Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to chceš někam posunout, tak nepiš. To on má uhánět tebe. Nedělej ze sebe snadnou kořist. O to větší cenu pak budeš mít.
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?
Jsi si jistá, že je to doktor? Ještě chybí, aby z tebe začaltahat peníze ![]()
Jo, to že jsi nešla k němu, ho odradilo, už určitě loví jinde.
@arinecka ano, jsem si jistá. Ale proč by loví jinde, když jsem mu rekla, ze o vikendu přijdu?
Zakl.
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?
Je to normální po schůzce, která nevedla k sexu.
Vykašli se na něj, bude Tě mít jen na sex. ![]()
A kdybyses s nim vyspala a on komunikoval takhle, tak byses citila lip? Nepis mu, bud se ozve sam, nebo nic..taky jsi mohla byt dalsi zarez…pokud ses s nim chtela vyspat a mrzi te, ze uz se to nestane, tak jsi mela jit k nemu bez ohledu na budoucnost…nech tomu volny prubeh, neuhanej a randi dal
@Anonymní píše:
@arinecka ano, jsem si jistá. Ale proč by loví jinde, když jsem mu rekla, ze o vikendu přijdu?Zakl.
Ale on chtěl sex včera. Ne dneska. Ne zítra. Ne pozítří. Včera. A není teda o co stát když nemůže počkat dva dny.
Můžeš to rozvést? Proč je to normální po schůzce, která nevedla k sexu? Ví, ze jsem rekla, ze o víkendu přijdu
Zakl.
Pokud jsi v pohodě s tím, že půjde jen o sex, tak bych to neřešila. A pravděpodobně to tak vnímá taky, že nepíše…nemusí se snažit, pakliže jste se domluvili na víkend…hotovka..
No, jsem ok s tím, ze by to bylo jen na sex..ale cítím se rozhodne na víc.. vůbec netuším, jak to vidí on..
Zakl.
A co by ti měl psát? Na sexu domluvený jste, tak co by řešil… spíš mi přijde, že ty na ten výhradně sexuální vztah připravená nejsi.
Jak říkám, vůbec netuším, jak to vidí…nic jsme si k tomu neřekli… je to latino, oni jsou hrozne horkokrevni, takže asi i ty pěkné věci, co mi včera řekl, musím brát s rezervou.. ![]()
@Anonymní píše:
@blobfishJak říkám, vůbec netuším, jak to vidí…nic jsme si k tomu neřekli… je to latino, oni jsou hrozne horkokrevni, takže asi i ty pěkné věci, co mi včera řekl, musím brát s rezervou..
No jste domluveni na ten sex, tak ted asi pracuje na dalsich zenach. ![]()
Ty mu to asi rusit nebudes, kdyz nenapise, ne?
Nechala bych ho byt, at se snazi. Jen z toho mam pocit, ze vztaj z toho nebude, mozna tak milenecky ![]()
@Anonymní píše:
@LenaNellNo, jsem ok s tím, ze by to bylo jen na sex..ale cítím se rozhodne na víc.. vůbec netuším, jak to vidí on..
Zakl.
To chápu, přece jen jsme rády dobývány, tak či tak, ať jde jen o sex nebo ne…Každopádně bych čekala alespoň sms před domluveným víkendem. Pokud by nenapsal, zda víkend platí a alespoň, že se třebas těší, sama bych nepsala a nechodila. Na rovinu jste si neřekli…hele mezi námi půjde jen o to jedno, takže počkej a uvidíš…
Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.
Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?