele mezi námi půjde jen o to jedno, takže počkej a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí