Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hecate píše:
Tinder Swindler.
to jsem viděla minulý týden
masakr
A v čem je tak podstatné, že to byl údajně doktor? Prostě to byl typek, co chtěl snadno sex, nic vážného od toho určitě nečekej.
@Freeandwild píše:
A v čem je tak podstatné, že to byl údajně doktor? Prostě to byl typek, co chtěl snadno sex, nic vážného od toho určitě nečekej.
Kdyby jí řekl, že je uklízeč v márnici, tak jí bude lámat, aby vůbec přišla. A pravděpodobně bez pozitivního výsledku.
Ale jako neurochirurg si hned zvýšil pravděpodobnost, že s ním půjde.
Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála
. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla
. Mám už dvě malé děti, on si muze na vztah najít proste koho chce. To je take problem, vždy se strašně podcenuji a myslím, ze už me nikdo nikdy na vztah chtít nebude
.A holky, je neurochirurg, to nemá cenu řešit, vím kde pracuje, jsem take v branži. Ta chemie mezi námi je neuvěřitelná, až me to překvapilo. Muže být pravda, ze takhle vrka do každé druhé…ale stojí mi to i za ‘jen’ sex
Zakl
Příspěvek upraven 17.03.22 v 20:40
Hele, budu úplně upřímná…me to teda hodně vzrušuje, že je čím je…prostě to tak je
, ne vzhledem kvůli financím, ale proste je to turn on ![]()
Zakl
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla
. Mám už dvě malé děti, on si muze na vztah najít proste koho chce. To je take problem, vždy se strašně podcenuji a myslím, ze už me nikdo nikdy na vztah chtít nebude
.A holky, je neurochirurg, to nemá cenu řešit, vím kde pracuje, jsem take v branži. Ta chemie mezi námi je neuvěřitelná, až me to překvapilo. Muže být pravda, ze takhle vrka do každé druhé…ale stojí mi to i za ‘jen’ sex
Zakl
Tak si trochu ver a chtej vic
. O sex myslim stejne neprijdes.
@Anonymní píše:
@arinecka ano, jsem si jistá. Ale proč by loví jinde, když jsem mu rekla, ze o vikendu přijdu?Zakl.
Protože nejsi jediná, které šeptá v autě, že je úžasná. Prostě je to jeho koníček a má rozjeto na více stran bez ohledu na to, jestli mu dáš nebo nedáš
Tvl, neurochirurg…proč je to pokaždý neurochirurg. Proč né aspoň projednou kožař nebo gastroenterolog??? ![]()
@Diagnoza2 píše:
Tvl, neurochirurg…proč je to pokaždý neurochirurg. Proč né aspoň projednou kožař nebo gastroenterolog???
Nebo pilot. Já chci pilota.
@Anonymní píše:
@KfětoslavaTak snad šeptat nepřestane 😋
Zakl
Pokud ti teda nevadí být zářezem na pažbě, tak si myslím užiješ šeptání i sex.
Zdá se mi, že se chová zcela standardně ve stylu: “mám tě jen na sex”. Vždy sleduj jak se chová, ne co říká. Lidi toho dovedou nakecat…
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla
Zakl
Tak si to užívej, dokud s tebou doktor bude a nehleď na tady ty zapšklé staré panny, které tady píšou, že matky už nesexují…
@Anonymní píše:
Zakl
Jasněže se ozve, ještě nezasunul
. Spíš bude zajímavé, co bude pak
A užij si to, určitě to bude super
Kdy to máte?