Rande s doktorem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
17.3.22 18:26

Samozřejmě, že ho to odradilo.
Za 4 hodiny klábosení čekal sex a když nebyl, hledá teď jinde.

Tím ale nechci říct, že musíš příště s chlapem skončit hned v posteli :mrgreen: tohle určitě nebyl TEN PRAVÝ pro život. Každý den, jiná žena.

PS-nebo chtěl tvou ledvinu a zjistil, že se mu ta tvoje nehodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
17.3.22 18:27

Tak vztah z toho určitě nebude, to ty víš, tak buď to budeš brát také tak, občas se sejdete, užijete si nebo se na to vykašli. Já se pár let choval také tak. Vztah jsem nechtěl, byl jsem samozivitel a vyhovovalo mi to stylem, domluvíme se, sejdeme se, užijeme si, když to bylo dobrý, tak domluvit na příště a vyřešeno. Co by ti měl psát, když jste domluvený? Pravděpodobně to bere jako vyřízenou věc a ozve se v den D, zda to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6878
17.3.22 18:28
@Anonymní píše:
@K2 8611

Můžeš to rozvést? Proč je to normální po schůzce, která nevedla k sexu? Ví, ze jsem rekla, ze o víkendu přijdu

Zakl.

Prosím tě, že nejsi tak naivní, jak to tady vyznívá :mrgreen: :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79840
17.3.22 18:31
@Anonymní píše:
@blobfishJak říkám, vůbec netuším, jak to vidí…nic jsme si k tomu neřekli… je to latino, oni jsou hrozne horkokrevni, takže asi i ty pěkné věci, co mi včera řekl, musím brát s rezervou.. :think:

ty jsi fakt hodně nechápavá, on chtěl šu. kat včera, ne za týdken

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27828
17.3.22 18:37

:mrgreen: ty se mi zdáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
17.3.22 18:42
@Anonymní píše:
Jdu si pro radu, jsem zmatená. Napíší to tak, jak to je.Žiji v zahraničí, měla jsem včera úžasné rande s mužem z Mexika, neurochirurg. Bohužel je v mem městě pouze na rok. Čtyři hodiny povídání v restauraci, drinky a neuvěřitelná přitažlivost. Skončilo to muchlovanim v autě, na sex nedošlo. Pozval me k němu. Rekla jsem ne, priste. Pořad mi říkal, jak jsem krásná, úžasná atd a domluvili jsme se, ze se priste uvidime v jeho bytě…nějak jsme si před schůzku neřekli, co od toho čekáme… ale asi vyvozuji, ze to bude pouze sexuální? S tím já jsem ok…jenže…byli jsme spolu včera, ale ještě mi nic nenapsal.. čekala jsme, ze třeba napíše, ´bylo to včera moc super’, nebo tak něco. Seznámili jsme se přes internet a neřekli jsme si, co od toho čekáme. Neměl moje telefoni číslo, tak jsme mu je napsala a dnes odepsal pouze ‘good’ (dobre) a nic víc… myslite si, ze to, ze jsem nesla k němu ho odradilo? A nebo to dramatizuji a on mi proste napíše později a tohle je normální reakce po první schůzce?

Když chlap takhle přehání na prvním rande, jde mu jen o jedno. Neozval se ti, protože proč by měl? Až bude chtít sex, ozve se. Jinak nemusí - nemusí pěstovat vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
17.3.22 19:01
@arinecka píše:
Jsi si jistá, že je to doktor? Ještě chybí, aby z tebe začaltahat peníze :mrgreen:
Jo, to že jsi nešla k němu, ho odradilo, už určitě loví jinde.

Tinder Swindler :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
17.3.22 19:03

Bože zakladatelko, kdyby ještě žila moje babička, tak by řekla " Boží prostoto ta je hloupá" :mrgreen: On chtěl zasunout, vynaložil na to 4 hodiny mletí pantem a pak nic.
Taky bych byla otrávená a šla o dům dál, kdybych byla chlap, co loví skulinu. :mrgreen:
Ne a o víkendu je pozdě, do té doby zasune dvakrát jinde. Jsi ze hry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28137
17.3.22 19:14

Čo ti má písať? Ozve sa cez víkend až bude chcieť, teraz nemá čas, venuje sa tým čo mu dajú teraz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.22 19:33
@Anonymní píše:
@blobfishJak říkám, vůbec netuším, jak to vidí…nic jsme si k tomu neřekli… je to latino, oni jsou hrozne horkokrevni, takže asi i ty pěkné věci, co mi včera řekl, musím brát s rezervou.. :think:

Tak se zeptej, jestli latino girls dávají na druhém rande. Řekni, že u nás nejdřív po třetím. Když už ti neodepíše, tak je to jasný. Byla jsi jen zástrčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.3.22 19:46

Podivej, ja bych to nebrala tak rezilutne jak zensky vyse. Treba ten chlap neni na vypisovani. Ja mam doma takovyho chlapa, takze vim, o cem mluvim :roll:…jooo, kdyz jsme zacinali, tak se mi kludne tri ctyri dny neozval, protoze byl pracovne vytizen. Kdyz jsem bapsala sms, tak zasadne odpovidal jednoslovne-ano, ne, nevim…dela to doted (jsme spolu skoro 20 let) a mne to porad docela vadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
17.3.22 19:53
@Anonymní píše:
@K2 8611

Můžeš to rozvést? Proč je to normální po schůzce, která nevedla k sexu? Ví, ze jsem rekla, ze o víkendu přijdu

Zakl.

Protože ten žhavý doktor šel po sexu. Chtěl ho s Tebou, ale nedostal (a to buď ráda, asi by ses cítila ještě hůř, kdyby sex byl a on se pak stejně neozval). Tak už má jinou babu v posteli nebo loví. U Tebe nepochodil a druhá šance nebude. Nic si hlavně nevyčítej, kdoví, jaký dárek bys od něj dostala. A tím nemyslím pugét růží. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.3.22 20:01

Nikdo jsme tam nebyli a je to uplne jina mentalita.
Tezko cokoliv odhadovat.
Klidne by ti mohl pet ody pod oknem a pak to po sexu stejne zabalit :nevim:.

Pockej a uvidis.

Ale jestli chces vic, tak na „jenom na sex“ nepristupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
17.3.22 20:04

Jestli to je fakt doktor tak je asi zaneprázdněný? Určitě nebude mít tolik času ti vypisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
17.3.22 20:05

Já teda nevím, ale tak žhavý neurochirurg že by lovil takovým neosobním způsobem?
Dle všeho napsaného soudím, že je to nějaký vobšourník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí