Partnerova posedlost prací

17.3.22 13:37

Partnerova posedlost prací

Zdravím vás všechny,

žiji s partnerem už pěkných pár let, za tu dobu jsme měli už několik krizí a prošli spoustou problémů, ale vždy jsme se z toho dostali nicméně u této krize jsem si jistá tím, že pokud se neprobere tak náš vztah končí. Děti nemáme a jsem za to upřímně ráda.

Má novou práci od října. Cca do konce Vánočních svátků bylo vše skoro jak jsme se dohodli, je řidič kamionu pracuje pět dní a na víkend je doma, zároveň mu bylo slíbeno volno, jednou za X týdnů. Pak přišel s tím, že teď to volno chvilku mít nebude, říkal chvilku, že potřebují jednoho řidiče, smířila jsem se s tím, ale řekla jsem mu, že v tomto městě nikoho nemám všichni bydlí velmi daleko a pokud se něco pokazí budu potřebovat jeho pomoc, odsouhlasil to. Ptala jsem se znovu po nějaké době, potřebují tři řidiče, pak to bylo zas tolik a tolik no jako hloupost. :roll: :roll:

Je březen volno stále nikde, partnerovo chování se otočilo o 180°, je tím posedlý, vím, že řidiči kamionu jsou zvláštní odrůda člověka, ale teda jako tohle je mazec, dřív se alespoň těšil domů, nebo se snažil přijet dřív a ukrást nám trochu času pro sebe, ani to volno jednou za pět týdnů si nedokáže domluvit, myslím upřímně, že kdyby to došlo tak s tím kamionem má i sex. :zed: :roll:

Je mi méně let něž jemu, a nechci být jedna z těch žen řidičů kamionu co jim chodí,, vypomáhat,, soused chci mít partnera alespoň trochu na nějaké podobné úrovni. Když se s ním snažím o tom mluvit tak on přece VYDĚLÁVÁ, takže komunikace o tom nulová nebo mu odpovím na otázku a on se na ní vzápětí zeptá znovu, je to jak mluvit do prázdna, chápu, že byl trochu ukřivděný když jsem náhodou vydělala víc, ale takhle si něco dokazovat je hloupé.

Zničilo nám to úplně i intimní život.

Samozřejmě je mi jasné, že jiný ženský mají násilníky, opilce atd., i tuto krásnou zkušenost mám, ale je moje volba s kým budu žít, je moje volba jakého tatínka budou mít moje děti, a jsem si jistá, že tohle není to myšlení, které by bylo správné. Nechci udělat ukvapené rozhodnutí a ukončit to, zajímá mě názor ostatních. Souhrnně mě nejvíc trápí to, že se nesnaží tolik pro náš vztah pro to být spolu atd., ale pro svou práci což je pro mně odrazující.

Tak se vás chci zeptat byla by některá z Vás s takovým člověkem? A mužů je pro vás vydělávat opravdu tak zásadní? Nebo to je prostě EGO?

Děkuji za přečtení a za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
17.3.22 13:53

Promin, ale jsi si jista, ze je opravdu v praci? Nema zenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37177
17.3.22 13:53

S kamiónem asi sex nemá, ale tak všichni víme jaké slečny se pohybují na parkovištích pro kamiony že.
A má teda volný aspoň ty víkendy nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35241
17.3.22 13:54

Těžko říct. Přijde mi, že jsi na něj hodně upnutá. Jak dlouho to takhle ještě bude mít? To nemáš ani žádné kamarádky? Sousedka to má dost podobně, chlap taky věčně pryč, ale nevadí jí to, je to o zvyku. Ego bych v tom nehledala, je to prostě práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.22 14:02

A ty snad NEVYDĚLÁVÁŠ? :think:
Bohužel mi to taky přijde, že je v tom jiná žena, nebo ženy.. Zkrátka čichl k jinému stylu života, kde si může užívat zase po svém jako „zasvobodna“ a asi se mu to zalíbilo :nevim: Jinak by se totiž domů normálně těšil a váš sex by byl v pohodě, možná naopak lepší, když se přes týden nevidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11218
17.3.22 14:14

Cekala jsem manazera workoholika :mrgreen:, ale ne kamionaka.
Taky mi prijde, ze to neni o praci. Bud ma nekde jinou, nebo jen nechce byt s tebou, coz oboji neni dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.22 14:28

Na jinou ženskou jsem se ho už několikrát ptala, nikdy nic nepřiznal, občas se něco divného vyskytne, ale nepřikládala bych tomu jiný důvod než jeho hloupost, uhodila jsem na něj už hodněkrát. Já nevím jak to zjistit, aby to mělo nějaký stoprocentní důkaz.

Ano víkendy volné má, ale je to o tom, že víkendy prostě strávíme buď u jeho rodičů nebo jdeme ven taky něco dělat co tam pracuje tak přibral 10 kilo. :zed:

Já teď nevydělávám, jsem na ÚP a dělám kurz pro to, abych dělala něco co mě baví. Ale jak jsem říkala, když jsem pracovala byl, strašně ukřivděný, že jsem vydělala třeba 2× víc. Teď samozřejmě dávám do rozpočtu, (o který se celou dobu starám já, protože on si to jaksi neumí pořádně spočítat),nějaké své úspory a podporu takže vím, že finančně se nás to nijak nedotklo, zároveň taky nemůže říct, že nijak nepřispívám.

S tím upnutím je to pravda tak napůl, já se hodně kamarádů vzdala kvůli němu zároveň jsem se i kvůli němu, už dřív, vzdala části své rodiny, takže on celou dobu věděl, že když se něco stane je potřeba on, vtipné je, že teď nedávno se nám rozbilo něco v koupelně, a on poslal svého bráchu, kdybychom měli děti tak by on dělal zastupujícího tatínka?? :zed: :zed:

Jeho práce ho baví to je správně, ale to, že to bude moje konkurence to jsem teda nepředpokládala, zároveň i to, že bude peníze stavět nad věci, které si za ně nekoupí 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10318
17.3.22 14:28

@Fantasygirl Ahoj,
jo, je pravda, že hodně chlapů - řidičů má prostě svůj svět, který je pohltí. Je to náročná, zodpovědná práce, i v mnohém specifická a dost často těžce skloubitelná s partnerstvím tak, jak jej většina lidí vnímá nebo si představuje.
Samozřejmě, že je těžké být stalé doma sama a čekat kdy a zda se vrátí. A když se vrátí, tak unavený a chce mít hlavně klid, zatímco ty bys chtěla společný čas využít aktivně a na maximum.
Nezkusila sis někdy udělat volno a jet s ním? Kabina vás pojme, ty uvidíš, jak žije, strávíte spolu nějaký čas a třeba sama posoudíš, zda je to vůbec skloubitelné s tvojí ředstavo o tom, jak bude vypadat tvůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
17.3.22 14:31

Nechápu tak má nebo nemá volný víkendy nebo o jaký volno přišel? jinak s s čím by jsi potřebovala pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.22 14:33

Zakladatelko, jestli jsi na ÚP, tak se ho zeptej, jestli bys mohla jet jednu trasu s ním. Že by tě zajímalo, co ho na tom stylu života tak pohltilo, jaké to je a tak. Myslím, že jeho reakce ti hodně prozradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
17.3.22 14:34
@Fantasygirl píše:
Na jinou ženskou jsem se ho už několikrát ptala, nikdy nic nepřiznal, občas se něco divného vyskytne, ale nepřikládala bych tomu jiný důvod než jeho hloupost, uhodila jsem na něj už hodněkrát. Já nevím jak to zjistit, aby to mělo nějaký stoprocentní důkaz.

Ano víkendy volné má, ale je to o tom, že víkendy prostě strávíme buď u jeho rodičů nebo jdeme ven taky něco dělat co tam pracuje tak přibral 10 kilo. :zed:

Já teď nevydělávám, jsem na ÚP a dělám kurz pro to, abych dělala něco co mě baví. Ale jak jsem říkala, když jsem pracovala byl, strašně ukřivděný, že jsem vydělala třeba 2× víc. Teď samozřejmě dávám do rozpočtu, (o který se celou dobu starám já, protože on si to jaksi neumí pořádně spočítat),nějaké své úspory a podporu takže vím, že finančně se nás to nijak nedotklo, zároveň taky nemůže říct, že nijak nepřispívám.

S tím upnutím je to pravda tak napůl, já se hodně kamarádů vzdala kvůli němu zároveň jsem se i kvůli němu, už dřív, vzdala části své rodiny, takže on celou dobu věděl, že když se něco stane je potřeba on, vtipné je, že teď nedávno se nám rozbilo něco v koupelně, a on poslal svého bráchu, kdybychom měli děti tak by on dělal zastupujícího tatínka?? :zed: :zed:

Jeho práce ho baví to je správně, ale to, že to bude moje konkurence to jsem teda nepředpokládala, zároveň i to, že bude peníze stavět nad věci, které si za ně nekoupí 8o 8o

máš divný představy každý chlap neumí opravit všechno takže by toho bráchu možná potřeboval taky :nevim: jinak pokud dáváš do rozpočtu podporu tak to zrovna extra částka nebude takže to asi nejde moc porovnávat :think:
hele rada děti si nepořizujte alespon prozatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.22 14:43

Naši měli autodopravu 10 let, takže vím co ta práce obnáší, jezdila jsem s ním dřív, teď s ním nejezdím, protože se učím a máme kočku tak se o ní někdo musí starat. Ale zkusím to, abych pro to udělala ještě něco.

A tedy ještě jednou víkendy volné má, nemá volno podle dohody když tam nastupoval jednou za 6 týdnů zároveň je to jako jeho vina, protože se to nesnaží urgovat.

Co se týče těch oprav tak, opravit umí fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
17.3.22 14:44

Často tu čtu, že kamioňáci se rádi ohánějí tím, že přece VYDĚLÁVAJÍ, a pak z holčiny vypadne, že vydělá třeba 30.000… No, takové peníze dokáže průměrně inteligentní chlap i v normální práci na stálou ranní nebo krátký-dlouhý.
Zakladatelko, je to na Tobě, ale pro mě by to absolutně nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.22 14:53
@Fantasygirl píše:
Naši měli autodopravu 10 let, takže vím co ta práce obnáší, jezdila jsem s ním dřív, teď s ním nejezdím, protože se učím a máme kočku tak se o ní někdo musí starat. Ale zkusím to, abych pro to udělala ještě něco.

A tedy ještě jednou víkendy volné má, nemá volno podle dohody když tam nastupoval jednou za 6 týdnů zároveň je to jako jeho vina, protože se to nesnaží urgovat.

Co se týče těch oprav tak, opravit umí fakt všechno.

O to ale vůbec nejde. Jde o jeho reakci, až si představí, že bys jela jednu štaci s ním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.22 15:08
@unuděná píše:
O to ale vůbec nejde. Jde o jeho reakci, až si představí, že bys jela jednu štaci s ním ;)

Jo tak, tak to mu nevadilo nikdy, spíš měl na mě jako kecy, že to nevydržím a tak no :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí