Rande s doktorem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
17.3.22 20:06
@Hecate píše:
Tinder Swindler :-).

to jsem viděla minulý týden 8o masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
17.3.22 20:14

A v čem je tak podstatné, že to byl údajně doktor? Prostě to byl typek, co chtěl snadno sex, nic vážného od toho určitě nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
17.3.22 20:35
@Freeandwild píše:
A v čem je tak podstatné, že to byl údajně doktor? Prostě to byl typek, co chtěl snadno sex, nic vážného od toho určitě nečekej.

Kdyby jí řekl, že je uklízeč v márnici, tak jí bude lámat, aby vůbec přišla. A pravděpodobně bez pozitivního výsledku. ;) Ale jako neurochirurg si hned zvýšil pravděpodobnost, že s ním půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 20:37

Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála :lol:. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla :?. Mám už dvě malé děti, on si muze na vztah najít proste koho chce. To je take problem, vždy se strašně podcenuji a myslím, ze už me nikdo nikdy na vztah chtít nebude :,(.A holky, je neurochirurg, to nemá cenu řešit, vím kde pracuje, jsem take v branži. Ta chemie mezi námi je neuvěřitelná, až me to překvapilo. Muže být pravda, ze takhle vrka do každé druhé…ale stojí mi to i za ‘jen’ sex

Zakl

Příspěvek upraven 17.03.22 v 20:40

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.22 20:39

@K2 8611

Hele, budu úplně upřímná…me to teda hodně vzrušuje, že je čím je…prostě to tak je :nevim:, ne vzhledem kvůli financím, ale proste je to turn on :nevim:

Zakl

• Citovat
  • Upravit
691
17.3.22 20:41
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.3.22 20:44
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, normálně jsem se zasmála :lol:. Už se mi ozval, napsal, ze se mu to moc líbilo, takže jsem trosku plasila…i když asi bude pravda, ze to bude jen o sexu, proste mi přijde, ze je jiná liga a na partnerku bych neměla :?. Mám už dvě malé děti, on si muze na vztah najít proste koho chce. To je take problem, vždy se strašně podcenuji a myslím, ze už me nikdo nikdy na vztah chtít nebude :,(.A holky, je neurochirurg, to nemá cenu řešit, vím kde pracuje, jsem take v branži. Ta chemie mezi námi je neuvěřitelná, až me to překvapilo. Muže být pravda, ze takhle vrka do každé druhé…ale stojí mi to i za ‘jen’ sex

Zakl

Tak si trochu ver a chtej vic ;). O sex myslim stejne neprijdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15173
17.3.22 21:02
@Anonymní píše:
@arinecka ano, jsem si jistá. Ale proč by loví jinde, když jsem mu rekla, ze o vikendu přijdu?Zakl.

Protože nejsi jediná, které šeptá v autě, že je úžasná. Prostě je to jeho koníček a má rozjeto na více stran bez ohledu na to, jestli mu dáš nebo nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
17.3.22 21:45

Tvl, neurochirurg…proč je to pokaždý neurochirurg. Proč né aspoň projednou kožař nebo gastroenterolog??? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 22:05

@Kfětoslava

Tak snad šeptat nepřestane 😋

Zakl

• Citovat
  • Upravit
53518
17.3.22 22:09
@Diagnoza2 píše:
Tvl, neurochirurg…proč je to pokaždý neurochirurg. Proč né aspoň projednou kožař nebo gastroenterolog??? 8)

Nebo pilot. Já chci pilota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15173
18.3.22 06:08
@Anonymní píše:
@Kfětoslava

Tak snad šeptat nepřestane 😋

Zakl

Pokud ti teda nevadí být zářezem na pažbě, tak si myslím užiješ šeptání i sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3879
18.3.22 06:27

Zdá se mi, že se chová zcela standardně ve stylu: “mám tě jen na sex”. Vždy sleduj jak se chová, ne co říká. Lidi toho dovedou nakecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
18.3.22 06:32
@Anonymní píše:

Zakl

Tak si to užívej, dokud s tebou doktor bude a nehleď na tady ty zapšklé staré panny, které tady píšou, že matky už nesexují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3879
18.3.22 06:35
@Anonymní píše:

Zakl

Jasněže se ozve, ještě nezasunul :P. Spíš bude zajímavé, co bude pak ;-) A užij si to, určitě to bude super :palec: Kdy to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí